andzelisia
Fanka BB :)
to widze ze troche staranek było :-) oby zaowocowały córeczką :-)7,8,9,13 rano,13 wieczorem,14 rano,14 wieczorem[emoji7]
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to widze ze troche staranek było :-) oby zaowocowały córeczką :-)7,8,9,13 rano,13 wieczorem,14 rano,14 wieczorem[emoji7]
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Zobaczymy czy coś z tego wyjdzie[emoji4] dziś już 19 dcAntonia kurde to tez trzymam kciuki, zaszalalas w tym cyklu!
Ja nic nie słyszałam. Ogólnie ostatnio artykuł czytałam ze każdy facet tak naprawdę ma tyle samo X jak i Y.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
W sumie pierwszy tak obfity bo wcześnie skończyłam na 12 dc. Teraz zrobiliśmy 13 i 14 i to podwójnie[emoji6]Imama zerknę sobie na te aplikacje, chociaż ja prowadzę zapiski i program oblicza mi ovu
Antonia to zaszalalas, to pierwszy cykl tak obfity w starania? Zakwaszalas sie?
Ja tez słyszałam ze każdy mężczyzna ma porównali plemników x i y ale znam dziewczynę ktora ma 5 synów.
Millo a bo mieliśmy taką ochotę[emoji7]Aneta Gratulacje :** spokojnej ciazy
Imama ja mierze temp a w nocy czesto sie budze,ale maly budzi mnie.Zasade mam po prostu taka ze po 1 pobudce mierze temp i zeby byly 2 h snu.I przez te miesiace co tak robie to wykres normalny i owulacje wyłapuje.
Antonia to poszalelisciesuper!A czemu tyle razy rano? Wtedy wysoki testosteron niby hihiZaciskam kciuki!
Na wrzesniowkach duzo poronien..jestem w szoku bo w 1 ciazy bylam na innym forum i tam tak nie bylo;(nie spodziewalam sie ze az tyle kobiet tego doswiadcza..ponoc 1 na 4.Masakra jakas.. Teraz rozumiem skad tyle obaw itp.Bardzo to przykre..
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom