reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Imama serio myslalam ze przy karmieniu bedzie miec jeszcze nizsze ja mialam 4-4.5 wiec juz nawet sylku nie uzywalam.Nie wiem czmeu taka kwasna jwestem:D

010igov35ye70zfx.png

Antonia miałam 29 dniowe. Ale teraz pierwsza miesiączka wiec pewnie bedzie zaburzone. Wogole tak mnie wypryszczylo ze to jakas masakra, szkoda ze w Polsce nie jestem bo bym hormony zbadała!
Maziajka No aż tak kwaśno wlasnie nie jest. Ciekawe jakie miałam pH przed ciąża. Ale niestety nigdy nie sprawdzałam.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dieta nie bardzo ...mi to.szlo...duzo piwa pilam prawie dziennie jedno:D a suplementy to kwas foliowy, acard, castangus, b6, Mg,Wapn Swansona.Ale ja mialam takie od poczatku bo badalam ph na samym poczatku suplementacji.Przy Sylku to w ogole zakwaszalam wszystko.

010igov35ye70zfx.png

Arya do konca kwietnia w Holandi..
Dziekuje Kobietki:*

Dostałam lekcje.Płeć przestala miec dla mnie jakiekolwiek znaczenie..

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Millo Kochana nie pisz tak, ja myslę, że dla większości z nas to całe planowanie to zabawa, każda w serduchu i Ty przecież też chciałaś przede wszystkim dziecka, niezależnie na płeć.
Mam nadzieję, że wszystko będzie ok i obędzie się bez zabiegu :*

Dieta nie bardzo ...mi to.szlo...duzo piwa pilam prawie dziennie jedno:D a suplementy to kwas foliowy, acard, castangus, b6, Mg,Wapn Swansona.Ale ja mialam takie od poczatku bo badalam ph na samym poczatku suplementacji.Przy Sylku to w ogole zakwaszalam wszystko.

No to widzisz i tak by była dziewczynka z takim pH [emoji6] jednym wlasnie nie wskazane bardziej sie zakwaszac dlatego ja tez to musze sprawdzić. Jak reaguje na to, bo czytałam ze niektórym to wzrastało nawet pH. A alkohol codziennie podobno tez dziewczynkowo

Imama ja w cyklu w ktorym zaszlam ale niestety po 5 dniach od pozytywnego testu przyszla @...zakwaszalam sie mega sylk + lactovaginal , no i niestety nie wyszlo_Od tego czasu skonczylam z zakwaszaniem od srodka.

010igov35ye70zfx.png

Imama ja w cyklu w ktorym zaszlam ale niestety po 5 dniach od pozytywnego testu przyszla @...zakwaszalam sie mega sylk + lactovaginal , no i niestety nie wyszlo_Od tego czasu skonczylam z zakwaszaniem od srodka.

010igov35ye70zfx.png
Może to też jakaś taka nienaturalna ingerencja w nasze ciało. Natura zrobi i tak swoje.

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Podobno i tak te pH nie ma znaczenia. Tak naprawdę badania dowodzą ze żeńskie jak i męskie plemniki żyją w niższym pH.
Ja bardziej jestem ku temu zeby bardziej patrzeć na te hormony (obniżyć ten testosteron) do tego abstynencja a schudnięcie razem z dieta uważam ze moze faktycznie cos dać wiec tego sie teraz trzymam.

Do góry