reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Imama serio myslalam ze przy karmieniu bedzie miec jeszcze nizsze ja mialam 4-4.5 wiec juz nawet sylku nie uzywalam.Nie wiem czmeu taka kwasna jwestem:D

010igov35ye70zfx.png

Antonia miałam 29 dniowe. Ale teraz pierwsza miesiączka wiec pewnie bedzie zaburzone. Wogole tak mnie wypryszczylo ze to jakas masakra, szkoda ze w Polsce nie jestem bo bym hormony zbadała!
Maziajka No aż tak kwaśno wlasnie nie jest. Ciekawe jakie miałam pH przed ciąża. Ale niestety nigdy nie sprawdzałam.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dieta nie bardzo ...mi to.szlo...duzo piwa pilam prawie dziennie jedno:D a suplementy to kwas foliowy, acard, castangus, b6, Mg,Wapn Swansona.Ale ja mialam takie od poczatku bo badalam ph na samym poczatku suplementacji.Przy Sylku to w ogole zakwaszalam wszystko.

010igov35ye70zfx.png

Arya do konca kwietnia w Holandi..
Dziekuje Kobietki:*

Dostałam lekcje.Płeć przestala miec dla mnie jakiekolwiek znaczenie..

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Millo Kochana nie pisz tak, ja myslę, że dla większości z nas to całe planowanie to zabawa, każda w serduchu i Ty przecież też chciałaś przede wszystkim dziecka, niezależnie na płeć.
Mam nadzieję, że wszystko będzie ok i obędzie się bez zabiegu :*

Dieta nie bardzo ...mi to.szlo...duzo piwa pilam prawie dziennie jedno:D a suplementy to kwas foliowy, acard, castangus, b6, Mg,Wapn Swansona.Ale ja mialam takie od poczatku bo badalam ph na samym poczatku suplementacji.Przy Sylku to w ogole zakwaszalam wszystko.

No to widzisz i tak by była dziewczynka z takim pH [emoji6] jednym wlasnie nie wskazane bardziej sie zakwaszac dlatego ja tez to musze sprawdzić. Jak reaguje na to, bo czytałam ze niektórym to wzrastało nawet pH. A alkohol codziennie podobno tez dziewczynkowo

Imama ja w cyklu w ktorym zaszlam ale niestety po 5 dniach od pozytywnego testu przyszla @...zakwaszalam sie mega sylk + lactovaginal , no i niestety nie wyszlo_Od tego czasu skonczylam z zakwaszaniem od srodka.

010igov35ye70zfx.png

Imama ja w cyklu w ktorym zaszlam ale niestety po 5 dniach od pozytywnego testu przyszla @...zakwaszalam sie mega sylk + lactovaginal , no i niestety nie wyszlo_Od tego czasu skonczylam z zakwaszaniem od srodka.

010igov35ye70zfx.png
Może to też jakaś taka nienaturalna ingerencja w nasze ciało. Natura zrobi i tak swoje.

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Podobno i tak te pH nie ma znaczenia. Tak naprawdę badania dowodzą ze żeńskie jak i męskie plemniki żyją w niższym pH.
Ja bardziej jestem ku temu zeby bardziej patrzeć na te hormony (obniżyć ten testosteron) do tego abstynencja a schudnięcie razem z dieta uważam ze moze faktycznie cos dać wiec tego sie teraz trzymam.

Do góry