reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Antonia nie we 2 tylko we 3..
Dziekuje za wsparcie.Dzis poszla na bete zrobic i w piatek czy dobrze spada.W pon ginekolog potwierdzil..dal skiero do szpitala na lyzeczkowanie ale nie poszlam bo uwazam ze mam szanse sie sama oczyscic i poki co jest dobrze.W piatek ide na zapisana wizyte do innej ginekolog na kontrole.Mam nadzieje ze powie ze ladnie sie oczyszcza.Psychicznie czuje sie jak za sciana.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Dziekuje za wsparcie.Dzis poszla na bete zrobic i w piatek czy dobrze spada.W pon ginekolog potwierdzil..dal skiero do szpitala na lyzeczkowanie ale nie poszlam bo uwazam ze mam szanse sie sama oczyscic i poki co jest dobrze.W piatek ide na zapisana wizyte do innej ginekolog na kontrole.Mam nadzieje ze powie ze ladnie sie oczyszcza.Psychicznie czuje sie jak za sciana.

Bieda [emoji17] dobrze chociaż że być może ominie Cię lyzeczkowanie... Trzymam kciuki za Ciebie.

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Millo, kochana[emoji17]
Jak możesz to poczekaj czy sama się wyczyscisz, łatwiej o zajście.
Wiem, że nie ma słów pocieszenia. Twój mąż jest dalej w rozjazdach, czy możecie normalnie planować?

thgf3e3k5dy58h2b.png

Millo przykro mi kochana...powiem Ci , ze po biochemicznej tez czulam jakby ktos mnie pokaral i pokiwal palcem na ostrzezenie .....plec i cale to planowanie odeszlo na dlaszy plan...chcialam dziecka.

010igov35ye70zfx.png

Millo trzymaj sie! Oby samo sie oczyściło. Organizm dużo potrafi także mam nadzieje ze obędzie sie bez zabiegu.
Masz absolutna racje, człowiek dopiero w takich momentach widzi jak ważne jest zdrówko dzidziusia.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Imama jak obstawiasz cykl?

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Chce po pozytywnym teście sie starac. Nie wierze w odstęp także spróbuje jak wyłapie owu i maz bedzie na miejscu, (bo tez ma czasem delegacje). Przed ciąża miałam owu w 15dc także sama jestem ciekawa jak to teraz bedzie. Stosować będę tylko ciepłe kąpiele przed. A i spróbuje sylk i represh albo replens jakby mi pH podskoczyło. A i maz sudafed przed staraniami 2h. I zobaczymy. Mam nadzieje ze zaskoczy za pierwszym razem

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry