Antonia2016
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bieda [emoji17] dobrze chociaż że być może ominie Cię lyzeczkowanie... Trzymam kciuki za Ciebie.Antonia nie we 2 tylko we 3..
Dziekuje za wsparcie.Dzis poszla na bete zrobic i w piatek czy dobrze spada.W pon ginekolog potwierdzil..dal skiero do szpitala na lyzeczkowanie ale nie poszlam bo uwazam ze mam szanse sie sama oczyscic i poki co jest dobrze.W piatek ide na zapisana wizyte do innej ginekolog na kontrole.Mam nadzieje ze powie ze ladnie sie oczyszcza.Psychicznie czuje sie jak za sciana.
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Millo, kochana[emoji17]Antonia nie we 2 tylko we 3..
Dziekuje za wsparcie.Dzis poszla na bete zrobic i w piatek czy dobrze spada.W pon ginekolog potwierdzil..dal skiero do szpitala na lyzeczkowanie ale nie poszlam bo uwazam ze mam szanse sie sama oczyscic i poki co jest dobrze.W piatek ide na zapisana wizyte do innej ginekolog na kontrole.Mam nadzieje ze powie ze ladnie sie oczyszcza.Psychicznie czuje sie jak za sciana.
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom