reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Dziewczyny dziekuje ze o mnie pamietacie :)
Tyle tu napisane ze nie umiem nadrobic! Bylam dzisiaj na Nifty, wynik okolo 9 dni roboczych. Noo to czekamy.....

Dziewczyny dziekuje ze o mnie pamietacie :)
Tyle tu napisane ze nie umiem nadrobic! Bylam dzisiaj na Nifty, wynik okolo 9 dni roboczych. Noo to czekamy.....
To trzymam kciuki i na pewno dzidzia jest zdrowa [emoji173]️[emoji5]️

thgf3e3k5dy58h2b.png

Dopisuje co doczytalam :)
Millo tak mi przykro... wiem ze zadne slowa nie sa odpowiednie, wiec napisze tylko Trzymaj sie !!
Antonia o podgldanie jajeczka ... :) hihi ja tez mialam i wlasnie wowczas zaszlam
No i ja takze jadlam zurawine w tabletkach.
Ale ten czas leci... a u mnie w rodzinie babyboom, dwie kuzynki! I sporo znajomych.

Dopisuje co doczytalam :)
Millo tak mi przykro... wiem ze zadne slowa nie sa odpowiednie, wiec napisze tylko Trzymaj sie !!
Antonia o podgldanie jajeczka ... :) hihi ja tez mialam i wlasnie wowczas zaszlam
No i ja takze jadlam zurawine w tabletkach.
Ale ten czas leci... a u mnie w rodzinie babyboom, dwie kuzynki! I sporo znajomych.
Tak, ide we wtorek za tydzień, akurat będzie 11 dc [emoji4]

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Katja, daj znać co z wynikami.
Millo, ciągle mam Cię w głowie i jest mi strasznie przykro. Mam nadzieję, że szybko uda się z następną ciąża. [emoji173]️

Antonia, to kciuki do góry. Oby było jak u Katji, że przy monitoringu ciąża [emoji5]️

Maciurka Ty jeszcze nie na porodowce? [emoji3]

thgf3e3k5dy58h2b.png

kobietki , licze na Waszą nie ocenioną opinie ;) zrobiłam bete po 92 godzinach bo mi nie dawało spokoju ,ze zrobiłam po 24 ... no i 33.83 a po 92 godzinach 290.20 . czy to nadal duży przyrost ? bo jak licze w kalkulatorze to ze w normie .

reklama
Do góry