reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

A cc w pierwszej ciazy mialam w 39 t 4 d teraz tez tak pewnoe bedzie.

Zreszta do porodu jeszcze multum czasu a nikt mi nie zmienial poki co terminu porodu.I tak czy siak bedzie cc ok 20-25 a termin mam na 1.07 wg OM bratowa miala termin na 4.07 a CC 23.06.

010igov35ye70zfx.png

Ostatnia edycja:
reklama
Dokladnie bede miec multum usg nie wiem skad polcia wyciagnelas takie wnioski bo mi lekarz nic nie zmienial tylko powiedziala ze wychodzi znow o tydzien starsze juz 4 raz.Teraz niby wg om 14d4d byl a waga juz 120 g wiec zdecydowanie wiecej niz na.ten tydzien i nawet sie mnie wypytyeala jak z jasiem bylo czy tez byl taki duzy.Zreszta nie zgodze sie nie zawsze jest oceniane na podstawie om bo czasami ta ostatnia @ nie byla wcale @ a juz plamieniem w ciazy..

010igov35ye70zfx.png

Dokladnie bede miec multum usg nie wiem skad polcia wyciagnelas takie wnioski bo mi lekarz nic nie zmienial tylko powiedziala ze wychodzi znow o tydzien starsze juz 4 raz.Teraz niby wg om 14d4d byl a waga juz 120 g wiec zdecydowanie wiecej niz na.ten tydzien i nawet sie mnie wypytyeala jak z jasiem bylo czy tez byl taki duzy.Zreszta nie zgodze sie nie zawsze jest oceniane na podstawie om bo czasami ta ostatnia @ nie byla wcale @ a juz plamieniem w ciazy..

010igov35ye70zfx.png
Czasem bywa i tak np przy cukrzycy że dziecko jest większe mimo daty [emoji3]

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Antonina jak tam?:)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Eh sama nie wiem [emoji15] dzisiaj 21 dc i nic, kompletnie nic [emoji3] w tym cyklu były tylko staranka w jednym dniu z powodu operacji męża na przepukline, 12 dc był nasz [emoji1] ale tylko tyle. Wczoraj miałam plamke krwi na papierze ale nie pofniecam się tym... @ ma być w piątek 13 tego [emoji6]

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Polcia uwierz chodze do bardzo dobrego gina do ktorego mam zaufanie.W karcie ciazy i w karcie choroby wszedzie mi wpisuje OM date w karcie ciazy mam 1.07 a dziecko wychodzi po prostu wieksze caly czas i tak tez mi powiedziala.Zreszta na prenatalnych u innego gina jak tylko zaczal usg tez mowi ze dziecko duzo wieksze ...

Antonia no u mnie cukier na granicy ale tej dolnej:D

Ja sadze ze byc moze to dzieeczyna i podala sie na rodzine R jego siostry sa bardzo wysokie 190 i 183 wiec wielkie baby:p

Antonia kiedy test? Czekasz na termin@ czy wczesniej?

Millo a Ty jak sie czujesz?

010igov35ye70zfx.png

Do góry