reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Maziajko, myśl pozytywnie. Nic Ci nie będzie i już ☺️. Drugie dziecko w małym odstępie czasu to dobry wybór. Może ciężko na początku ale później już wygoda i dzieci mają siebie do zabawy. Ja ze starszym musiałam robić wszystko, malować, grać w piłkę, jeździć na hulajnodze itp. Chwilami miałam dość a on potrzebował towarzystwa do zabawy. Dlatego teraz 2 lata różnicy. Jestem za stara żeby znowu wszystko robić samej hihi☺️.

reklama
Maziajko cytrynka miodzik ... znasz te tematy zreszta. Arya imie ostatecznie wybrane ?
Dziewczyny trzymajcie prosze jutro kciuki. Na 13 wizyta na badania genetyczne. Tak bardzo sie boje..jade sama , bez meza bo musi byc w pracy jak na zlosc. Zawozi mnie moj Tato, bo to kawalek drogi ale badanie bedzie raczej dopochwowe wiec nie wezme Taty do gabinetu. Bede sama. Tak bardzo sie martwie zeby bylo wszystko dobrze..

Ostatnia edycja:
Maziajko cytrynka miodzik ... znasz te tematy zreszta. Arya imie ostatecznie wybrane ?
Dziewczyny trzymajcie prosze jutro kciuki. Na 13 wizyta na badania genetyczne. Tak bardzo sie boje..jade sama , bez meza bo musi byc w pracy jak na zlosc. Zawozi mnie moj Tato, bo to kawalek drogi ale badanie bedzie raczej dopochwowe wiec nie wezme Taty do gabinetu. Bede sama. Tak bardzo sie martwie zeby bylo wszystko dobrze..

Katja, imię nie wybrane i pomysłów brak. Nie możemy się dogadać ;). Trzymam kciuki za badanie, daj znać po czy wszystko ok . Oczywiście będzie dziewczynka dla mamusi :) .

Katja, imię nie wybrane i pomysłów brak. Nie możemy się dogadać ;). Trzymam kciuki za badanie, daj znać po czy wszystko ok . Oczywiście będzie dziewczynka dla mamusi :) .
Ah. A w jaka strone imion idziecie ? standard , profesjonalne czy z linia melodyczna ?:) hehe. A wlasciwie to nowoczesne, stare, oryginalne ?
Ah juz ta plec przestaje dla mnie miec znaczenie. Zaczelam sie przyzwyczajac ze to moze byc poprostu chłopiec. Ale mam jeden pokoj dla dzieci/ duzy ale jeden/ wiec moze lepiej dwoje synow.. :) jedno jest pewne - juz co ma byc to bedzie. Odezwe sie po z wynikami, obiecuje. Dziekuje za wsparcie, u mnie w domu full gosci, zgielk i jakos nikt nie zauwaza tego jak sie stresuje i potrzebuje wsparcia. Tym bardziej ciesze sie, ze jestem tu, z Wami :)

Katja kciuki zacisnieta a jakie masz przeczucia co do plci? Tez sie bardzo stresowalam nie wiem nawet czy na 2 prenatalne pojde za duzo mnie to stresu kosztoealo...

Millo my teraz czekamy na Wiktora mojej siostry:-)Jeszcze jutro musi wytrzymac a potem moze rodzic:D

U nas bedzie Jagoda Krystyna.

010igov3fkey3mez.png

reklama
Do góry