reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Antonia spokojnie przeciez to Wasz 3 cykl jest...wiem, ze czlowiek mysli ze to tak pstryk i juz bedzie ale niestety tak nie jest tymbardziej ze jeszzcze odstep stosujecie to moze dluzej potrwac.

Miciurka akurat u nas babyboom wiec jest po kim dziedziczyc.

Ja.mam.jakiegos dola dzis wszystko mnie wkurwia jeszcze R z roboty przyjechal.i mowi ze auto trzeba do.mechanika bo.mu cos cieknie no wrrr !! Jakby malo wydatkow...Ciagle cos...jak nie prad to auto...ehh nawet sie pobeczalam z tego powodu choc to takie puste jest...

010igov3fkey3mez.png

Ostatnia edycja:
reklama
Antonia spokojnie przeciez to Wasz 3 cykl jest...wiem, ze czlowiek mysli ze to tak pstryk i juz bedzie ale niestety tak nie jest tymbardziej ze jeszzcze odstep stosujecie to moze dluzej potrwac.

Miciurka akurat u nas babyboom wiec jest po kim dziedziczyc.

Ja.mam.jakiegos dola dzis wszystko mnie wkurwia jeszcze R z roboty przyjechal.i mowi ze auto trzeba do.mechanika bo.mu cos cieknie no wrrr !! Jakby malo wydatkow...Ciagle cos...jak nie prad to auto...ehh nawet sie pobeczalam z tego powodu choc to takie puste jest...

010igov3fkey3mez.png
Ja tez mam doła [emoji17] widocznie taki dziś dzień [emoji6]

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Antonina przykro mi:(ale i tak pociesz sie ze zawsze masz mozliwosc sie starac w kazdym cyklu:)
Maziajko wspolczuje wydatkow przed Świętami..zawsze cos..

Zaś nie mam jak nadrobić,przepraszam Was ze wpadam tylko pisac jedno i to samo o sobie..

Elena juz 7 msc? matko! jak to leci.. to ja juz tyle sie staram:( Castagnusa bralam 2 opakowania ..2 cykle jakos.Teraz 1 bez.

Mój wykres (ten skok to mialam tą temperature)ale dzis nie mierzylam i w nocy tez nie zmierze bo termometr mam u rodziców w domu bo tam spalam i zapomialam.. ale uwazam cykl za stracony:( Maziajko tak robie dalej testy i negatywne.

Załączniki

• Screenshot_2016-12-18-20-57-19.png
    Screenshot_2016-12-18-20-57-19.png
    192,3 KB · Wyświetleń: 74
Millo ale wczesniej byly pozytywne? Wiec moze owu byla moze zbadaj sobie progesteron bedziewz wiedziec mniej wiecej na czym stoisz.

Ja dzis dziewczyny mialam straszna noc jutro prenatalne a dzis cala noc mi sie snily badania...ze wyszlo ze dziecko ma chore stopy i trzeba bedzie amputowac o losiee:D skad sie takie glupoty biora az strach pomyslec co dzisiejszej nocy mi sie bedzie snilo:D

Araya o ktorej wizyta??

010igov3fkey3mez.png

Maziajka- powodzonka na wizycie :) ! Już prenatalne jeju jak zleciało ! Zazdroszczę podglądania dzieciątka, tez chce hehe a wizyta 29.12 tylko taka wiesz po łebkach eh,

Też miałam jakieś ujowe sny o dzidzi tez chora była , wczoraj czytałam artykuł o dzieciach wadach itp. (Głupia ja ..sam się napatoczył) , a też czytałam fajny artykuł na temat snu dzieci w łonie ze śnią mniej więcej o tym co mama jakby (jaja po prostu )

Arya - powodzonka na wizycie kciuki za laseczke no i przede wszytskim zdrowego bobasa :)

Ja dziś tez noc do D... , odstawiłam małego do przedszkola i chyba idę dospac bo oczy na zapałki przez te wszytskie koszmary plus młodemu tez coś się tam śniło kilka razy i musiałam się budzić i wstać z 5 razy conajmniej ,

Millo- jeśli robiłaś wcześniej testy owu i były pozytywne to teraz mają prawo wyjść negatywy - ale co do temperatury to tak nienaturalnie wygląda ten skok (za wysoki jest) nie miałaś zaburzonej temperatury przez coś ?! Przeziebiona/chora nie byłaś czasem?

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny, ja dziś o 13 usg. Już chcę usłyszeć, że dzidzia zdrowa i wszystko ok. Po cichu marzę o córeczce. Ale staram się nie nastawić, żeby tam nie ryczeć hihi. Chyba nie byłoby tak źle, wiem że może być 3 chłopiec. U nas na majowkach już 2 dziewczynom zmieniono płeć i były w szoku ☺️.

Miciurka no wlasnie mialam temperature te 2 dni.. i sie boje ze sie przesunela albo w ogole nie bd.. bo tak spadla a z taka na ciaze to to za nic nie wyglada..

reklama
Do góry