reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Antonia spokojnie przeciez to Wasz 3 cykl jest...wiem, ze czlowiek mysli ze to tak pstryk i juz bedzie ale niestety tak nie jest tymbardziej ze jeszzcze odstep stosujecie to moze dluzej potrwac.

Miciurka akurat u nas babyboom wiec jest po kim dziedziczyc.

Ja.mam.jakiegos dola dzis wszystko mnie wkurwia jeszcze R z roboty przyjechal.i mowi ze auto trzeba do.mechanika bo.mu cos cieknie no wrrr !! Jakby malo wydatkow...Ciagle cos...jak nie prad to auto...ehh nawet sie pobeczalam z tego powodu choc to takie puste jest...

010igov3fkey3mez.png

Ostatnia edycja:
reklama
Antonia spokojnie przeciez to Wasz 3 cykl jest...wiem, ze czlowiek mysli ze to tak pstryk i juz bedzie ale niestety tak nie jest tymbardziej ze jeszzcze odstep stosujecie to moze dluzej potrwac.

Miciurka akurat u nas babyboom wiec jest po kim dziedziczyc.

Ja.mam.jakiegos dola dzis wszystko mnie wkurwia jeszcze R z roboty przyjechal.i mowi ze auto trzeba do.mechanika bo.mu cos cieknie no wrrr !! Jakby malo wydatkow...Ciagle cos...jak nie prad to auto...ehh nawet sie pobeczalam z tego powodu choc to takie puste jest...

010igov3fkey3mez.png
Ja tez mam doła [emoji17] widocznie taki dziś dzień [emoji6]

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Antonina przykro mi:(ale i tak pociesz sie ze zawsze masz mozliwosc sie starac w kazdym cyklu:)
Maziajko wspolczuje wydatkow przed Świętami..zawsze cos..

Zaś nie mam jak nadrobić,przepraszam Was ze wpadam tylko pisac jedno i to samo o sobie..

Elena juz 7 msc? matko! jak to leci.. to ja juz tyle sie staram:( Castagnusa bralam 2 opakowania ..2 cykle jakos.Teraz 1 bez.

Mój wykres (ten skok to mialam tą temperature)ale dzis nie mierzylam i w nocy tez nie zmierze bo termometr mam u rodziców w domu bo tam spalam i zapomialam.. ale uwazam cykl za stracony:( Maziajko tak robie dalej testy i negatywne.

Załączniki

• Screenshot_2016-12-18-20-57-19.png
    Screenshot_2016-12-18-20-57-19.png
    192,3 KB · Wyświetleń: 79
Millo ale wczesniej byly pozytywne? Wiec moze owu byla moze zbadaj sobie progesteron bedziewz wiedziec mniej wiecej na czym stoisz.

Ja dzis dziewczyny mialam straszna noc jutro prenatalne a dzis cala noc mi sie snily badania...ze wyszlo ze dziecko ma chore stopy i trzeba bedzie amputowac o losiee:D skad sie takie glupoty biora az strach pomyslec co dzisiejszej nocy mi sie bedzie snilo:D

Araya o ktorej wizyta??

010igov3fkey3mez.png

Maziajka- powodzonka na wizycie :) ! Już prenatalne jeju jak zleciało ! Zazdroszczę podglądania dzieciątka, tez chce hehe a wizyta 29.12 tylko taka wiesz po łebkach eh,

Też miałam jakieś ujowe sny o dzidzi tez chora była , wczoraj czytałam artykuł o dzieciach wadach itp. (Głupia ja ..sam się napatoczył) , a też czytałam fajny artykuł na temat snu dzieci w łonie ze śnią mniej więcej o tym co mama jakby (jaja po prostu )

Arya - powodzonka na wizycie kciuki za laseczke no i przede wszytskim zdrowego bobasa :)

Ja dziś tez noc do D... , odstawiłam małego do przedszkola i chyba idę dospac bo oczy na zapałki przez te wszytskie koszmary plus młodemu tez coś się tam śniło kilka razy i musiałam się budzić i wstać z 5 razy conajmniej ,

Millo- jeśli robiłaś wcześniej testy owu i były pozytywne to teraz mają prawo wyjść negatywy - ale co do temperatury to tak nienaturalnie wygląda ten skok (za wysoki jest) nie miałaś zaburzonej temperatury przez coś ?! Przeziebiona/chora nie byłaś czasem?

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny, ja dziś o 13 usg. Już chcę usłyszeć, że dzidzia zdrowa i wszystko ok. Po cichu marzę o córeczce. Ale staram się nie nastawić, żeby tam nie ryczeć hihi. Chyba nie byłoby tak źle, wiem że może być 3 chłopiec. U nas na majowkach już 2 dziewczynom zmieniono płeć i były w szoku ☺️.

Miciurka no wlasnie mialam temperature te 2 dni.. i sie boje ze sie przesunela albo w ogole nie bd.. bo tak spadla a z taka na ciaze to to za nic nie wyglada..

reklama
Do góry