reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Arya tak szczepilam choc miałam obawy bo bylam na samym początku ciąży bodajże 4--5 tc. Ale u mnie sytacja była o tyle dobra że na odre i rozyczke byłam szczepiona i miałam przeciwciala a na swinke chorowalam jak nastolatka.

Arya super wiesci gratuluje:-)

010igov3fkey3mez.png

Hej, ja już po badaniu. Na 90% dziewczynka. Mała bardzo wstydliwa nie chciała się pokazać. Ale kobietka stwierdziła że dla niej dziewczynka 90%.
Wszystko dobrze, narządy itp. Jest raczej z tych drobniejszych dzieci [emoji5]️.
O bosze, cudownie [emoji7] ale Ci się udało, no[emoji16] a przypomnij proszę starania to będę ściągać[emoji4] gratuluję,

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

O bosze, cudownie [emoji7] ale Ci się udało, no[emoji16] a przypomnij proszę starania to będę ściągać[emoji4] gratuluję,

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Antonia, moje starania były bardzo ubogie. Brałam tylko magnez i wapno. Nie zakwaszalam się ani nic innego. A starania 9 i 11dc a owu 14dc. Ja uwierzyłam w odstęp ☺️. Choć wiem, że też jest obalony. Ale ja mu zaufalam, bo z dnia ouw mam już 2 synów. Moja siostra z odstępu też ma córkę. Może jest to tylko zbieg okoliczności ale dla nas szczęśliwy ☺️

reklama
Do góry