reklama
92Tynka92
Fanka BB :)
Hej dziewczyny. Nadrobie Was później , ale przeczytałam, że ktoś się stara o synka.
Jeśli chodzi o nasze starania to w sumie, na płci nie zależało nam już w ogóle. Po 15 miesiącach starań, zaczęliśmy po prostu pragnąć dziecka.
Czynniki, które mogły sprawić, że jednak syn to: seks co 2-3 dzień, pozycja od tyłu i ja pierwsza orgazm, mąż brał 3 miesiące profertil, tylko chłodne kąpiele. W kontaktach pełno ładowarek, używałam żelu conceive plus do każdego stosunku. W diecie dużo mięsa i pomidorów i to w sumie tyle.
Ja od początku czułam, że to chłopczyk. Od samego pozytywnego testu:-)
Maziajka trzymam kciuki, żeby twoje przeczucia się spełniły.
Miciurka jednak poznaliście płeć, tak? Gratuluję zdrowego syneczka!
Jeśli chodzi o nasze starania to w sumie, na płci nie zależało nam już w ogóle. Po 15 miesiącach starań, zaczęliśmy po prostu pragnąć dziecka.
Czynniki, które mogły sprawić, że jednak syn to: seks co 2-3 dzień, pozycja od tyłu i ja pierwsza orgazm, mąż brał 3 miesiące profertil, tylko chłodne kąpiele. W kontaktach pełno ładowarek, używałam żelu conceive plus do każdego stosunku. W diecie dużo mięsa i pomidorów i to w sumie tyle.
Ja od początku czułam, że to chłopczyk. Od samego pozytywnego testu:-)
Maziajka trzymam kciuki, żeby twoje przeczucia się spełniły.
Miciurka jednak poznaliście płeć, tak? Gratuluję zdrowego syneczka!
Marzycielka86
Witam
Imama nie wiem na ile ta teoria z oligospermia sie sprawdza ale w naszym przypadku wedlug tej teori powinnam miec dwie corki a mam dwoch cudnych kochanych synkow
A i przytulanka co 2-3 dni byly.
Imama nie wiem na ile ta teoria z oligospermia sie sprawdza ale w naszym przypadku wedlug tej teori powinnam miec dwie corki a mam dwoch cudnych kochanych synkow
Imama U mnie nic się nie sprawdziło z tych rzeczy ktore znalazlas
Ja to inna jestem hehe Starania codziennie do owulacji= syn, starania jedne 4dni przed owulacja,drugie min 40h przed owulacja = córka. Mąż palił duuuzo = syn, teraz nie pali 5lat = córka.
Imama
No wiadomo gdyby wszystko sie sprawdzało to byśmy miały co chcemy [emoji23][emoji4] ja tez z mężem paliłam i mamy synków. A skoro Marzycielka pisze ze z oligospermia tez sie nie zgadza to juz sama nie wiem. Czytam czytam zeby znalezc pomysł na siebie ale widze ze to i tak u kazdego co innego i bądź tu mądry [emoji15]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Podziel się: