Antonia2016
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziekuje ze o mnie pamietasz bylam wczoraj. Wszystko wporzadku. Krewetka jest i ma sie dobrze za poltora tyg do gina po skierowania na badania krwi itpKatja, jak Twoja wizyta u lekarza?
Najważniejsze, że wszystko dobrze. Będziesz spokojniejszaDziekuje ze o mnie pamietasz bylam wczoraj. Wszystko wporzadku. Krewetka jest i ma sie dobrze za poltora tyg do gina po skierowania na badania krwi itp
Dziewczyny możecie dac jakiś link do tego kalendarza Benedona? Nie mogę w necie znaleźć
[/QUOTE]Imama, dziękuję że pytasz. Niestety emocje nie opadły chyba z każdym dniem jestem coraz bardziej smutna... Czuję sie jakby ktoś zabrał mi moje największe marzenie. Ciągle nie mogę się pogodzić z tym, że tyle zrobiłam żeby się udało kilka miesięcy przygotowań a tu nic nie zadziałało. Zrobiłam dosłownie wszystko ze stony ingender. Wiem, że nie ma 100% skutecznej metody planowania ale wierzyłam że się uda. Naprawdę nie wiedzialam że tak zareaguje na wieść o drugim synku inaczej nie zdecydowalabym się na drugą ciążę. Ciąża to taki piękny czas i zamiast się z niej cieszyć ja tylko ciągle płaczę :-(
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom