reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Hej

Katja na kiedy masz termin?

Airfix super ze.jednak.sie odezwalas:-) mimo braku netu.

Millo a w tym msc nie ma szans?

010igov3fkey3mez.png

Witamy w swiecie internetu back heheh. Maziajko wg obliczen na 19 lipca, usg zobaczymy na spokojnie pozniej bo narazie byl tylko pecherzyk. Bola mnie bardzo piersi, chce mi sie spac. Ogolnie chyba troche inaczej sie czuje niz w pierwszej ciazy. Tutaj jakos tak spokojniej, ciesze sie ale bez szału poprostu rozwazniej :) dzisiaj powiedzialam w pracy uff. Majgorsze z glowy :) a tak to rodzinka juz wie, powoli dowiaduja sie przyjaciele i jest milo. No tylko synek - lat 3 mowi ze nie chce :/ ale nie ma wyjscia :)

Airfix zdecydowanie czuje ta ciaze..mam mdlosci i tez niestety czasami wymioty i to dosc silne.W ogole csly czas mi sie odbija i czuje wymiociny...maskra.Wszyscy wroza mi corke bo tak zle wygladam.Z jasiem wymiotowalam chyba ze 2 razy.
Cycki.mam jak pamela anderson :D tak stercza i sa twarde jak silikony.

A u Ciebie jak wozek.juz wybrany wyprawke robisz??

Katja to wpadaj.na.lipcowki mnie tez cycki bola! Ale juz powoli mniej tylko stoja fajnie:D

010igov3fkey3mez.png

No niestety nawet gdyby były szanse 99% to mozesz byc w tych 1% którym sie nie udało. Jak przyjdzie dzidzia napewno juz bedzie lepiej, teraz tez hormony robią swoje i stad tez często płacz o wszystko. Moj synuś naprawdę jest taki kochany ze odrazu mi przeszła myśl ze mógł byc córeczka. Ale wiadomo marzenia marzeniami. Tez pragnę córeczki ale trzeba sie nastawić ze moze sie nie udać.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Imama, dziękuję że pytasz. Niestety emocje nie opadły chyba z każdym dniem jestem coraz bardziej smutna... Czuję sie jakby ktoś zabrał mi moje największe marzenie. Ciągle nie mogę się pogodzić z tym, że tyle zrobiłam żeby się udało kilka miesięcy przygotowań a tu nic nie zadziałało. Zrobiłam dosłownie wszystko ze stony ingender. Wiem, że nie ma 100% skutecznej metody planowania ale wierzyłam że się uda. Naprawdę nie wiedzialam że tak zareaguje na wieść o drugim synku inaczej nie zdecydowalabym się na drugą ciążę. Ciąża to taki piękny czas i zamiast się z niej cieszyć ja tylko ciągle płaczę :-(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
[/QUOTE]
Gagatek, mam zdj tego kalendarza tylko jest za duże i nie mogę wrzucić. Nie jestem pewna czy jakiś czas temu nie wrzucałem go tutaj na forum ok 2 tyg temu. Przejrzyj forum

Do góry