reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Monia trzymam kciuki moze alurat sie udało [emoji6]
Z drugiej str jak wszystkie warunki sie spełnia to i tak duże szanse na dziewczynkę. I moze faktycznie lepiej bliżej owu raz z abstynencja sie starac a zrobic irygacje bądź sudafed wziasc na wysuszenie śluzu. Brała któraś ten sudafed w takim wlasnie celu?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Tak właśnie Imama ja tak na raz działam, ale chyba nie będzie łatwo celnie strzelić ;) i mój na wyjedzie więc okazji co miesiąc nie mam, to chyba to jeszcze potrwa... Ja zrobiłam irygację ok. godz przed taką delikatną a Sudafedu nie stosuje.

Ok,u mnie już po starankach w tym cyklu [emoji3] dzisiaj 15dc - kalendarz wyznacza na dziś owu. Wydaje mi się że już po bo mimo tego że nie było śluzu plodnego to brzuch pobolewal wczoraj. Zobaczymy.już nie działamy [emoji1]

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Antonia no my chyba teraz tylko czekamy na rezultat naszych starań :). Ja już za kilka dni będę wiedziała w którą stronę, ale raczej nic z tego bo tempka dziś zaczęła spadać, więc @ się zbliża :(. Może Tobie się udało Antonia w tym cyklu. Powodzenia!

Ja mam dziś 31 dzień cyklu, działałam w 20 dniu. Moje cykle dość długie 33-34 dni. Test owu pozytywny miałam w 19 i 20 dniu i chyba trochę za późno zadziałaliśmy. Zobaczymy :).

reklama
Do góry