reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Jesli mam regularne cykle(przynajmniej do tej pory mialam od jakis 5miesiecy)30 dniowe, @7dniowe, zakladam, ze wszystko jest ustabilizowane, to do ktorego dnia cyklu moge serduszkowac aby trafic w dziewczynke? Dzis suwaczek pokazuje mi 13dc, owulka za 4 dni. Moja wiedza to tylko tyle, ze na coreczke trzeba przed owulka, bo zenskie wojowniki zyja dluzej niz meskie(do 78godz) i sa wolniejsze i wola zasadowe srodowisko, tak? Czyli rozumiem, ze 15dc moge serduszkowac a potem wstrzymac sie tak? Wy jestescie bardziej doswiadczone w te klocki...

reklama
Anufifi jak masz male serduszko drugie :) to dziewczynka na bank :tak:

royanna, dokładnie takjak piszesz, ja miałam ostatnie serduchowanie w 13dc, owulka około 16 dnia i też mam cykle 30 dniowe

powodzonka ;-)

Ja bym chyba probowala w 12dniu cyklu jesli owu jest 16 dnia...najpierw 4 dni przed. tak ze 2/3 cykle potem o jeden dzien blizej tez ze 2 cykle....itd.

Anufifi Kochana BRAWOOOOO!!! to teraz oczekujuemy terminu @ :-D:-D jesooo chyba sie nei doczekam hihihhih:-D:-D
Ja po dniu Babci iDziadka.. impreza udana..dziadki zadowolone:-D Maly tez:sorry: ..nadrobie jak dam im jesc i zasiade z kawka .. z tego co mi szybko przemknelo przed oczami to to ze MILENKA to moja wersja dla dziewczynki juz od dawna..Kacperek mial byc Milenka:-D
Buziaczki Dziewczynki..:))))

Anian, który to cykl starań u Ciebie ?

w sumie pracujemy od sierpnia, ale po drodze były przerwy, bo rękę miałam w gipsie i perspektywę rtg, a to jakieś zakłócenia w porozumiewaniu się z mężem...tak więc i trochę już długo i nie.

a M mnie męczy aby zrobić drugi test ....... :laugh2:

bądź dobra dla męża.
Uwielbiam Poznań - 5 lat tam studiowałam:-)

pękł !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

to super....cierpliwości:happy:

czarodziejko, ambitne plany...powodzenia.

A ja w tym cyklu dałam sobie na luz i nie szukam oznak ewentualnej ciąży...byle do następnego czwartku:laugh2:

Znikam kończyć obiadek

royanna, dokładnie takjak piszesz, ja miałam ostatnie serduchowanie w 13dc, owulka około 16 dnia i też mam cykle 30 dniowe
powodzonka ;-)

Dzieki,w takim razie dzis wieczor znowu staranka(o ile maz da rade:baffled:, bo ma katar i umiera:wściekła/y:, ale skoro juz lezy w tym lozku to niech beda z tego jakies korzysci, nie?;-))

Czarodziejko
, nie wiem czy potrafie byc taka cierpliwa:sorry:

no własnie royanna, co sie mąż będzie byczyć :-D:-D:-D:-D

Ja tak właśnie Słonko zaszłam w ciążulkę w tym dniu cyklu dokładnie :-):tak:

reklama
Do góry