reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
ooooo lol, ale zaszalałyście tu dziś:-) ruch niesamowity na tym naszym wątku się zrobił:-):-):-)super:-):-)

zmykam na obiadek, a potem poczytam co naskrobałyście:-)
tymczasem
buzia:-)

witam witam,naskrobalyscie ze hey dzisiaj a jak nas tu duzo,super ze forum tak sie powieksza,ANUFIFI SUPER ZE PEKL;ALE SI CIESZE;TO JAK SIE UDALO TO MASZ DZIEWUSZKE JAK MALOWANA;SUPER;TERAZ CZEKAMY WSZYSTKIE NA TWOJ PIEKNY WYNIK Z DWOMA KRESECZKAMI;

bereshka naprawde czujesz ze to dziewczynka,super imie milenka,i juz rozowe kupilas,ja jak do sklepu ide to wszystko niebieskie do reki mi wpadfa,nie wiem czy dlatego ze czuje ze chlopczyk czy z przyzwyczajenia juz po 3chlopcach,a jak sie czujesz?a ty jarzebinko jak samopoczucie...beti zjedz obiad i dolanczaj tu do nas,u mnie samopoczucie ok a caly czas mam ochote na slodkie to niby na dziewczynke,kwasne wcale mi nie podchodzi,anufifi jest jedna dzidzia nie blizniaki,doktor mowil ze jedna dzidzia nie dwie,odrazu pytalam bo moja rodzinka slynie z blizniakow..kicia serce jestesmy z toba myslami,sciskam mocno..beti kiedy u ciebie testowanie?ptasiorek twoje milenka jest przesliczna.

Ostatnia edycja:
Czarodziejka ..Kochana zagladam;-):-D
Anufifi.. masz racje nie napalac sie.. lepiej miec mila niespodzianke jak sie potem rozczarowac:tak:w kazdym razie..kciuki zaciskam;-):-)
Ja sie troszke zakopalam :baffled: mam dosc wszystkiego.. najbardziej tej zimy:eek:.. i w ogole..:baffled:
Buziaczki dla WSZYSTKICH!!!!;-)

Hej Dziewczyny ;-) ja dzisiaj tylko Was podczytałam i zmykam, bo jestem nie w formie...Właśnie wróciłam od ortodonty i dentysty, zdejmowali mi aparat ortodontyczny (po roku i 2 miesiącach :-)) i nieźlne mnie wymęczyli tym wszystkim. Pani mi chciała jeszcze zdjęcia rentgenowskie zrobić i zapytała czy nie jestem w ciąży, więc powiedziałam że na razie nic mi o tym nie wiadomo, ale istnieje taka mozliwość :-D:-):tak: więc zdjęć nie było, mam nadzieję że nie będa mi robić przez conajmniej 9 miesięcy...:-):tak:

Beti ja celuje na synka albo córeczke, więc nie jesteś sama :-)
Anufifi bardzo się cieszę że możesz teraz oczekiwać testowanka w końcu ;-) :-):-)

Czarodziejka, Sylwia, jarzebinka, Bershka ściskam mocno!
Wszystkie babeczki pozdrawiam, napisze wiecej jak wena przyjdzie....
Póki co nawet nie myślę czy będzie sukces w tym cyklu czy nie, nie stresuję się, więc chyba dobrze .......;-) Pa!

Ja zaraz za mężusia się biorę, bo moment odpowiedni na chłopca (tak mi się wydaje z obliczeń :baffled:)... a małż pracuje obok na 2 lapku...i straaasznie zaabsorbowany tą pracą.... to może wirtualne bara-bara :-D

PYSZCZEK... widzę, że ty też z Lublina :-)

reklama
witam z wieczorka

A u mnie szyjka jest jeszcze wysoko,twarda i zamknięta wiec przytulanki nic nie dadza:sorry: no ale rozgrzewka zawsze mile widziana no nie? :-);-)
będę musiała obserwować...

miłego wieczorku

Do góry