reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witajcie moje drogie :)

Anufifi- wyrozumialosc meza to cos bardzo cennego. Moj chyba musi dorosnac do tego ;-) Niby mnie popiera, przytakuje, ale i tak widze ze mysli swoje:eek:
A z Twoim pecherzykiem musi byc dobrze-skoro tak pieknie urosl to musi teraz peknac abys miala corusie:-D

Anian- ja wczesniej tez sobie tylko podczytywalam ten watek i to od samego poczatku:szok:, ale uzalam ze i j musze juz dolaczyc do tego wspanialego grona:tak:

reklama

Anufifi- wyrozumialosc meza to cos bardzo cennego. Moj chyba musi dorosnac do tego ;-) Niby mnie popiera, przytakuje, ale i tak widze ze mysli swoje:eek:
A z Twoim pecherzykiem musi byc dobrze-skoro tak pieknie urosl to musi teraz peknac abys miala corusie:-D

Niby tak...tyle ze on zawsze pieknie rósł...tylko ze peknąc nie chciał....nie wytrzymam nerwowo do tego monitoringu....

dzwoniłam do gina ...mam podejsc przed 12 czyli tak jak myslałam....
szlak mnie chce trafic bo co cykl cos wyprowadze na prostą to nastepne sie chrzani...no ileż tak kurde mozna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!i co jeszcze !!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Bershka ...Milenka jest cudowne

Ostatnia edycja:
czarodziejko, co studiujesz? a Twoje plany dotyczące 2 latka przed trzydziestką....:sorry:ja na to się nie załapię:-)

buziaczki:happy:i miłego dnia
Anian- no plany planami ale jak wyjdzie to chyba sam Pan Bog wie.
Ten rok mamy "intensywny" poniewaz konczymy studia (UniwereK wARSZAwski-Administracja...)chcemy kupic mieszkanie, mlody idzie do przedszkola a ja pewnie do pracy....no i moze bocian przyleci :))))
czas pokaze ..a po drodze jeszcze chcemy znowu na miesiąc do Indii skoczyc..planow jest wiele ale ktore sie zmaterializuja?

a i doszliśmy w końcu do wspólnego stanowiska co do imienia na razie dla córki. Mąż upierał się przy Darii ale w końcu dał się przekonać na Milenkę :-):happy::rofl2:
no czyż nie jest słodkie ????? :-)
Piękne i slodkie :)))))

:tak::tak::tak::tak::tak::-):tak::tak::tak::tak::tak::-) :tak::tak::tak::tak::tak::-)

:tak: a M mnie męczy aby zrobić drugi test ....... :laugh2:
Kochana to powtorz teraz krechy bedą pewnie ciemne i widoczn bardzo!

Anian- ja wczesniej tez sobie tylko podczytywalam ten watek i to od samego poczatku:szok:, ale uzalam ze i j musze juz dolaczyc do tego wspanialego grona:tak:
Witamy serdecznie....ale nas sie tu duzo robi..a ja sie bardzo z tego ciesze :)

dzwoniłam do gina ...mam podejsc przed 12 czyli tak jak myslałam....
szlak mnie chce trafic bo co cykl cos wyprowadze na prostą to nastepne sie chrzani...no ileż tak kurde mozna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!i co jeszcze !!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Mycha puki co nie denerwuj sie wszystko pokaze usg....a testy owu...hmmmmmmm hmmmmm one nie zawsze są wiarygodne!
no odpisalam :)))
to teraz moge Wam Kochane powiedziec DOBRY DZIEŃ :))))

Ostatnia edycja:
Witam... też z pracy.... jakoś trzeba wytrzymać do tej 16...:sorry:

siedzę w tej pracy i jak sobie pomyśle, ze do 16tej tak dłuuuugooooo :crazy:

za to w piątek lecę do Londku :) na te wielkie wyprzedaże :) w zeszłym roku byłam i obkupiłam całą rodzinę a sobie nic :angry: w tym roku na odwrót :-) już się nie dam :happy:

a i doszliśmy w końcu do wspólnego stanowiska co do imienia na razie dla córki. Mąż upierał się przy Darii ale w końcu dał się przekonać na Milenkę :-):happy::rofl2:
no czyż nie jest słodkie ????? :-)

Ja też chcę na takie wyprzedaże... ale ci zazdroszczę :zawstydzona/y:. Ale my polecielismy przed Świetami i teraz nie damy już rady znów polecieć... Przynajmniej u mnie sprawiedliwie było, bo mąż dla siebie nic nie kupił, tylko ja się obciuchałam... i Milenka!:-D

Milenki są słodkie :tak: ....mi się trafił słodki zbój ;-):-D I tobie też słodkiej Milenki życzę :tak:
Ja jeszcze wiele lat przed zajściem w ciążę, to imię Milenka miałam zaplanowane dla przyszłej córci , więc u nas dyskusji nie było. Mój małż musiał się zgodzić :-)

Ptasiorek no fakt, nie skojarzyłam Milenki z Twoją córcią :zawstydzona/y: to znaczy ze mamy podobny gust :) a masz jakieś typy dla chłopczyka ? :-) ja mam słodkiego Oliwierka więc polecam to imię ;-):tak::-D

Ptasiorek no fakt, nie skojarzyłam Milenki z Twoją córcią :zawstydzona/y: to znaczy ze mamy podobny gust :) a masz jakieś typy dla chłopczyka ? :-) ja mam słodkiego Oliwierka więc polecam to imię ;-):tak::-D

dla chłopca to chyba mi się z 6 imion podoba... albo i więcej :-D więc może ciąża mnoga :confused:;-):-D ....to się będę mogła wykazać :-D

pękł !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

aaaaaaaaaaa:-):-)
teraz tylko czekac ...powiedział ze endometrium duze ..." wiec może juz Pani jest w ciązy?""" uwielbiam takie pytania ....

nie nie nie nakręcam sie ale sie ciesze ze pekł ...ze to działa .....
aaaaaaa

reklama
Dzien dobry laseczki. Widze ,ze nas przybywa :tak:witam nowe kolezanki serdecznie;-) i zycze wymarzonych dzieciaszkow i plci na dodatek :tak:
Beciaa no jestem kochana jestem.Zawsze pamietaj,ze ja tez chce synka:-D Czekam na Twoje testowanko :-p
Kicia się ułozy... fajnie ,ze zajrzałaś ... i tak jak dziewczyny piszą masz tuu zawsze nas - chociazby po to zeby sie wypalakac, wyzalic, wygadac.... o ile to pomaga
anufifi juz po 12 u Was - czakamy :tak:
czarodziejko nasza - plany rzeczywiscie intensywne.Oby sie zrealizowało jak najwiecej z nich .buziaki
Pisalam Wam juz ze bardzo załuje,ze wieczorkami nie moge sobie z Wami posiedziec:sorry: No to własnie wam pisze.:-D
Poza tym nie mam juz sił na febre na ustach mojej Martysi:-( No słów mi bark.Dzis szanowny pojdzie z nią do lekarza, bo to juz nie jest normalne.Ma jedna za druga :angry: jedna sie zagoi ledwo- juz nastepny babelek- tylko ja wiem ja to boli bo tez jestem zarazona tym cholernym wirusem wrrr.Moj M w zyciu nie miał i mam tylko nadzieję,ze i Niki ominie.Ehhh... mówie Wam.Podobno w takich czestotliwosciach to juz trzeba czyms zadziałać konkretnym .Zobaczymy.

Poki co spokojnego dnia moje psiapsióly netowe:-D:-p

Aha- zapomniałam dodac,ze ja tez jestem zdania ,ze dziewuszke zmajstrowac to rach ciach :-D:-D:-D

Do góry