reklama
Antonia2016
Fanka BB :)
Antonia podobno implantacja.moze byc do 12 dpo.Wiec moze jeszcze sie nie zagniezdzilo.
A ja uciekam do pracy jeszcze tylko 6 " dniowek " i l4 .Chcialam isc od razu ale stwierdzilam, ze doczekam do konca.miesiaca bo tak by mi pewnie premii nie wyplacili.A jestem kierownikiem to bede kierowac i beda robic za mnie najgorsze tylko patrzenie na to jedzenie... i te 11 h na nogach..ale wiecej sie w domu narobie jak w pracy teraz.
Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom
A ja uciekam do pracy jeszcze tylko 6 " dniowek " i l4 .Chcialam isc od razu ale stwierdzilam, ze doczekam do konca.miesiaca bo tak by mi pewnie premii nie wyplacili.A jestem kierownikiem to bede kierowac i beda robic za mnie najgorsze tylko patrzenie na to jedzenie... i te 11 h na nogach..ale wiecej sie w domu narobie jak w pracy teraz.
Elenaa
Antonia ja jestem dobrej myśli. W pierwszej ciąży miałam betę ponad 100 a cień był tak mało widoczny ze nawet mój mąż go nie widział. A ile wody pijesz dziennie? Ja wtedy piłam wody tak 1,75 litra. Tym razem mniej wody piłam i przy becie 100 kreska była już ładnie widoczna.
Elena ja w ogole nie wiem przy jakies wartosci bety te kreski wychodza mega wyrazne..Ja juz pewnie mam ok 1000 a kreska dalej jest troszke jasniejsza.Fakt ze robilam z 2 moczu i duzo pije wody wlasnie.Nawet bardzo duzo.
Antonia2016
Szczerze mówiąc też mam nadzieję, trochę mnie może zmartwilo ale z drugiej strony zawsze testy mi późno wychodziły więc nic nie jest przesądzone. Na jednej ze stron poziom beta z krwi normy to 5 w okresie 6dni do 3 tygodniu po owu. Więc jeśli testy są czułe od 10 to spokojnie... Ot tak się pocieszam [emoji3] okres mam mieć dopiero za tydzień - zawsze regularny.
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Antonia2016
W sumie to nawodniona zawsze jestem [emoji3] a czy to jest istotne przed testem? Gdybym wiedziała to bym nie piła...
Antonia2016
Elena a w tej ciąży jak testowalas? Przypomnij [emoji3]
reklama
Ja cieni nie maialam teraz w tej biochemicznej byly teraz od 10 dpo juz byla fajna rozowa kreseczka zreszta widzialyscie.Ciekawe co by mi wyszlo jakbym zrobila test w 8 lub 9 dpo.
Podziel się: