reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Antonia podobno implantacja.moze byc do 12 dpo.Wiec moze jeszcze sie nie zagniezdzilo.

A ja uciekam do pracy jeszcze tylko 6 " dniowek " i l4 .Chcialam isc od razu ale stwierdzilam, ze doczekam do konca.miesiaca bo tak by mi pewnie premii nie wyplacili.A jestem kierownikiem to bede kierowac i beda robic za mnie:p najgorsze tylko patrzenie na to jedzenie... i te 11 h na nogach..ale wiecej sie w domu narobie jak w pracy teraz.

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Antonia ja jestem dobrej myśli. W pierwszej ciąży miałam betę ponad 100 a cień był tak mało widoczny ze nawet mój mąż go nie widział. A ile wody pijesz dziennie? Ja wtedy piłam wody tak 1,75 litra. Tym razem mniej wody piłam i przy becie 100 kreska była już ładnie widoczna.

Elena ja w ogole nie wiem przy jakies wartosci bety te kreski wychodza mega wyrazne..Ja juz pewnie mam ok 1000 a kreska dalej jest troszke jasniejsza.Fakt ze robilam z 2 moczu i duzo pije wody wlasnie.Nawet bardzo duzo.

Szczerze mówiąc też mam nadzieję, trochę mnie może zmartwilo ale z drugiej strony zawsze testy mi późno wychodziły więc nic nie jest przesądzone. Na jednej ze stron poziom beta z krwi normy to 5 w okresie 6dni do 3 tygodniu po owu. Więc jeśli testy są czułe od 10 to spokojnie... Ot tak się pocieszam [emoji3] okres mam mieć dopiero za tydzień - zawsze regularny.

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Teraz cienie cienia zaczęły wychodzić od 11dpo. 14 dpo już była ladna kreska. A 10 dpo nie było kompletnie nic ;-)
A w pierwszej ciazy 14 dpo miałam straszne cienie.

reklama
Ja cieni nie maialam teraz w tej biochemicznej byly teraz od 10 dpo juz byla fajna rozowa kreseczka zreszta widzialyscie.Ciekawe co by mi wyszlo jakbym zrobila test w 8 lub 9 dpo.

Do góry