reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Dziewczyny a czy trzeba brać suplementy na dziewczynkę np. wapń, gdy się pije 3 szklanki mleka i jogurt? Bo chyba za dużo tego wapnia to też niedobrze?

Monia najlepiej zbadać ten poziom i jak reagujesz na ten wapń w pożywieniu czy tabletkach. Ja np jak kp i byłam na diecie beznabialowej jakis czas (1,5 msc) bralam wtedy Calcium Gold osteo 600 mg czyli 2 tabletki po 300 co odpowiada 75% zapotrzebowania to miałam wapń na wysokim poziomid. Potem jak wróciłam do nabiału bralam już tylko jedną tabletkę to mniej więcej był na tym samym poziomie. Potem tabletki się skończyły i jadłam w pożywieniu ok 100% zapotrzeboania na wapń to mi poziom spadł. Wiec sie wkurzylam i zwiekszylam w pożywieniu tak ze jadłam 200% zapotrzebowania na wapń. Ale juz nie badalam od razu po bo zaszlam w ciążę. Ale jak się ma dobry wapń kupiony to wydaje mi się że on lepiej się wchłania niż z pożywienia. Ale to też zależy pewnie od organizmu.

Antonia mysle ze tak , ale implantacja by musiala byc wczoraj albo dzis lub jutro innej opcji nie ma.Czyli zarodek po prostu mogl sie jeszcze nie zagniezdzic.Takie ryzko robienie testow tak wczesnie:p

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry