reklama
Elenaa
Fanka BB :)
Monia najlepiej zbadać ten poziom i jak reagujesz na ten wapń w pożywieniu czy tabletkach. Ja np jak kp i byłam na diecie beznabialowej jakis czas (1,5 msc) bralam wtedy Calcium Gold osteo 600 mg czyli 2 tabletki po 300 co odpowiada 75% zapotrzebowania to miałam wapń na wysokim poziomid. Potem jak wróciłam do nabiału bralam już tylko jedną tabletkę to mniej więcej był na tym samym poziomie. Potem tabletki się skończyły i jadłam w pożywieniu ok 100% zapotrzeboania na wapń to mi poziom spadł. Wiec sie wkurzylam i zwiekszylam w pożywieniu tak ze jadłam 200% zapotrzebowania na wapń. Ale juz nie badalam od razu po bo zaszlam w ciążę. Ale jak się ma dobry wapń kupiony to wydaje mi się że on lepiej się wchłania niż z pożywienia. Ale to też zależy pewnie od organizmu.
Antonia2016
Antonia2016
Niestety, na ten moment nie ma cienia cienia [emoji17] 23dc, aż nie wierzę.. Myślicie że jest jeszcze szansa?
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Antonia mysle ze tak , ale implantacja by musiala byc wczoraj albo dzis lub jutro innej opcji nie ma.Czyli zarodek po prostu mogl sie jeszcze nie zagniezdzic.Takie ryzko robienie testow tak wczesnie
Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Rzadko kiedy tak wczesnie wychodzi mi.co.prawda juz w 24dc wyszlo dosc wyraznie ale wyczulam moment implantacji.
Poza tym spokojnie to Wasz 1 cs:-)
Poza tym spokojnie to Wasz 1 cs:-)
Podziel się: