reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Imama bralam wg rad Airfix od.dnia.zakonczenia @ co 2 dzien 1 tabletka az do owu a po owu juz 1 dziennie bo acard pomaga ogolnie w ukrwieniu macicy i implantacji:-)

W ogole dziewczyny moje cialo.jest niesamowite doszlam do tego wczoraj 7 lat temu jak zaszlam w ciaze ostatnia @ mialam 24.06 owulacje 7.07 a termin na 1.04 teraz ostatnia @ 24.09 owulacja 7.10 a termin 1.07 hahahaha.

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dlatego ja też próbuję jutro zrobić test, żeby chociaż z 2h nie sikać wcześniej jak przy teście owu. A twój ,,plemnikodawca'' też brał suplementy jakoś ?

Mój to był nafaszerowany, bo brał tak jak ja max dawki, a jeszcze w kółko je nabiał kilogramami dziennie. Strasznie lubi od roku. Ja tak średnio, raczej się zmuszałam i to bardziej słodkie z kawałkami czekolady i mleko, bo już mnie mdliło ... za dużo. ;)
Oby ten śluz zadziałał. ;) Bo ja coraz bardziej nie wierzę w swoje możliwości dziewczynkowe i już wyobrażam sobie wypady i wycieczki z dwoma chłopcami. Moja znajoma starała się o chłopca, ma dziewczynkę, przeżyła rozczarowanie i mi się udzieliło. :(

Ja z kolei poprzednio się dowiedziałam o ciąży w swoje urodziny, a teraz męża. ;)

Ostatnia edycja:
Polcia nie moj nic nie bral:-) ja rozczarowana nie bede na pewno chcialabym corke ale juz.mi to.obojetne:-) moja siostra bedzie w styczniu rodzic chlopca i w sumie mysle ze fajnie by miec tez chlopca mieli by super kontakt ze soba jak tacy blizniacy:D razem do klasy itp.

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Miciurka polecaja ten miernik Hanna instruments HI 98103 ale o cienkiej koncowce, ja nie moge go teraz nigdzie znalezc... Teraz sa te z zabudowana dioda i tam ciezko sluz umiescic... Ja kupilam inny i sobie oblupalam obudowe ta plastikowa zeby dioda wystawala po za obudowe, zeby mozna sluz nakladac tam bo te mierniki sa do cieczy zadadniczo a sluzu nie ma az tyle by zanuzyc cala ta koncowke wiec ja sobie przerobilam pod swoje potrzeby ;)

Antonia to tak na żarty było. Mam nadzieję, że nikogo nie urazilam.;)
Maziajka też się trochę nastawiamy na chłopca, wiadomo że źle nie będzie i tak planuje 3 dziecko, ale fajnie jakby była córką i już bez presji planowania płci.

Polcia No ja tez chciałam bardzo druga dziewczynkę. Teraz jak mam dwóch chłopców i chcemy trzecie planować to przeraża mnie troszke ze duże prawdopodobieństwo trzeciego syna No ale niestety nie mozna wybrać. Sama baba w domu pewnie będę

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny mam pytanie
Teraz tak czytam o prawidłowym pH pochwy. Piszą ze powinno byc w granicy 3,5-4,5 czyli kwaśne. Przy wyższych sa infekcje. To czemu niby mamy sie suplementowac skoro norma jest wlasnie taka jaka przy staraniach na dziewczynkę? Czy pH sie zmienia w okolicy owu?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry