reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Ja juz sama jestem pogubiona jeśli chodzi o odstęp. Czy go robic czy nie. Bo piszą tez nieraz ze za duży to wiecej chłopców. Za mały zaś to przy owu i moze byc chłopczyk. Ah i jak tu byc mądrym. Mi tez jak sprawdzałam metoda ramzi była dziewczynka ma mam dwóch synów [emoji6] lepiej poczekaj na usg.
Ważne ze kwaśno było wiec moze sie uda. A jakie hormony bałaś?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Aga30 Ja ten z sodą robiłam kilka razy i u mnie lipa haha w końcu próbowałam rozgrysc o co chodzi. I stwierdziłam ze jak ph moczu miałam 5.0-6.0 to się mi pienilo ( na chlopaka), jak miałam 6.0 i 6,5 wtedy już nie. I dalej nic nie wiedziałam hehe
U mnie się sprawdziło tylko kilka "wrozb" babcinych. Spanie na prawym boku, pierwszy kopniak (ruchy) po prawej stronie, brak kreski tej brązowej od spojenia wzwyż..przy synku była pod same piersi i mega ciemna.

A ja znowu całą ciążę spałam narękach lewym boku poprostu tylko lewy bok dawał mi zasnąć.
Ja od początku na prawym i teraz też chociaż na chwilę próbuje leżeć na nim, tak mi blogo wtedy hihi...Ale ciężko jest..od jakiegoś 3mca tylko lewy bok dzidzia preferuję i nie dretwieje mi nic. Tylko na lewym nie mam trudności z oddychaniem. Noce są okropne.

reklama
Do góry