reklama
Imama
Fanka BB :)
Ja juz sama jestem pogubiona jeśli chodzi o odstęp. Czy go robic czy nie. Bo piszą tez nieraz ze za duży to wiecej chłopców. Za mały zaś to przy owu i moze byc chłopczyk. Ah i jak tu byc mądrym. Mi tez jak sprawdzałam metoda ramzi była dziewczynka ma mam dwóch synów [emoji6] lepiej poczekaj na usg.
Ważne ze kwaśno było wiec moze sie uda. A jakie hormony bałaś?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ważne ze kwaśno było wiec moze sie uda. A jakie hormony bałaś?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Aga30 Ja ten z sodą robiłam kilka razy i u mnie lipa haha w końcu próbowałam rozgrysc o co chodzi. I stwierdziłam ze jak ph moczu miałam 5.0-6.0 to się mi pienilo ( na chlopaka), jak miałam 6.0 i 6,5 wtedy już nie. I dalej nic nie wiedziałam hehe
U mnie się sprawdziło tylko kilka "wrozb" babcinych. Spanie na prawym boku, pierwszy kopniak (ruchy) po prawej stronie, brak kreski tej brązowej od spojenia wzwyż..przy synku była pod same piersi i mega ciemna.
U mnie się sprawdziło tylko kilka "wrozb" babcinych. Spanie na prawym boku, pierwszy kopniak (ruchy) po prawej stronie, brak kreski tej brązowej od spojenia wzwyż..przy synku była pod same piersi i mega ciemna.
Ja od początku na prawym i teraz też chociaż na chwilę próbuje leżeć na nim, tak mi blogo wtedy hihi...Ale ciężko jest..od jakiegoś 3mca tylko lewy bok dzidzia preferuję i nie dretwieje mi nic. Tylko na lewym nie mam trudności z oddychaniem. Noce są okropne.A ja znowu całą ciążę spałam narękach lewym boku poprostu tylko lewy bok dawał mi zasnąć.
aneta900516
Aktywna w BB
Kurcze chce dodać zdjęcie ale nie mogę. Nie umiem.. zdjęcie testu owu z 27 dc. Bo już nic niewiem może ktoś mi pomoze
Elenaa
Fanka BB :)
Aneta umieść na Link do: NaForum.Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków na fora i blogi, automatyczne tworzenie miniatur, bez rejestracji i limitów i wklej nam linka url
reklama
aneta900516
Aktywna w BB
Podziel się: