reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Imama chyba chciałas Miciurki o to zapytać czy mnie?
Ja dietę stosowalam od stycznia przy czym nie była to bardzo scisla dieta bo ja ogólnie lubię nabiał, z mięsa jem tylko kurczaka i indyka, i wogole nie solimy. Więc ogólnie nie wiele zmienialam oprócz tego ze jeszcze zwiększyłam nabial i ograniczylam zakazane rzeczy (owoce typu jablka, pomidory, itp). I w sezonie non stop truskawki i maliny jadłam :-) ziemniaki tez rzadko jedliśmy bo raz na 2 miesiące. Teraz częściej bo mam wene na pieczone ;-) bo gotowanych nie lubie

reklama
Maranatha to masakra normalnie! Czyli faktycznie nie ma co. Pewnie i tak będę miała trzeciego syna hehe. Ogólnie wydawało mi sie ze o wiele łatwiej chłopca trafić a ty trzy dziewczynki a warunki spełnialiscje oboje.

Elenaa pytałam Ciebie bo pisałaś ze wlasnie diete robiłaś a pewnie (oby) będziesz miała dziewczynkę wiec ciekawa byłam.

Oj ja to chyba sie przez to planowanie pochoruje!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

To dobrze wiedzieć. Kupiłam suplementy itd wykorzystam napewno ale jednak nie będę celować super itd bo pewnie zaś by sie to miesiącami ciągnęło.

Aga30 a jaka Twoja historia?

To dobrze wiedzieć. Kupiłam suplementy itd wykorzystam napewno ale jednak nie będę celować super itd bo pewnie zaś by sie to miesiącami ciągnęło.

Aga30 a jaka Twoja historia?

Ja mam 3 córki. Może się tak nie przykładałam bardzo ale celowałam w chłopca w samą owu bacznie obserwując, licząc mierząc i sprawdzając testami. Pierwsza córka jest z tygodnia przed owu ale to z obliczeń kalendarzyk (wpadka) druga z parę dni przed @ był seks a trzecia w samą owu bo celowałam w chłopca. Najstarsza ma 12 lat druga ma 10 lat a najmłodsza 4 miesiące [emoji38]

Ale zescie naskrobaly!!

Miciurko piekne zdjecie tej buzki Dzidziusia i faktycznie no jaja jak się patrzy:*Gratuluje zdrowego synusia.Widac juz ze przystojniacha a jak jeszcze bedziecie o 3 sie starac to juz w ogole super:*

Maziajo jejku bardzo sie ciesze i gratulujepiekne 2 krechy:)Castagnus moze zadzialal:)

Ja to za chwile tu sama zostane:(

reklama
Do góry