reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Powiem Wam ze my na tym forum głównie planujemy dziewczynki a wśród moich znajomych to praktycznie same dziewczynki się teraz rodzą a koleżanki mnie pytają jak mają działać na chłopca :-)

A widzisz z moich pięciu znajomych tylko jedna ma dziewczynkę. A w szpitalu jak rodziłam to na oddział jednak dziewczynka. Takze nie ma reguły chyba. Ja bym zwariowała jakby wszystkie znajome miały córy

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ale zescie naskrobaly!!

Miciurko piekne zdjecie tej buzki Dzidziusia i faktycznie no jaja jak się patrzy:*Gratuluje zdrowego synusia.Widac juz ze przystojniacha a jak jeszcze bedziecie o 3 sie starac to juz w ogole super:*

Maziajo jejku bardzo sie ciesze i gratulujepiekne 2 krechy:)Castagnus moze zadzialal:)

Ja to za chwile tu sama zostane:(
Millooo jeszcze jaaa !!!!! :)

Witajcie, gratuluję wszystkim zafasolkowanym i trzymam kciuki za staraczki. ;)

U mnie test też pozytywny, po wszystkich pozytywnych owu,. Beta hcg w dniu spodziewanej miesiączki 620. Progesteron 49.
Mam jednak wrażenie, że to chłopczyk, bo odstęp miałam tylko kilkanaście godzin lub 20. Ph było kwaśne i suplementy, ale jakoś nie wierze w swoje szczęście, by mi się trafiła dziewczynka. Zbyt kolorowo, różowo. ;)

Polcia gratuluje i trzymam kciuki za ta dziewczynkę. Nigdy nie wiadomo czy akurat nie trafiłaś. Nawet centralnie w owu tez wychodzą dziewczynki zawsze jakiś procent jest

Maziajka ty to kurczę idź na usg bo oszaleć idzie hehe [emoji41]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Brałam wszystkie suplementy, mąż też. Diety nie trzymałam, tylko unikałam 3 tygodnie pomidorów itp. Nie jadłam nabiału, bo po takich dawkach wapnia i magnezu już mi było niedobrze. Dużźo herbaty miętowej. Ph miałam 3-4. Hormony na dziewczynkę. Jonizatory. Tylko ta dieta niezbyt ostra, no i odstępu brak. Z kilkanaście godzin i to chyba chłop, bo za łatwo by poszło. Powinnam mieć z 40, ale owu przyszła szybciej i pojawił się śluz taki jak woda, ale bardzo kwaśny i nieciągnący. ;) Moja przyjaciółka miała serducha dzień przed owu i ma dziewczynkę i rozpacza, bo chciała pierwszego chłopca. ;)
Czy któraś z Was sprawdzała płeć tą metodą Ramzi w 6 tygodniu ? To się w ogóle sprawdza ?

Do góry