reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Maziajka Twoja siostra to chyba ekstremalny przypadek bo u niej mowili najpiere ze dziewczynka. Potem ze chlopiec, potem znów dziewczynka a teraz ze chłopiec. A za każdym razem inne lekarz czy jak?
Wśród moich znajomych to zreguly od pierwszego usg ta sama płeć albo ze lekarz dawał 60%szans na taką płeć a na kolejnym usg okazywało się ze jest na odwrót ale już potem potwierdzał a nie znowu zmieniał zdanie :-)

reklama
Elena wiec tak.od poczatku chodzila do b.dobrego lekarza z usg 3 d itp i on w 14 mowil.ze nub plaski i dziewczynka w 16 byly jajka.i.mowil ze 100% chlopak na polowkowym tez .W 24 trafila do szpitala z bolem brzucha i tam miala usg i lekarz mowil ze dziewczynka w szpitalu byla 2 tyg w miedzyczacie zrezygnowala z lekarza prpwadzocego bo placila kupe kasy a on jej wymazu z pochwy nie zeobil a miala jakas bakterie i moglo sie bardzo bardzo zle skonczyc.. w ostatni dzien w szpitalu znow miala usg i lekarz mowil ze dziewczynka to byl znow inny lekarz wiadomo jak to w szpitalu.A w czwartek byla u swojego nowego prowadzacego i mowi ze 100% chlop bo jajka widzial.Wiadomo jakies w szpitalach maja usg pewnie stad te niejasnosci.Ale byl ubaw nie powiem:D choc ona caly czas mowila ze Wiktor i tyle.

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Mozna oszaleć :-) ja bym jednak obstawiała dziewczynkę, u mnie na usg połówkowym nie tyle co jajka było widać, co juz siusiaka. A Twojej siostrze o siusiaku nic nie mówią, tylko o tych jajkach ciągle :p zobacyzmy jak urodzi :D a keidy ma termin?

Airfix - ja nie rozumiem zupełnie dziwnego podejścia twojej rodziny naprawdę, jak juz masz potwierdzone kilka razy i były 3 kreski to już możesz być spokojna :), dogadywanie rodziny żeby na siłę był chłopak to masakra ...

Elena- a tam w tym linku nie pisało co podałam o co konkretnie chodzi z metodą ramzi - chociaż nie wiem czy masz po co to sprawdzać skoro chyba to taka zgadywanka jak ze wszytskim- i ile ja dobrze rozumiem to po prostu chodzi o położenie łożyska, we wczesnej ciąży gdzie,

Maziajka - noo teraz to ja widzę :) - wielkie gratulacje - a jak trafiliście ze staraniami w stosunku do owulacji bo nie sledziłam , no to u siostry to tez się zdecydować nie mogą wow, u nas nikt nam nie powiedział sami widzimy, myślę. Że po rysach twarzy widzę też chłopca wiec juz jak dla mnie na 100% jest, już nawet oswajam się z myślą

Imama- to samo myślę że za facetów naszych się musimy wziąć i ich testosteron [emoji23], wiesz co ja juz myślę. Że nie ma co myśleć ze córka wyskoczy bo juz w tym tyg wyrostka płciowego nie ma- to wygląda na konkretne jajka hehe, no widzisz wszytsko wskazywało tyle się wystaralam a dalej mi się nie udało ,

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Załączniki

• IMG_3403.JPG
    IMG_3403.JPG
    182,7 KB · Wyświetleń: 59
Do góry