reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Maziajka Twoja siostra to chyba ekstremalny przypadek bo u niej mowili najpiere ze dziewczynka. Potem ze chlopiec, potem znów dziewczynka a teraz ze chłopiec. A za każdym razem inne lekarz czy jak?
Wśród moich znajomych to zreguly od pierwszego usg ta sama płeć albo ze lekarz dawał 60%szans na taką płeć a na kolejnym usg okazywało się ze jest na odwrót ale już potem potwierdzał a nie znowu zmieniał zdanie :-)

reklama
Elena wiec tak.od poczatku chodzila do b.dobrego lekarza z usg 3 d itp i on w 14 mowil.ze nub plaski i dziewczynka w 16 byly jajka.i.mowil ze 100% chlopak na polowkowym tez .W 24 trafila do szpitala z bolem brzucha i tam miala usg i lekarz mowil ze dziewczynka w szpitalu byla 2 tyg w miedzyczacie zrezygnowala z lekarza prpwadzocego bo placila kupe kasy a on jej wymazu z pochwy nie zeobil a miala jakas bakterie i moglo sie bardzo bardzo zle skonczyc.. w ostatni dzien w szpitalu znow miala usg i lekarz mowil ze dziewczynka to byl znow inny lekarz wiadomo jak to w szpitalu.A w czwartek byla u swojego nowego prowadzacego i mowi ze 100% chlop bo jajka widzial.Wiadomo jakies w szpitalach maja usg pewnie stad te niejasnosci.Ale byl ubaw nie powiem:D choc ona caly czas mowila ze Wiktor i tyle.

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Mozna oszaleć :-) ja bym jednak obstawiała dziewczynkę, u mnie na usg połówkowym nie tyle co jajka było widać, co juz siusiaka. A Twojej siostrze o siusiaku nic nie mówią, tylko o tych jajkach ciągle :p zobacyzmy jak urodzi :D a keidy ma termin?

Airfix - ja nie rozumiem zupełnie dziwnego podejścia twojej rodziny naprawdę, jak juz masz potwierdzone kilka razy i były 3 kreski to już możesz być spokojna :), dogadywanie rodziny żeby na siłę był chłopak to masakra ...

Elena- a tam w tym linku nie pisało co podałam o co konkretnie chodzi z metodą ramzi - chociaż nie wiem czy masz po co to sprawdzać skoro chyba to taka zgadywanka jak ze wszytskim- i ile ja dobrze rozumiem to po prostu chodzi o położenie łożyska, we wczesnej ciąży gdzie,

Maziajka - noo teraz to ja widzę :) - wielkie gratulacje - a jak trafiliście ze staraniami w stosunku do owulacji bo nie sledziłam , no to u siostry to tez się zdecydować nie mogą wow, u nas nikt nam nie powiedział sami widzimy, myślę. Że po rysach twarzy widzę też chłopca wiec juz jak dla mnie na 100% jest, już nawet oswajam się z myślą

Imama- to samo myślę że za facetów naszych się musimy wziąć i ich testosteron [emoji23], wiesz co ja juz myślę. Że nie ma co myśleć ze córka wyskoczy bo juz w tym tyg wyrostka płciowego nie ma- to wygląda na konkretne jajka hehe, no widzisz wszytsko wskazywało tyle się wystaralam a dalej mi się nie udało ,

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Załączniki

• IMG_3403.JPG
    IMG_3403.JPG
    182,7 KB · Wyświetleń: 66
Do góry