nasturcjja
Fanka BB :)
Dziękuje ślicznie za zrozumienie i rozwiniecie swojej wypowiedzi. Dzisiaj rano zrobiłam test, PINK strumieniowy super czuły, widoczna tylko jedna kreska, a mija już 3 tygodnie od tego „zbliżenia”, wiec z tym momentem przestaje się już zamartwiać. Testy by już coś wyczuły, gdyby coś było.Spokojnie, na pewno nie jesteś w ciąży Tak jak wyżej - nie ma stosunku, nie ma ciąży. Te plemniki migrujące z kołdry czy z majtek to jest mit. Wiesz, gdyby nam wszystkim udawało się tutaj tak szybko i łatwo zajść w ciążę, to nie byłoby połowy wątków na tym forum
Plamienie implantacyjne nie trwa 6 dni, a max 2-3 jeśli w ogóle występuje (to wcale nie jest tak popularne, na 3 ciąże miałam je raz) i będzie to albo bladoróżowa, albo beżowa krew w śladowych ilościach, na pewno nie ze skrzepami.
Dobrze, że w końcu poszłaś do ginekologa, bo widać, że jest tu sporo spraw do ogarnięcia. Rozumiem Twój strach, bo chyba większość nastolatek boi się ciąży w momencie, gdy "ich życie dopiero się zaczyna" Ale nie musisz na co dzień męczyć się z tym stresem i całkiem rezygnować ze współżycia. Pogadaj z ginekologiem o najlepszej dla Ciebie antykoncepcji i nie czytaj historii, że ktoś tak zaszedł w ciążę na tabletkach anty Zawsze można stosować podwójne zabezpieczenie i jakbyś przy czymś takim zaszła w ciążę, to proponowałabym od razu zagrać w lotka, bo nagroda główna gwarantowana.
Porozmawiam z ginekologiem o antykoncepcji, ale jak na ten moment powiedziałam swojemu chłopakowi, ze musimy się powstrzymać i planujemy wybrać się razem do psychologa, lub psychoterapeuty. Mimo, ze on nie jest nastolatkiem w moim wieku to nie jesteśmy jeszcze gotowi i na ten moment postawimy na wspólny czas razem, a nie seksualne uniesienia. Pozdrawiam i życzę zdrowia