reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy mogę być w ciazy

Zaraz zwariuje a na test chyba za wcześnie. Ostatnia @ miałam 13.08. Cykl trwa ok 32 dni. Kochalismy się z mężem podczas owulacji. Jakieś 3 dni temu zaczęły mnie boleć piersi nigdy tak nie miałam. Teraz tylko sutki. @ powinnam dostać za około 5 dni. Pobolewa mnie brzuch jak na miesiaczke. Czy testy wykryje już ewentualna ciążę?

reklama
Zaraz zwariuje a na test chyba za wcześnie. Ostatnia @ miałam 13.08. Cykl trwa ok 32 dni. Kochalismy się z mężem podczas owulacji. Jakieś 3 dni temu zaczęły mnie boleć piersi nigdy tak nie miałam. Teraz tylko sutki. @ powinnam dostać za około 5 dni. Pobolewa mnie brzuch jak na miesiaczke. Czy testy wykryje już ewentualna ciążę?
Jak najbardziej może już wyjść test - wszystko zależy kiedy dokładnie miałaś owulację, kiedy doszło do zagnieżdżenia i jak beta przenika do moczu, objawy to też indywidualna sprawa, bolące piersi są zarówno pierwszym objawem ciąży jak i @, nieraz dziewczyny pisały o ich bólu, chociaż wcześniej nie miały takich objawów na @ i niestety @ przychodziła, ja bym zrobiła test - najlepiej z DOZ lub Nordtest - raczej nie przekłamują, są niedrogie i czułe, negatywem się nie przejmowała i ewentualnie powtórzyła po terminie @ lub od razu poszła na betę z krwi. Trzymam kciuki za pozytyw! Koniecznie pochwal się na wątku :)

Mnie też zawsze bolaly piersi przed@., ale w szczęśliwym cyklu to mnie tak rwaly, ze wytrzymac sie nie dalo i to z 5 dni przed @, ze pobieglam po test i wyszedl i to po poludniu. Takze objawy moga byc jeszcze przed @.

reklama
reklama
Do góry