reklama
Mitemil zrob koniecznie bete! wyniki są tego samego dnia i człowiem wie na czym stoi. Trzymam kciuki mooocno zaciśnięte.
A wczoraj byłam u naczyniowca. Niestety zakrzpica jak diabli. 12cm skrzep w jednej zyle w innych mniejsze. Dostalam clexane. Kazal mi przez 10dni robic 100ml. to strasznie dużo! boje się tej dawki,boje się,ze strace ciąże przez to....echhhhhhhhhhhhhhh....dziś mam gina. Zobacze co on na to.
A wczoraj byłam u naczyniowca. Niestety zakrzpica jak diabli. 12cm skrzep w jednej zyle w innych mniejsze. Dostalam clexane. Kazal mi przez 10dni robic 100ml. to strasznie dużo! boje się tej dawki,boje się,ze strace ciąże przez to....echhhhhhhhhhhhhhh....dziś mam gina. Zobacze co on na to.
andariel
mama super dwójki :]
natt, kochana, nie bój się!!! myślę, że gdyby istniało ryzyko straty ciąży, to lek. nie kazałby Ci brać tego dex-coś tam w takiej dawce... wiadomo, że lepiej bez żadnych farmakologicznych rzeczy w tym 1 trymestrze, ale czasami nie ma innego wyjscia, a dzieciaczki są donoszone i zdrowe! głowa do góry, czekaj na wizytę u gina!
Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
me too
izabela...
Fanka BB :)
natt, będzie dobrze i czekamy na relację od gina ;-)
miranda
Natt, wszystko będzie dobry, jak masz sprawdzonego lekarza, to wystarczy mu zaufać, w końcu wie co robi. Głowa do góry.
Mitemil ja mam nadzieje i trzymam kciuki żeby to to - wiesz jak jest z testami - wiele z nas przykładem że wychodzi dopiero po terminie @ druga kreska (ja też tak miałam)
Macie racje. Martyna też na teście od razu nie wyszła ;-)
Mitemil zrob koniecznie bete! wyniki są tego samego dnia i człowiem wie na czym stoi. Trzymam kciuki mooocno zaciśnięte.
Poszłam i zrobiłam dzisiaj bete, ale wyniki dopiero będą jutro. Nie nastawiam się na wiele, ale kto wie...
Natt wierze, że byłaś u dobrego lekarza, a nie konowała i przepisał Ci leki, które nie zaszkodzą dzidziusiowi. Ale dla pewności i spokoju pogadaj z ginem. Czekamy na relacje.
reklama
megaczka
Natt gratulacje!!!!!!
Mitemil, Reksio i Aga irl trzymam kciuki
ja jeszcze nie testowałam bo nie mam testa w domu a przez śniegi na mieście nie byłam, mężastego nie wyśle bo ostatnio mi owulacyjny test kupił , dzidzia na pudełku była to brał . W weekend powinnam dostać okres, jak nie to teścik
Mitemil, Reksio i Aga irl trzymam kciuki
ja jeszcze nie testowałam bo nie mam testa w domu a przez śniegi na mieście nie byłam, mężastego nie wyśle bo ostatnio mi owulacyjny test kupił , dzidzia na pudełku była to brał . W weekend powinnam dostać okres, jak nie to teścik
Podziel się: