reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy już czas na kolejne maleństwo?Następne pokolenie...

dziewczyny, z drugą babeczka byłoby prościej, więc wcale się nie obrażę jak to jednak pępowina :p ale i tak nie opuszcza mnie przeświadczenie, że to samiec:))) nawet już sobie myślę o nim jako o Adasiu albo Kubie... ale będę zdziwiona na połówkowym, jeśli to baba!:)
rubi ja się właśnie boję, żeby to nie było jakieś niedoleczone poprzednie przeziębienie (ledwo co się skończylo przecież), więc w pt.śmigamy do lek.jeśli się nie pogorszy wcześniej; a póki co, syropek i kurujemy się...znowu:/

reklama
cieszę sie Andariel ze wszystko dobrze z drugim bobo
ja tez sie zdziwie jak sie bobo okaze dziewczynka na połówkowym takie jakies mamasilne przeczucie na Adasia ;)

a co do wymiotowania Ninkowego to moze nie na zapalenie oskrzeli, jak moja siostra prowadzi Adalek zawsze sie nawymiotuje starsznie, chyba ze spi w samochodzie to go ominie
zdowka dla Ninki

Andariel ciesze sie że na usg wyszło wszystko ok, pozytywnie zazdroszcze ciąży i tego uczucia że masz maluszka w sobie :-) hehe i widze że Ninka też "wrażeń" tego dnia wam dostarczyła :-D

A powiem wam laski że z mężastym podrinkowaliśmy ostatnio i troche sie zapomnieliśmy tzn bez zabezpieczenia, na drugi dzień sprawdzam w kalendarzyku kiedy mi ten okres przypada tzn czy dostane na święta albo na sylwestra bo zapomniałam kiedy miałam ostatnio i co sie okazało? Że w szaloną noc miałam dni płodne :szok:, niby prawdopodobieństwo jest małe, jeszcze ten alk na pewno zrobił swoje ale jakoś siedze jak na szpilkach cały czas i chyba w weekend zatestuje, musze tylko poczytać na testach po ilu dniach wykrywają ciąże bo mam stresika lekkiego. Myślicie że może z tego coś być?

I ja trzymam za wszystkie dziewczyny kciuki, i tez zazdraszcza bo sama bym juz chciała, nawet prawie byłam w ciąży uriojonej jak mi sie okres o dzień spóźniał, ha ha ha. Ale ja mam jeszcze czas...

Andariel ciesze sie że na usg wyszło wszystko ok, pozytywnie zazdroszcze ciąży i tego uczucia że masz maluszka w sobie :-) hehe i widze że Ninka też "wrażeń" tego dnia wam dostarczyła :-D

A powiem wam laski że z mężastym podrinkowaliśmy ostatnio i troche sie zapomnieliśmy tzn bez zabezpieczenia, na drugi dzień sprawdzam w kalendarzyku kiedy mi ten okres przypada tzn czy dostane na święta albo na sylwestra bo zapomniałam kiedy miałam ostatnio i co sie okazało? Że w szaloną noc miałam dni płodne :szok:, niby prawdopodobieństwo jest małe, jeszcze ten alk na pewno zrobił swoje ale jakoś siedze jak na szpilkach cały czas i chyba w weekend zatestuje, musze tylko poczytać na testach po ilu dniach wykrywają ciąże bo mam stresika lekkiego. Myślicie że może z tego coś być?

Andariel ciesze się, że wszystko ok. Myśle, ża następnym razem Nikna z tatusiem też będą z Tobą :-)
Na moim teście jest napisane, że wykrywa już 6 dniową ciąże. Ale ja zatestuje dopiero w dniu spodziewanej miesiączki, bo w poprzedniej ciąży test tydzień przed spodziewaną miesiączką pokazał jedną kreskę, a w dniu spodziewanej miesączki dwie :-)

megaczka ;-) spokojnie... czekaj do dnia spodziewanej miesiaczki albo zrób betkę ;-) 3mam kciuki zeby sie po Twojej mysli potoczylo :-)

Kochane! Zrobiłam dzisiaj bete i wyszło 44. Ciaża więc jest,ze hohohoho! Mam nadzieje,ze się tylko utrzyma wszystko!!!ALe jestem szczęśliwa!!!!!!!!!!

reklama
Do góry