reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy już czas na kolejne maleństwo?Następne pokolenie...

reklama
Reksio - nieustajaco sle ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

co do calowania to moja kolezanka nie caluje i nie pozwala nikomu calowac swojej coreczki w usta ze wzgledu na zarazenie dziecka...prochnica :tak:
a ja caluje dziecki swoje i uwielbiam jak one caluja mnie ;-) bo za chwilke Jasiek juz sie bedzie wstydzil :tak: a czas biegnie tak szybko :-(

ja dzis po wizycie w szpitalu polozniczym i znow dolozyli insuliny z 12 jednostek rano na 16 wieczorna dawka bez zmian 8 jednostek
ja mam takie pytanie bo dzis powiedzieli ze lepiej ze cukier rosnie niz jakby mial spadac
eek.gif
ze niby jak rosnie to z dzieckiem ok i jest zadowolone a jak spada to niedobrze
mad.gif
nie wiem co to ma znaczyc
poza tym malenstwo na dzisiejszym usg ma 3,700 kg
eek.gif

pozdrawiam

aga dzidzia bedzie dorodna,ale to wina tego że bierzesz insuline,czytałam ,ze cięzarne które maja cukrzyce własnie rodzą dorodne dzieciaczki,a czemu tak powiedzieli,mysle ze oni go kontrolują i boją sie spadku zeby nie doszło moze do jakiejś śpiączki cukrzycowej co jest groźne nie tylko dla ciebie ale i dla płodu
ale chyba tez cos nie tak skoro nie umieja ci ustalic odpowiedniej dawki i ciągle ci ja zwiekszaja z tego co zauważyłam u cukrzyków zawsze stałe dawki raczej sie stosuje,czasem sa minimalne różnice
ale nie martw sie bedzie wszystko dobrze i juz nie długo bedziesz ściskała swojego maluszka

moze i masz racje Piwonia;-) z dwojga zlego chyba wlasnie lepiej ze nie spada mi ten cukier....a rosnac bedzie bo pod koniec ciazy bardzo ciazko to jakos utrzymac w ryzach...ale faktycznie juz niedaleko:)

reklama
Aga kciuki trzymam za zdrowie:)
szwagierka urodzila corke w zeszlym roku i tez miala cukrzyce...wazyla 5190:)
ale u niej wszystkie dzieci duze bo ona szczupla nie jest:)
jeszcze raz zdrowka:)

Basia Ty wez mnie nie strasz......:szok:ponad 5 kilo?:szok: ała......ja chce rodzic naturalnie bo jakos cesarka mnie nie urzadza zreszta mam nadzieje ze to bedzie tylko troszke wieksze od poprzednich.....wiec dam rade.....ale wycicnac takie 5 kilowe:baffled:ja podziekuje:no:

Do góry