reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy już czas na kolejne maleństwo?Następne pokolenie...

reklama
hejki!
Aga trzynam kciuki za chłopaka ;-)

a ja latam po lekarzach. dziś mam spotkanie z tą znajomą neonatolog - chce zobaczyć moje wyniki. we wtorek teściowa z nią rozmawiała i uspokaja mnie. mówi że ostatnio sporo babeczek zaraża się w 3 trymestrze i dzieci rodzą się zdrowe. poza tym mam ją przy porodzie.. mamy do niej dzwonić jak tylko zacznę rodzić. jak nie będzie jej w szpitalu na zmianie to przyjdzie specjalnie dla nas i od razu będzie badać Felusia. a i powiedziała mi żebym nie brała tego leku od lekarza od cmv (heviran)
poza tym byłam u innego gin i też mnie uspokaja.. załapałam to świństwo w 35 tyg więc mówi że wirus już nie powinien do małego przejść a najwyżej przeciwciała już. czyli Feluś urodzi się z igg+
pomimo tych zapewnien lekarzy ja uspokoję się dopiero po porodzie kiedy dowiem się że wszystko z synkiem jest ok!

a dziś mam coś częściej twardnienie brzuszka ;-) mały ćwiczy :-)
ciekawe co mi powie ta neonatolog....chcę się jeszcze o karmienie piersią podpytać - czy w końcu będę mogła czy nie...

a z tym całowaniem dzieci to niezłe nie.. też nie wiedziałam że cmv można się zarazić przez pocałunki. a Zosia jest taka całuśna ;-) zwłaszcza wieczorami przed snem :-) całą mnie wycałuje :-)

dzis o 9:50 Alex urodzila ZDROWEGO synka,
ktory przypial sie od razu do cyca i wyglada jak kopia braciszka
wink2.gif

młodzieniec wazy 4220g i ma 55 cm
biggrin.gif

ALEX - GRATKI jeszcze raz
wink2.gif

zdrowka dla Was ;-*

To ja też - ponownie - gratulacje dla Ciebie Olu, że dotrwałaś
i dla malutkiego:)

A własnie- sama też zapomniałam spytac Oli - jak ma na imie maluszek??:)

Alex gratuluje!!!!! :-)

ja po rozmowie z p.Hanią.. teściowa nie znała moich wyników tzn nie wiedziała które wskaźniki mam dodatnie a dodatnie mam oba.. mówi że dzieci donoszone baaaardzo rzadko chorują. Feliks po porodzie jest od razu pod jej opieką. muszę teraz przypilnować żeby mu wszystkie badania zrobili..... a i ponoć mogę karmić piersią.

REKSIO będzie dobrze. Z tego co kojarzę ta moja koleżanka co miała cytomegalię w ciąży nie brała żadnych leków - jeśli chcesz mogę do niej zadzwonić i zapytać?

ALEX jeszcze raz GRATKI :)

reklama
Do góry