- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Anek@
Fanka BB :)
Kosmi uwierz mi ze kazda z nas potrzebuje miejsca zeby sie wygadac zwlaszcza w ciazy) wydaje mi sie ze to forum to super miejsce na "oczyszczenie sie" tak jak napisalas wyrzucilas z siebie i jest lepiej i chyba wlasnie o to chodzi, a ze przy okazji pogadamy o ciuszkach, usg czy tez rosnacej wadze....(chociaz jesli chodzi o wage to super zawsze fajnej tyc w grupie :laugh: ) to akurat jest przyjemnosc, i jakas mala odskocznia.
magdalena25
Majowe mamy'08 Przeszczęśliwa mamuśka
Każda z nas jest inna i każda inaczej przeżywa ciążę. Nie ma mowy o tym, że ktoś tu nie pasuje. Irlandio najlepszym świadectwem tego, że jesteś tu u siebie jest to, że się wszystkie o ciebie martwimy jak jesteś w szpitalu i nie mamy od ciebie wieści. I Kosmi ma rację. Czasami to forum jest miejscem gdzie można się wyżalić, wygadać i od razu na sercu robi się lżej. A w zasadzie dwa serduszka na tym zyskują
Ja się cieszę, że mam dla was teraz więcej czasu i mogę zajrzeć w tygodniu.
A inna jestem pod tym względem, że... nie kupiłam jeszcze ani jednego ciuszka. W zasadzie to ja nic jeszcze nie kupiłam! Tylko wózki oglądam i mam same wątpliwości. Ale i na mnie przyjdzie czas. Może teraz jak mam już więcej czasu? Pewnie jak wejdę do jakiegoś sklepu to z pustymi rękoma nie wyjdę
Ja się cieszę, że mam dla was teraz więcej czasu i mogę zajrzeć w tygodniu.
A inna jestem pod tym względem, że... nie kupiłam jeszcze ani jednego ciuszka. W zasadzie to ja nic jeszcze nie kupiłam! Tylko wózki oglądam i mam same wątpliwości. Ale i na mnie przyjdzie czas. Może teraz jak mam już więcej czasu? Pewnie jak wejdę do jakiegoś sklepu to z pustymi rękoma nie wyjdę
dori
Znowu kupiłam bodziaki dla maleństwa. Niby używane ale wyglądają na zadbane no i 3 szt za 26 zł w sumie.
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=74513145
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=74513145
Irlandia
Mama Kwietniowa 2006
Oj chyba źle mnie zrozumałyście!
1. Nie mam nic przeciwko Allegro! Super sprawa dla osób które faktycznie nie maja czasu biegać po sklepach i szukać albo chcą kupić coś taniej. My też myślimy o przejrzeniu ofert, ale teraz mam w domu atmosferę troche nie sprzyjającą...
2. Nie mam nic przeciw ciuszkom markwym, ale dla starszych dzieci. Wiem, że marka H&M jest świetna, sama widziałam w użytkowaniu (dla mnie to jest ważne). A w pierwszych mieśiącach życia wazne jest żeby ubranko było wystarczająco duże, bawełniane, i wygodne dla Bąbla. I żeby łatwo sie zakładało. Ubierałam raz Maksa, mojego bratanka, obiecałam sobie, że dla noworodka kupię ubranka rozmiar większe niż te które będą mi polecać.
3. No właśnie, w szpitalu jest nie najgorzej, ale tęsknie za domem a w domu... Cóż umówmy się, że Adam bywa teraz bardziej w ciąży niż ja. Po powrocie ze szpitala na początku listopada był uroczy ale teraz już mu chyba sie znudziło. Fakt mam więcej siły, dużo robię sama. Chodzi bardziej chyba o to że nie możemy sie dogadać nawet w prozaicznych kwestiach.
4. Chodzi też o nastój. Trochę Wam zazdroszczę tej radości. Wy naprawdę się cieszycie a ja, UWIEŻCIE MI, czuję się samotna i ciągle chodze smutna. Nie mam z kim o tym pogadać bo nie mam koleżanek w ciąży. Wszystkie pracują, balują i są wolne od kłopotów "co na obiad ugotować". A ja tylko dom i mąż... Zebym jeszcze umiała z nim rozmawiać...
To chyba nie powinno być w tym wątku... :-[
1. Nie mam nic przeciwko Allegro! Super sprawa dla osób które faktycznie nie maja czasu biegać po sklepach i szukać albo chcą kupić coś taniej. My też myślimy o przejrzeniu ofert, ale teraz mam w domu atmosferę troche nie sprzyjającą...
2. Nie mam nic przeciw ciuszkom markwym, ale dla starszych dzieci. Wiem, że marka H&M jest świetna, sama widziałam w użytkowaniu (dla mnie to jest ważne). A w pierwszych mieśiącach życia wazne jest żeby ubranko było wystarczająco duże, bawełniane, i wygodne dla Bąbla. I żeby łatwo sie zakładało. Ubierałam raz Maksa, mojego bratanka, obiecałam sobie, że dla noworodka kupię ubranka rozmiar większe niż te które będą mi polecać.
3. No właśnie, w szpitalu jest nie najgorzej, ale tęsknie za domem a w domu... Cóż umówmy się, że Adam bywa teraz bardziej w ciąży niż ja. Po powrocie ze szpitala na początku listopada był uroczy ale teraz już mu chyba sie znudziło. Fakt mam więcej siły, dużo robię sama. Chodzi bardziej chyba o to że nie możemy sie dogadać nawet w prozaicznych kwestiach.
4. Chodzi też o nastój. Trochę Wam zazdroszczę tej radości. Wy naprawdę się cieszycie a ja, UWIEŻCIE MI, czuję się samotna i ciągle chodze smutna. Nie mam z kim o tym pogadać bo nie mam koleżanek w ciąży. Wszystkie pracują, balują i są wolne od kłopotów "co na obiad ugotować". A ja tylko dom i mąż... Zebym jeszcze umiała z nim rozmawiać...
To chyba nie powinno być w tym wątku... :-[
jaszczurka
wiama! ja taz juz ma pare rzeczy dla mojej kruszynki. Zastanawiam sie co do zakupow na Allegro co mi proponujecie ???
reklama
Magdaleona
Irlandio jak masz ochotę możesz się wygadać n wątku na jakim tylko masz ochotę! A co do męża to mój też nie dokońca zdaje sobię sprawę co sie w moim organiźmie dzieje i czasami nie rozumie, że źle się czuję (np. ostatnio bardzo bolał mnie brzuch i w niedzielę musiałam jechać do szpitala - żeby sprawdzić, a on się mnie pyta czy mogę jechać sama... ręce opadają!)
Wracając do zakupów Dori też się zastanawiałam nad tą aukcją...
Kupiłam już różowe króliczki http://www.allegro.pl/show_item.php?item=74459979
i jeszcze jedno body od tej samej sprzedającej - podoba mi się że całe są zapinane na napki! Znalazłam też inną aukcję, gdzie pan sprzedaje zwykłe bawełniane białe body też całe na napki za 2,5 szt.!!!
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=74218758
Kupiłam 6 sztuk niech dziecko sika dowoli... Na aukcji jest rozmiar 56 ale wiem, że pan też ma rozmiar 62 i wyśle mi 3 sztuki 56 i 3 sztuki 62.
Wracając do zakupów Dori też się zastanawiałam nad tą aukcją...
Kupiłam już różowe króliczki http://www.allegro.pl/show_item.php?item=74459979
i jeszcze jedno body od tej samej sprzedającej - podoba mi się że całe są zapinane na napki! Znalazłam też inną aukcję, gdzie pan sprzedaje zwykłe bawełniane białe body też całe na napki za 2,5 szt.!!!
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=74218758
Kupiłam 6 sztuk niech dziecko sika dowoli... Na aukcji jest rozmiar 56 ale wiem, że pan też ma rozmiar 62 i wyśle mi 3 sztuki 56 i 3 sztuki 62.
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: