- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Anek@
Fanka BB :)
Idzia nawet jesli to badanie duzo nie wnosi to sama zobaczysz ze warto, jak tylko bedziesz po badaniu koniecznie napisz jak bylo!!!!!w sobote czekam :laugh:wiesz u mnie tradycyjne USG robil jakis patalach bo zle okreslil wiek ciazy nic mi nie powiedzial a poza tym jak sie zapytal o przyblizony termin porodu to mi powiedzial ciaza trwa 40 tyg niech sobie pani obliczy...generalnie byl bardzo mily tylko z wiedza cos bylo nie tak wiec moze jak poszlam tam na badanie i zobaczylam ze wszystko trwa 50 minut a nie 5 ,ze lekarz bardzo chetnie na pytania odpowiada, a przede wszystkim jakosc tego badania mozna dojrzec malutkie nawet szczegoly no i ten film ktory moge sobie ogladac, to stwierdzilam ze 22 tygodniu napewno powtorze, poza tym ja mialam IgG w toxo podniesione pomimo obecnie dobrych wynikow starsznie sie tym przejelam i dlatego zalezy mi na dokladnym badaniu czy wszystko jest ok. A tam po badaniu dostajesz 5-cio stronnicowy raport z przebiegu badania, ktory konsultuje z moim lekarzem ginekologiem wiec sie podwojnie upewniam.
anek - zgadzam sie z toba - zdjecia usg 3D sa wspaniale - jeszcze nie mam swoich ale jak widze inne to dech mi zapiera to jest wspaniala pamiatka a lekrz ktory sam ci kazal liczyc termin porodu to za przeproszeniem konowal ... mam nadzieje ze juz do niego nie chodzisz
zamiesc jak mozesz/chcesz swoje zdjecia 3D w galerii
zamiesc jak mozesz/chcesz swoje zdjecia 3D w galerii
Anek@
Fanka BB :)
Idzia ja ma zdjecie w normalej formie bo oni tam drukuja mam film tylko nie wiem czy da rade go tu umiescic?? juz do tego lekarza nie chodze to byla jednorazowa wizyta poprostu chcialam zrobic USG i upewnic sie czy jestem w ciazy a jesli tak czy jest to ciaza prawidlowa a niestety moj lekarz prowadzacy nie ma w gabinecie aparatu i musialam pojsc do innego lekarza.
anek - rozumiem ;
filmow niestety nie da rady chyba umieszczac na bb
a zdjecie drukowane masz 3D ? bo jak tak, to jezeli masz aparat cyfrowy to mozesz je sfotografowac i umiescic na bb (ja tak do tej pory umieszczalam swoje usg na bb) - a jak nie masz to trudno - nic sie nie stalo - wazne ze TY jestes zadowolona
filmow niestety nie da rady chyba umieszczac na bb
a zdjecie drukowane masz 3D ? bo jak tak, to jezeli masz aparat cyfrowy to mozesz je sfotografowac i umiescic na bb (ja tak do tej pory umieszczalam swoje usg na bb) - a jak nie masz to trudno - nic sie nie stalo - wazne ze TY jestes zadowolona
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: