reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy juz biegacie po sklepach???

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kosmi jestes :laugh:jak bylo pisz wszystko....a tak sie glupio zapytam powiedzieli Ci plec?
Magdaleona te body sa sliczne ja sie dziewczyny wykoncze jedyne co teraz moge kupic to unisexy:))czy jakos tam

reklama
Idzia nawet jesli to badanie duzo nie wnosi to sama zobaczysz ze warto, jak tylko bedziesz po badaniu koniecznie napisz jak bylo!!!!!w sobote czekam :laugh:wiesz u mnie tradycyjne USG robil jakis patalach bo zle okreslil wiek ciazy nic mi nie powiedzial a poza tym jak sie zapytal o przyblizony termin porodu to mi powiedzial ciaza trwa 40 tyg niech sobie pani obliczy...generalnie byl bardzo mily tylko z wiedza cos bylo nie tak wiec moze jak poszlam tam na badanie i zobaczylam ze wszystko trwa 50 minut a nie 5 ,ze lekarz bardzo chetnie na pytania odpowiada, a przede wszystkim jakosc tego badania mozna dojrzec malutkie nawet szczegoly no i ten film ktory moge sobie ogladac, to stwierdzilam ze 22 tygodniu napewno powtorze, poza tym ja mialam IgG w toxo podniesione pomimo obecnie dobrych wynikow starsznie sie tym przejelam i dlatego zalezy mi na dokladnym badaniu czy wszystko jest ok. A tam po badaniu dostajesz 5-cio stronnicowy raport z przebiegu badania, ktory konsultuje z moim lekarzem ginekologiem  wiec sie podwojnie upewniam.

anek - zgadzam sie z toba - zdjecia usg 3D sa wspaniale - jeszcze nie mam swoich ale jak widze inne to dech mi zapiera :) to jest wspaniala pamiatka :) a lekrz ktory sam ci kazal liczyc termin porodu to za przeproszeniem konowal ... mam nadzieje ze juz do niego nie chodzisz :)
zamiesc jak mozesz/chcesz swoje zdjecia 3D w galerii :)

Kosmi wlasnie przeczytalam w dziale wizyt relacje z badania GRATULUJE przede wszytskim ze masz zdrowa bo to najwazniejsze a po drugie dziewczynke:)))) fajny tam jest ten lekarz bardzo sympatyczny czlowiek. Jeszcze raz GRATULACJE!!!!!!!

Idzia ja ma zdjecie w normalej formie bo oni tam drukuja mam film tylko nie wiem czy da rade go tu umiescic?? juz do tego lekarza nie chodze to byla jednorazowa wizyta poprostu chcialam zrobic USG i upewnic sie czy jestem w ciazy a jesli tak czy jest to ciaza prawidlowa a niestety moj lekarz prowadzacy nie ma w gabinecie aparatu i musialam pojsc do innego lekarza.

anek - rozumiem ;
filmow niestety nie da rady chyba umieszczac na bb :(
a zdjecie drukowane masz 3D ? bo jak tak, to jezeli masz aparat cyfrowy to mozesz je sfotografowac i umiescic na bb (ja tak do tej pory umieszczalam swoje usg na bb) - a jak nie masz to trudno - nic sie nie stalo - wazne ze TY jestes zadowolona ;)

Posiadam aparat ale musze i tak zeskanowac bo boje sie ze sie zniszcza jak tylko bede je miec w postaci plikow zaraz zamieszcze na forum. :D

Idzia koniecznie ja dopiero 12 grudnia mam nastepna wizyte a teraz pogrzebie poszukam aparatu zeby zrobic zdjecie badaniu z 14 pazdziernika.

reklama
Idzia a Ty też idziesz na krakowskie P.? bo pamiętam że brałas jeszcze pod uwagę LIM

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry