reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy juz biegacie po sklepach???

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja juz mam pare zeczy nie mogłam sie po prostu oprzec i tyle. Muwiłam bo mi zaraz ktos kupi to co mi sie bardzo podoba :) a wy kupujecie coś????

reklama
Ja narazie musze się wstrzymać z zakupami w związku z wyjazdem, ale już pare rzeczy mam jak pisałąm wcześniej - chyba nawet fotki dawałam :) a może coś kupie jak w tym Wiedniu będe ;D Mam już jedną szufladke w mojej komódce zajętą przez rzeczy dla dzidzi :) W styczniu zapełniam następną i robie porządek z moim pokoikiem, żeby później już tylko mebelki kupić i wstawić, bo im póżniej tym ciężej będzie mi się z tym pozbierać. Oh! tak się wydaje, a później tyle rzeczy do kupienia i tylko luty, marzec!!!

Ja narazie nic nie kupiłam ,ale chyba tylko dlatego że prawie wszystko mam po Kasi i od siostry po jej córeczce. Dokupie parę drobiazgów i wyprawka gotowa. Chyba że urodzi się chłopczyk to będe musiała kupić więcej rzeczy (może już za tydzień będe wiedzieć). Jak byłam w I ciąży to też nie czekałam do końca z kupowaniem no i dobrze bo Kaśka urodziła się 2 tyg przed planowanym terminem.

Ja tak samo nie biegam jeszcze po sklepaxch,z tego względu że mam dużo rzeczy po siotrzenica i jeszcze dostane po moim malutkim kuzynie od cioci.Więc nie chodze na razie po sklepach i nie kupóje ubranek.Oczywiście kupie nowa wyprawke do szpitala niech dzidziuś ma nowe.

Ja już kompletuję wyprawkę. Termin mam na 1 kwietnia ale jak urodzę 2 tyg wcześniej to już będzie połowa marca. A teraz idą Święta czas szybko zleciu, później w pracy inwentaryzacje i jeszcze parę ważnych spraw i będzie po styczniu i zanim się obejrzę to już się nie będę mogła ruszać bo brzuch będzie za duży...
Z wózeczkiem i mebelkami wstrzymam się do porodu. Ale ciuszki i akcesoria wolę mieć wcześniej zwłaszcza, że kupuję na allegro a tam oferty nie są wiecznie - więc jak coś upatrzę to się nie zastanawiam.

Rena 2 ja tak samo, wszystko mam po starszej córeczce. dokupię tylko pampersy, smoczki, butelki moze cos jeszcze mi wpadnie w oko jak to zawsze bywa.
jutro rano dowiem sie czy to chłopiec czy dziewczynka :-)

to ja wam dziewczyny troche zazdroszcze... jak tak sobie myśle to nie wiem kiedy się z tymi zakupami wyrobie (i o czas i niestety o kaske mi tu chodzi), a moja mama mówi, żebym sobie zostawiła troche luzu przed rozwiązaniem - ciekawe tylko jak ??? ;D

ja sie własnie dowiedzialam ze bede miala druga dziewczynke!!!!!!
nie musze kupowac duzo rzeczy. a to co bedzie mi potrzebne dokupie przed samym porodem.

ewa - gratuluje dziewczynki :)

irlandia - jak nie masz z kim pogadac w realu - zapraszamy na bb - my cie wysluchamy :) i doradzimy :) i pocieszymy :)

reklama
OJJJ troche sie dzieje na forum...kurcze ostatnio mam starsznie duzo pracy, niby na zwolnieniu w domku a jednak praca wszedzie znajdzie :mad: ok dzisiaj ide na wizyte kontrolna..trzymajcie kciuku pokaze lekarzowi wyniki toxoplazmozy ciekawa jestem co zadecyduje..troche sie boje....niby wyniki ok ale tyle sie naczytalam o tych paskuctwie.. :-[no nic musze byc dobrej mysli.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry