Wczoraj rano (29 czerwca) zrobiłam test wyszła bardzo blada kreska, okres powinien być 28 czerwca, ostatni dostalam 30 maja. Miec nadzieję czy nie nakręcac się? Dodam że od tygodnia boli mnie brzuch jak na okres momentami nawet bardzo mocno i już wydaje mi się że dostalam. W niedzielę powtarzam test zobaczymy co będzie mam nadzieję że to będą już dwie grube krechy
reklama
Rozwiązanie
Idz do innego gina. W ciazy jestes na pewno, gratuluje [emoji4] najlepiej zrob dwa razy bete - najpierw raz i powtorka po 48 godzinach powinien byc przyrost o minimum 66%.Hej dziewczyny [emoji5] pisze bo bylam dziś u lekarza. Doktorka widząc wynik bety z 2 lipca z wynikiem 387,27 mlU/ml stwierdziła od razu że tu nie ma żadnej ciazy... zbadała mnie i stwierdziła tylko że mam przodozgiecie macicy i tyle. Okresu nie mam już ponad 2 tyg testy pozytywne. Wyszłam z gabinetu jakby ktoś wylał na mnie wiadro lodowatej wody. Nie wiem co myśleć
Tylko nie porównuj bety ktora zrobilas na poczatku z ta ktrorej wynik bedziesz miec jutro[emoji6]
mamaelaela
Fanka BB :)
Ciąża [emoji2] wielkie gratulacje
reklama
Na 1000% CIĄŻABeta wyszła:
387,27 mlU/ml
Czyli ciąża? Bo ja już się nie łapie w tym wszystkim
Myślę że szybciej niż 6/7tc nie ma sensu. Ja byłam w 7tc2d i od razu już był zarodek z serduszkiemKochane i co teraz? Co dalej ? Kiedy do lekarza?
Hej dziewczyny ☺ pisze bo bylam dziś u lekarza. Doktorka widząc wynik bety z 2 lipca z wynikiem 387,27 mlU/ml stwierdziła od razu że tu nie ma żadnej ciazy... zbadała mnie i stwierdziła tylko że mam przodozgiecie macicy i tyle. Okresu nie mam już ponad 2 tyg testy pozytywne. Wyszłam z gabinetu jakby ktoś wylał na mnie wiadro lodowatej wody. Nie wiem co myśleć
Lu_cy
To chyba jakaś wariatka. Musisz poszukać innego lekarza, powtórz sobie ta betę za 48 h powinien być przyrost ok 66%Hej dziewczyny [emoji5] pisze bo bylam dziś u lekarza. Doktorka widząc wynik bety z 2 lipca z wynikiem 387,27 mlU/ml stwierdziła od razu że tu nie ma żadnej ciazy... zbadała mnie i stwierdziła tylko że mam przodozgiecie macicy i tyle. Okresu nie mam już ponad 2 tyg testy pozytywne. Wyszłam z gabinetu jakby ktoś wylał na mnie wiadro lodowatej wody. Nie wiem co myśleć
Zrobilam jeszcze betę dziś. Wynik będzie w pon. Według ostatniego okresu byłby to początek 7 tygodnia a test dzisiejszy taki bo nie wytrzymałam i kupilam testTo chyba jakaś wariatka. Musisz poszukać innego lekarza, powtórz sobie ta betę za 48 h powinien być przyrost ok 66%
Załączniki
Lu_cy
Na pewno jesteś w ciąży. Także gratulacje :-)Zrobilam jeszcze betę dziś. Wynik będzie w pon. Według ostatniego okresu byłby to początek 7 tygodnia a test dzisiejszy taki bo nie wytrzymałam i kupilam test
reklama
Nataliag339
Hej a robiła ci usg?Hej dziewczyny ☺ pisze bo bylam dziś u lekarza. Doktorka widząc wynik bety z 2 lipca z wynikiem 387,27 mlU/ml stwierdziła od razu że tu nie ma żadnej ciazy... zbadała mnie i stwierdziła tylko że mam przodozgiecie macicy i tyle. Okresu nie mam już ponad 2 tyg testy pozytywne. Wyszłam z gabinetu jakby ktoś wylał na mnie wiadro lodowatej wody. Nie wiem co myśleć