Wczoraj rano (29 czerwca) zrobiłam test wyszła bardzo blada kreska, okres powinien być 28 czerwca, ostatni dostalam 30 maja. Miec nadzieję czy nie nakręcac się? Dodam że od tygodnia boli mnie brzuch jak na okres momentami nawet bardzo mocno i już wydaje mi się że dostalam. W niedzielę powtarzam test zobaczymy co będzie mam nadzieję że to będą już dwie grube krechy
reklama
Rozwiązanie
Idz do innego gina. W ciazy jestes na pewno, gratuluje [emoji4] najlepiej zrob dwa razy bete - najpierw raz i powtorka po 48 godzinach powinien byc przyrost o minimum 66%.Hej dziewczyny [emoji5] pisze bo bylam dziś u lekarza. Doktorka widząc wynik bety z 2 lipca z wynikiem 387,27 mlU/ml stwierdziła od razu że tu nie ma żadnej ciazy... zbadała mnie i stwierdziła tylko że mam przodozgiecie macicy i tyle. Okresu nie mam już ponad 2 tyg testy pozytywne. Wyszłam z gabinetu jakby ktoś wylał na mnie wiadro lodowatej wody. Nie wiem co myśleć
Tylko nie porównuj bety ktora zrobilas na poczatku z ta ktrorej wynik bedziesz miec jutro[emoji6]
reklama
Skoro sa dwie kreski to raczej ciaza.Jeszcze niewiadomo czy ciąża. Wolę się nie nakręcac
Wole nastawic sie ze nie ciaza i pozytywnie się zaskoczyć niż po raz kolejny rozczarować i żałować że sama sobie coś nawkrecalam i uroilam w głowieAle jak nie ciaza? Wiem ze ciezko Ci uwierzyć tez tak mialam ale gwarantuje Ci ze na 100% bedziesz mama.Nie ma ciąży nie ma prawa byc nawet bladej kreski.
JESTES W CIAZY
Nataliag339
Fanka BB :)
Wole nastawic sie ze nie ciaza i pozytywnie się zaskoczyć niż po raz kolejny rozczarować i żałować że sama sobie coś nawkrecalam i uroilam w głowie
Może lepiej na własną rękę nic nie bierz. Jeżeli bóle nie przejdą jedź do szpitala. Może masz za mały progesteron i musisz brać luteinę. A plamisz?A mogę brać na te bóle NO-SPE ? chwilami są naprawdę uciążliwe i zaczynam sie denerwowac tym czemu tak sie dzieje
Nie nie plamie jest czysto czasem tylko trochę sluzu się pojawiMoże lepiej na własną rękę nic nie bierz. Jeżeli bóle nie przejdą jedź do szpitala. Może masz za mały progesteron i musisz brać luteinę. A plamisz?
Sluz norma szyjka wytwarza duzo zeby chronić drogi rodne przed infekcjami oczywiście jesli jest normalnego koloru i nie swiedzi nicJa cala ciaze z wkladka.Nie uroilas sobie skoro jest druga kreska..No jak? My tu świadkami.
A brzuch serio mnie czasem tak bolal ze spać nie mogłam.Tylko magne b6 mi pomagal za nospa nie jestem a i tak mi nie pomagala..On jest polecany dla kobiet wciąży i naprawdę skuteczny. Inne nie zdawaly egzaminu . Magnezu mozna brac. Mi lekarz mowil ze jak jestem szczuplutka to mogę to bardziej czuc niz osoby grubsze.
Koleżanka pamiętam jak mi opowiadała ze okres stulecia sie zbliza bo tak ja brzuch boli a to juz macica rosla
A brzuch serio mnie czasem tak bolal ze spać nie mogłam.Tylko magne b6 mi pomagal za nospa nie jestem a i tak mi nie pomagala..On jest polecany dla kobiet wciąży i naprawdę skuteczny. Inne nie zdawaly egzaminu . Magnezu mozna brac. Mi lekarz mowil ze jak jestem szczuplutka to mogę to bardziej czuc niz osoby grubsze.
Koleżanka pamiętam jak mi opowiadała ze okres stulecia sie zbliza bo tak ja brzuch boli a to juz macica rosla
reklama
Trochę mnie pocieszylas magnez mam nawet juz razem z kwasem foliowymSluz norma szyjka wytwarza duzo zeby chronić drogi rodne przed infekcjami oczywiście jesli jest normalnego koloru i nie swiedzi nicJa cala ciaze z wkladka.Nie uroilas sobie skoro jest druga kreska..No jak? My tu świadkami.