reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jestem w ciąży?

reklama
ale nie wiesz kiedy ją miałaś bo tylko monitoring to potwierdza. W dniu miesiączki będzie wynik wiarygodny a jeśli już była na monitoringu to byś mogła sprawdzać od 8dpo...
Na owulacje zawsze pobolewa mnie brzuch w miejscach jajników zawsze i byłam z tym u lekarza i wiem że to to mam objaw owulacji

Na owulacje zawsze pobolewa mnie brzuch w miejscach jajników zawsze i byłam z tym u lekarza i wiem że to to mam objaw owulacji
oj możesz się mylić :) ból raz możesz mieć przed a raz w trakcie albo i po. Więc jeśli to wiesz to testuj sobie jak chcesz od 8dpo i doszukują się kresek które mogą dopiero się pojawić w dniu miesiączki, jeśli CI się uda to gratulacje ale poćwicz trochę cierpliwość bo 9 miesięcy szybko nie zleci... 🤗

Bo @ mam dostać dopiero 22 planowo więc jeszcze dużo czasu
według mnie 20 to najwcześniej na betę czy nawet test i nikt ci tu inaczej nie doradzi ani nie powie że się udało, jednym udaje się odrazu a innym po roku 🙂 nakręcając się robisz sobie krzywdę, wiem coś o tym... Jeśli się nawet nie uda a głowa zacznie świrować to nawet objawy dokleisz... Więc w czas daj sobie luz

Uwierz mi że bardzo ciebie rozumiem bo sama swój pierwszy test robiłam tydzień po przypuszczalnej owulacji i potem chodziłam cały czas nerwowa i przygnębiona.
Wytrzymaj ten tydzień.

według mnie 20 to najwcześniej na betę czy nawet test i nikt ci tu inaczej nie doradzi ani nie powie że się udało, jednym udaje się odrazu a innym po roku 🙂 nakręcając się robisz sobie krzywdę, wiem coś o tym... Jeśli się nawet nie uda a głowa zacznie świrować to nawet objawy dokleisz... Więc w czas daj sobie luz
Dzięki za pomoc

reklama
Do góry