Misia1996
Zaciekawiona BB
Gratuluję
ciąża gratulacje!Gratuluję
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratuluję
ciąża gratulacje!Gratuluję
zawsze jest możliwość jeśli uprawiałaś seks tuż przed owulacją, w dzień owulacji. Poczekaj do terminu miesiączki i zrób test.Witam mam pytanie czy jak owulacja miałam 6.12 a z mężem był stosunek 4.5.i 6 grudnia jest możliwość że jestem w ciąży?
No tak seks był w te 3 dnizawsze jest możliwość jeśli uprawiałaś seks tuż przed owulacją, w dzień owulacji. Poczekaj do terminu miesiączki i zrób test.
No tak seks był w te 3 dni
Według obserwacji siebieTo szansa zawsze jest, musisz teraz czekać. Owulacje miałaś jakoś stwierdzoną czy tylko według kalendarzyka ?
Według obserwacji siebie
Tylko ze ja jestem z tych osób którym trudno czekać bo już bym chciała wiedziecRozumiem, wiec poczekaj do dnia spodziewanej miesiączki i zrób test.
Tylko ze ja jestem z tych osób którym trudno czekać bo już bym chciała wiedziec
Czytałam że test można już robić od 8 do 10 dni od owulacjiOj nie ty jedna ale niestety tak to działa. Ewentualnie pójdź na betę, beta szybciej wykaże ciąże niż test, w zależności kiedy doszło do zagnieżdżenia.