reklama
Robilam 2 i tak samo wyszly.Robiłaś tylko na jednym teście? U mnie 11 dni po stosunku nic nie wyszło ale 15 dnia była już wyraźna druga kreska. Zrób z krwi i będziesz miała wtedy dokładniejszy wynik.
paulenka91
Fanka BB :)
Na moje oko ciąża testy się nie mylą[emoji16]Robilam 2 i tak samo wyszly.
Poczekam jeszcze kilka dni i zrobie jeszcze jeden test.Na moje oko ciąża testy się nie mylą[emoji16]
U
użytkownik 180176
Gość
Ja też miałam takie testy , a teraz czekam na porodPoczekam jeszcze kilka dni i zrobie jeszcze jeden test.
Cześć dziewczyny, wczoraj byłam u ginekologa. Po zrobieniu usg powiedział, że na prawym jajniku jest pęcherzyk ciałka żółtego, który jest po owulacji. A moje złe samopoczucie wynika z wydzielania dużej ilości progesteronu. I mam przyjechać w terminie kiedy powinnam dostać miesiączkę. Mogłaby któraś z Was mi to wyjaśnić bo nic więcej nie powiedział, co to oznacza???
Wklejanie pytania we wszystkie wątki ci nie pomoże [emoji35]Cześć dziewczyny, wczoraj byłam u ginekologa. Po zrobieniu usg powiedział, że na prawym jajniku jest pęcherzyk ciałka żółtego, który jest po owulacji. A moje złe samopoczucie wynika z wydzielania dużej ilości progesteronu. I mam przyjechać w terminie kiedy powinnam dostać miesiączkę. Mogłaby któraś z Was mi to wyjaśnić bo nic więcej nie powiedział, co to oznacza???
Napisałam 2 pytania na 2 różnych forach. Myślę, że to jednak nie wszystkie wątki. A nie ma ograniczeń co do zadawania pytań. Kobiet tutaj na stronie jest naprawdę wiele a wówczas dostanę więcej odpowiedzi, nie ma co się denerwować. Chyba, że Pani to przeszkadza, więc przepraszamWklejanie pytania we wszystkie wątki ci nie pomoże [emoji35]
paulenka91
Fanka BB :)
Dokładnie chyba nie ma limitu żadnego ile można zadać pytan i w ile wątków[emoji23]Napisałam 2 pytania na 2 różnych forach. Myślę, że to jednak nie wszystkie wątki. A nie ma ograniczeń co do zadawania pytań. Kobiet tutaj na stronie jest naprawdę wiele a wówczas dostanę więcej odpowiedzi, nie ma co się denerwować. Chyba, że Pani to przeszkadza, więc przepraszam
reklama