reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jestem w ciąży?

Witam, mam taki problem, proszę o pomoc. 15 lipca dostałam okres i zakonczył mi się 20 tak jak zawsze ale po 4 dniach po stosunku dostałam plamienia okolo 8 dni i wszystko wróciło do normy. Dzisiaj jest 20 sierpień a okresu nie dostałam zrobilam juz 2 testy ciązowe w odstępie 3 dni i wykazały ze nie jestem w ciązy. czy moge byc w ciązy lub co może byc przyczyną. dadam jeszcze ze 6 miesiecy temu urodziłam synka.

reklama
Witam, mam taki problem, proszę o pomoc. 15 lipca dostałam okres i zakonczył mi się 20 tak jak zawsze ale po 4 dniach po stosunku dostałam plamienia okolo 8 dni i wszystko wróciło do normy. Dzisiaj jest 20 sierpień a okresu nie dostałam zrobilam juz 2 testy ciązowe w odstępie 3 dni i wykazały ze nie jestem w ciązy. czy moge byc w ciązy lub co może byc przyczyną. dadam jeszcze ze 6 miesiecy temu urodziłam synka.

mallowadziewczyno ile Ty masz lat?żeby współżyć to najpierw pomyśleć a nie potem się pytać.a wybacz ale Twój facet wydaje mi się skrajnie nieodpowiedzialny!!

Powiedzialabym ze oboje sa nieodpowiedzialni - zabezpieczenie to sprawa dwojga, jakas swiadomosc i odpowiedzialnosc tez, a tu ani wiedzy ani pomyslunku. Przepraszam, nerw mi sie uruchomil.

Przyczyn może być wiele np. stres, infekcja...
Jesli okres nie pojawi sie w najbliższych dniach zrób bede bądz idz do ginekologa:tak:

Witam. Jezeli zwykle u mnie @ trwa 4-5 dni, jest obfita i bolesna, a teraz trwala 2 dni, byla skąpa, bezbolesna i dzien po terminie, to jest szansa ze moge byc w ciąży? Dodam że staram się o dzidzie. Nie mam żadnych innych objawów ciążowych prócz senności, bólu głowy, hustawki nastrojów i braku apetytu.. ale to akurat dosc czesto mi sie zdarza wiec nie przyrównuje..

Witam was wszystkie:):) xXxIzuLQaxXx ja wlasnie tez sie nad tym zastanawiam z tym ze u mnie plamienie ( bardzo delikatne) pojawilo sie jakies 9 dni po owulacji i trwa az do dzis ;/ Dzis mam termin miesiaczki i myslalam ze sie to jakos rozkreci a tu nadal lekko tylko zabrudza mi wkladke.Oczywiscie my staramy sie o dzidzie i w tych dniach co sa najodpowiedniejsze bylo przytulanko.Do tego czuje okropne rwanie persi i bol brzucha ale bardziej bym powiedziala takie dziwne ciagniecie i co jakis czas zakuje mnie jajnik i wydaje mi sie ze raza dostane okres a tu nadal nic .Co o tym myslicie dziewczyny....Test mialam dzis robic ale sie jeszcze powstrzymalam bo myslalam ze sie cos rozkreci a tu nadal cisz;/a ja nic juz nie rozumiem i caly czas sie zastanawiam :/ moze ktoras z was tak milala mozecie dziewczyny sie wypowiedziec na ten temat??? Pozzdrawaiam

Kochana jeśli chcesz sie dowiedziec to zrób bete, pewniejsze niż test :-)
Jeśli chodzi o objawy ciąży to różne są, bądz ich nie ma wogóle.
Ja jak zaszlam w ostatnią ciąże czułam sie ciągle jak "na okres" aż po tygodniu spóźnienia zrobiłam test i dwie kreski:)

reklama
Liza dziekuje za odpowiedz :):) Niby mam jutro zamiar robic test ale wlasnie boje sie ze moze wyjsc negatywny bo nie wiem czy to nie zawczesnie choc wynik powinien juz byc wiarygodny w terminie miesiaczki... ech straszne jest to czekanie i ta niewiadoma Mam nadzieje tylko ze te lekkie plamienia zamiast miesiaczki to nic strasznego ale mimo wszystko nadal jestem dobrej mysli ze moze sie udalo.Jesli jutro zrobie test a wynik bedzie i tak negatywny a miesiaczki nadal bedzie brak to pewnie pojade na ta bete i do lekarza bo jesli to nie ciaza to co?? Pozdrawiam

Do góry