reklama
Nie wytrzymałam z ciekawości i zrobiłam jeszcze dziś test, wynik oczywiście negatywny. Powtórzę jeszcze jutro z samego rana. Ale straciłam już nadzieję że mogło się jednak udać.:-(
mitaka
Fanka BB :)
haflepafle nie załamuj się! skoro napisałaś, że zdarzają Ci się cykle i 39 dniowe to musisz poczekać bo może i ten taki będzie. Ja czekam do 25 bo to nawet 2 dni po moim najpóźniejszym cyklu i nawet do tego dnia testu nie kupuje bo mnie znowu coś podkusi żeby zrobić, a jak do 25 @ nie będzie do sprintem do apteki polecę
Mimo że test był negatywny, okres na razie się nie pojawił. Dziś jest 35 dzień cyklu, temperatura utrzymuje się od 36,8 - 37,3. Poprzednie objawy też się utrzymują. A do tego mnie mdli, czy jest możliwość że mogło się jednak udać ?:-)
witam, mam pytanie dzien przed spodziewana miesiaczka kochalam sie z mezem bez zabezpieczenia. miesiaczka nie przyszla. 5 dni po stosunku robilam test zwykly i wyszedl ujemny, 12 dni po stosunku robilam test z krwi i tez jest ujemny. mam bole na dole w brzuchu i plecach i wieczorne zawroty glowy. czy to mozliwe ze jestem w ciazy ale jest za wczesnie na testy?? czytalam ze plemnik moze zaplodnic komorke nawet po 5 dniach od stosunku. nie wiem czy czekac i miec nadzieje czy juz raczej nie ma szans??
Beti1986
Fanka BB :)
hmmm raczej jajeczkowania nie ma przed miesiaczka wiec malo prawdopodobne, ze jestes w ciazy. no chyba, ze cos zle napisalas.
Najbardziej wiarygodny test wyjdzie w dniu spodziewanej miesiączki. Z krwi będzie wtedy jeszcze bardziej wiarygodny, choć taki apteczny też już powinien pokazać czy jest ciąża czy nie.
I testy wskazują 5, choć wydaje mi się, że 7 dni po zapłodnieniu, nie jest to równoznacze z pojęciem 5 dniu po stosunku.
W wielkim skrócie - przypada to wtedy, kidy mniej więcej jest termin kolejnej miesiączki, tak jak pisze na czułych testach, może to być nawet kilka już wcześniej, że test pokaże ciążę.
I testy wskazują 5, choć wydaje mi się, że 7 dni po zapłodnieniu, nie jest to równoznacze z pojęciem 5 dniu po stosunku.
W wielkim skrócie - przypada to wtedy, kidy mniej więcej jest termin kolejnej miesiączki, tak jak pisze na czułych testach, może to być nawet kilka już wcześniej, że test pokaże ciążę.
K
kamii150
Gość
Ja bym powtórzyła test z krwi ,ale tak jak napisała moja przedmówczyni jesli cykle są krótki (20-25 dni ) to szansa była ,ale jeśli normalne(25-30dni) no to raczej masło prawdopodobne ..
reklama
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Jak to mowia rozne przypadki chodza po ludziach wiec wszystko jest mozliwe
Jezeli 12 dni po robilas test z krwi to jest on raczej wiarygodny. Jezeli @ sie nie pojawi mozesz zrobic jeszcze raz np za tydzien-dwa.
Niestety cierpliwosci troche przy tym potrzeba
Trzymam kciuki zeby sie udalo jak nie teraz to nastepnym razem
Jezeli 12 dni po robilas test z krwi to jest on raczej wiarygodny. Jezeli @ sie nie pojawi mozesz zrobic jeszcze raz np za tydzien-dwa.
Niestety cierpliwosci troche przy tym potrzeba
Trzymam kciuki zeby sie udalo jak nie teraz to nastepnym razem