reklama
Bobasemjestem1
Początkująca w BB
Do ginekologa idź to ci powieStosunek był przerywany ale miałam w tedy dni płodne. Okres mam dostać w środę. Zrobiłam dziś test ciążowy tak z głupoty bo coś przypuszczałam i wyszły dwie kreski. Czy to jest ciąża ?
Bobasemjestem1
Początkująca w BB
Jestem w ciąży bo miałam dzisiaj mdłości wymiotuję bolą mnie piersiNie dwie kreski to nie ciąża.. . Czytanie ze zrozumieniem ulotki się kłania
Bibi89
Fanka BB :)
No i co w związku z tym ?Jestem w ciąży bo miałam dzisiaj mdłości wymiotuję bolą mnie piersi
Bobasemjestem1
Początkująca w BB
To że się cieszęNo i co w związku z tym ?
Bibi89
Aha.To że się cieszę
no ogólnie to tylko objawy ciazy, a nie pewniak, ze jest sie w ciazy chyba, ze badalas bete.Jestem w ciąży bo miałam dzisiaj mdłości wymiotuję bolą mnie piersi
reklama
Hmmmm
A stosunek przerywany to nie jest forma antykoncepcji tak w ogóle... Więc jak oboje wiedzieliście że to czas płodny to wiedzieliście jakie mogą być konsekwencje.
2 kreski świadczą o wykrytej przez test becie w moczu... Zrób betę z krwi a jak nadal nie przyjdzie okres to za jakieś 2-4 tyg usg i będzie więcej wiadomo.
Ps. Nie mam szklanej kuli to Ci nie zgadnę czy jesteś w ciąży, ale jest taka szansa.
2 kreski świadczą o wykrytej przez test becie w moczu... Zrób betę z krwi a jak nadal nie przyjdzie okres to za jakieś 2-4 tyg usg i będzie więcej wiadomo.
Ps. Nie mam szklanej kuli to Ci nie zgadnę czy jesteś w ciąży, ale jest taka szansa.