Sun flower35
Fanka BB :)
Cieszysz się bo wymiotujesz i bolą Cię piersi?To że się cieszę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cieszysz się bo wymiotujesz i bolą Cię piersi?To że się cieszę
Stosunek był bez zabezpieczenia kończąc w środku macicy bardzo częstoDo ginekologa idź to ci powie
Jeśli Twój facet wjechał do macicy to ja nie chce znać więcej szczegółów sprawdz tylko jak tam Twoja szyjkaStosunek był bez zabezpieczenia kończąc w środku macicy bardzo często
Jeśli Twój facet wjechał do macicy to ja nie chce znać więcej szczegółów sprawdz tylko jak tam Twoja szyjka
Oj tam jak mowi ze tak było to tak byłoNie sądzę aby miał tak długiego xD
chyba mamy zazdrościć częstotliwości i... Długości?Nie sądzę aby miał tak długiego xD
Pytanie czy dlugi i chudy czy dlugi i gruby. Bo jak te pierwsze to ja nie zazdroszczechyba mamy zazdrościć częstotliwości i... Długości?
Wiesz gdyby to był normalny wątek to by nie było takich odpowiedzi, a tu jak widać trolle się odzywają.o widze wrony juz sie zlecialy musza przeciez gdzies sie wyzyc za swoje zapewne ciezkie i nieudane zycie... nie lepiej wlasny watek zalozyc i podyskutowac o czlonkach i zazdrosciach z nim zwiazanych?
To trolle czy wrony?Wiesz gdyby to był normalny wątek to by nie było takich odpowiedzi, a tu jak widać trolle się odzywają.