No to gratulacjeWczoraj zrobilam beta hcg. Wynik to
720,531
Ile dni od spodziewanej miesiączki jesteś?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to gratulacjeWczoraj zrobilam beta hcg. Wynik to
720,531
4 dni po miesiaczceNo to gratulacje
Ile dni od spodziewanej miesiączki jesteś?
Super4 dni po miesiaczce
Narazie się wstrzymuje. We wtorek mam ginekologa. I to wszystko rozwieje. Testy pozytywne, brak miesiączki i beta. Chyba nie może być inaczej... Taka mam nadzieję . Poza tym mam problemy tarczycowe. Pobrali wiele krwi z wielu miejsc. Ręka cała w siniakach. Juz raczej nigdzie się nie "wkują"Super
Nie wiem jakie masz podejście do bety, bo żeby mieć jasną sytuację to trzeba by zrobić przyrost. Ja osobiście stwierdziłam, że tym razem nie robię, bo niczego ie gwarantuje, a tylko dla mnie stres ...
Jest beta, jest ciąża i teraz tylko do lekarza.
I rośnijcie zdrowo
PozytywneKochani. Bardzo proszę o pomoc. Jestem jeden dzień przed spodziewaną miesiączką. Dzis zrobiłam dwa testy... Czy to możliwe? Staramy się o dziecko. Zrobiłam tyle negatywnych testów że aż boję się wierzyć ... Ostatni stosunek okolo 2 tygodni temu. Dni płodne i owulacja. Co myślicie
❤Pozytywne
Gratulacje. Testy pozytywneKochani. Bardzo proszę o pomoc. Jestem jeden dzień przed spodziewaną miesiączką. Dzis zrobiłam dwa testy... Czy to możliwe? Staramy się o dziecko. Zrobiłam tyle negatywnych testów że aż boję się wierzyć ... Ostatni stosunek okolo 2 tygodni temu. Dni płodne i owulacja. Co myślicie
Gratulacje!Kochani. Bardzo proszę o pomoc. Jestem jeden dzień przed spodziewaną miesiączką. Dzis zrobiłam dwa testy... Czy to możliwe? Staramy się o dziecko. Zrobiłam tyle negatywnych testów że aż boję się wierzyć ... Ostatni stosunek okolo 2 tygodni temu. Dni płodne i owulacja. Co myślicie