reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

jarzebinka O przedstwaieniach nic nie wiem, ale co do Plazy to jak sie wykuruje i nie urodze to mozemy rozmawiac ;). Mam tez nakretki i baterie ;).

monika witamy ;) Ja Poznan Podolany ;) ale Rokietnica nie jest daleko ;).

Dzis dzionek szybko zlecial bo kolezanka nas odwiedzila ;), jutro mamy KTG ;) ciekawe co tam u dzidzi bo dopoludnia niezle rzadzila w moim brzuszku ;).

reklama
kino odpada, bo wczoraj chyba ostatni raz grali Epoke Lodowcowa..... :no: a spotkać się możemy.....:-)

monika ja nie mam terminu, mam 2 chłopców i na tym koniec - 3 i 7 lat.....:-D

heyaaa

krklisz
jak samopoczucie? nic na poród sie nie zapowiada jeszcze? Ty informuj bo ja ciągle myslę o Tobie i niemalże "rodzę z Tobą" :D

jarzębinka
masz 2 synów i koniec? a córa???? może jednak kiedys? nigdy nie mów nigdy!

monika
witam Cie:) ja z okolic poznania:)
to jeszcze troszke przed Tobą do końca ciąży, wszystko już czeka na maluszka?

monika- ja ze Strzeszyna a w Rokietnicy miesza ciocia i wuja :D Ja jestem w 16 tygodniu ciąży :)
jarzebinka- ja wybieram się na żówika sammy 2 z Piotrusiem ale jeszcze nie wiem kiedy :) ale muszę iść bo mu obiecałam a pierwszą część ogląda non stop :D

Cześć dziewczyny,
jestem początkującą mamusią i chętnie z kimś popiszę :)
Przy okazji macie jakieś dobre rady jeśli chodzi o kolkę?
Chciałabym swojej małej pomóc.Noszę godzinami, herbatki daje,kropelki daję a tu nic jak boli to boli.

jarzebinka gratuluje synów ! ja tez bede miała synka Kubusia :))

Patrycja2810 Strzeszyn to blisko Rokietnicy tam jeziorko macie. Prawie połowa ciąży za tobą, jak sie czujesz ? jakie dolegliwości miałas/masz? ja żadnych przykrych , ani razu nie wymiotowałam. tylko na poczatku ciązy w 7-9 tyg strasznie mnie brzuch bolał, ale to normalne. obecnie jest ok , tylko troche mnie brzuszek boli jak chodze za długo, na L4 jestem wiec odpocywam.

NabAwe poki co mam tylko ciuszki dla Kubusia, a pozostały mi do kupienia akcesoria : wanna, wózek, łóżko, chusta, przewijak.... czyli musze umeblowac pokoik dla synka. + kosmetyki dla dzidzi i dla mnie.

jarzebinka Nic nie szkodzi moze byc cos innego ;)

monika My na 19.10 wiec juz niedlugo ;), pewnie jak ma cie to uspokoic ;).

NabAwe Milo mi ;), no narazie nie ale jakby co bede informowac ;).

Patrycja Tak tak jak obiecalas to koniecznie ;). Ja chodze do dr Dembinskiej na os. Chrobrego w poprzedniej ciazy tez do niej chodzilam ale na Polna.

Jagmar Powodzenia jutro!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;)

Po dzisiejszym KTG: mala bardzo ruchliwa, czynnosci skurczowej brak, ale gdyby cos sie dzialo jazda na Izbe Przyjec ;). Tymczasem mam jesc duzo bialka bo chyba moje chorobsko sprawia ze wygladam na wyniszczona.
W poniedzialek mamy wizyte zobaczymy moze dowiemy sie czego wiecej ;).

reklama
krklisz- a gdzie będziesz rodzić? Ja się zastanawiam nad szpitalem św Rodziny. :)
monika- jeszcze 4 tygodnie i połowa ciąży za mną. Na początku miałam mdłości, raz wymiotowałam, potem zgaga a teraz walczę z infekcją pochwy bo ciągle mam zielony śluz, był okres po globulkach że był jasno żółty ten śluz, ale znowu jest zielony :( w środę idę do gin to znowu mi coś zapisze. Ostatnio miałam wziąć 6 globulek ale wzięłam 4 bo bardzo dziwnie się po mnich czułam byłam rozdrażniona i niespokojna.

Do góry