reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Hejos:)
Ja na chwilę z biegu:p
Ten tydzień ciągle coś:) Jak nie jakies spotkania, to wyjazd na Coldplay...achh cóż się działo:p Pierwszy rząd obcykany a najlepsze było to że bawiliśmy sie w naszej "starej" koncertowej ekipie:D Potem spaliśmy u przyjaciółki i do domu! Generalnie byłam na kilku stadionach w Europie i z czystym sumieniem mogę powiadać, że Narodowy jest w czołówce;D Naprawdę robi wrażenie! Weekend też pełen atrakcji, najpierw panieński i trochę alkoholu we krwi:D a dzisiaj rodzinnie z kuzynostwem Basi Biskupin, Park Dinozaurów, obiadek:D Basia i dzieci zadowolone, rodzice i wujostwo zmęczeni ale było warto:)
Krkisz będziesz miała jakies regularne to KTG?

reklama
Hej
Bojkot - magiczne słówko od razu forum zrobiło się pełne ;p.

Brak czasu mi doskwiera a parę spraw jest jeszcze do załatwienia. Musimy zameldować się w urzędzie z danymi świadków i kopiami dokumentów. Tymczasem dziewczynki chore. Marysia ma trochę ponad 38 st i gile do pasa. Bidulka chodzi smętnie po domu i maruuuudzi.... Zosia też kataru dostała więc niewykluczone, że coś się dopiero wykluwa. Mam nadzieję, że się z tym szybko uporamy. Coś wisi w powietrzu a pogoda jest co najmniej dziwna. Raz ciepło raz zimno.

O jak się tłoczniej zrobiło od razu :) Miło, że się odezwałyście Dziewczyny!

Jagmar moja Zochna tez dostała kataru, choć tylko kataru. U nas pomógł pulmeks na noc wysmarowane plecki i klatka piersiowa bo ciężko jej sie oddychało i budziła się. Oby Twoim dziewczynkom szybko przeszło i nic się nie wykluło, zdrówka!

Moje dziecko zrobiło się niegrzeczne, mówie np. nie wolno, a ona patrzy na mnie, zabiera cos czego nie wolno i ucieka jak ją doganiam to wyrzuca co ukradła i się śmieje i bardzo dużo wymusza i marudzi. To taki roszczeniowy okres czy co?

A gdzie Lilou?

amandae- Jak mówię do Piotrusia nie wolno to on jeszcze bardziej chce robić to czego mu nie wolno. Wczoraj na przystanku pół godziny mi płakał nawet nie wiem dlaczego aż mi głupio było, ehh...

Hej..

amandae hej:) dzięki że pamiętasz o mnie:-) u nas wrzesień, czyli duuuuże zamieszanie, szkoła, zebrania, jesienne porządki, szczepienia, jednym słowem duzo biegania:) Staś to mały zbój, najchętniej na placu zabaw grandzi, także jak tylko pogoda dopisuje jesteśmy na dworze :) Staś sobie nic nie robi ze słowa "nie wolno", śmieje się i zwiewa:)

jarzębinka pytałaś (wiem ze dawno:-p) jak mój pierwszak:) radzi sobie radzi:) szkoda tylko ze w klasie do której chodzi są tylko cztery dziewczynki. I jeden bardzo problematyczny chłopiec:/ Oliwka wypomina mi nadal że umówliśmy się z "Kacperem" do parku linowego:)

jagmar ech zazdroszczę Ci tego latania przedślubnego:) fajny czas to był:) nie żeby teraz w małżeństwie taki nie jest:-D

krklisz kurcze to już prawie październik:szok: ale to minęło:)

lecę budzić Stasia, bo zaraz po Oli:) potem plac, trzeba korzystać ze słoneczka:-)

i ja sie witam

u nas tez troche zmian. Nikodeme poszedł do pkola. Lepiej sobie radzi z adaptacją tylko cos bojkotuje sedesik i nie chce siku wołac:baffled: mam nadzieje ze mu to minie bo w domu wola...i odreagowuje predszkole...jednym slowem maniana ;-) do tego chlopaki katarza/ Nikosia podkurowalam mocno w weekend ale fR dwie nocki temu dał 1raz popalić.....:)

Skrzat Jak zawsze bardzo rozrywkowo ;).
Z Oliwka mialam ci tydzien wiec teraz pewnie bedzie podobnie.

Patrycja A ty sie wybierasz na te warsztaty?

lilou No nic mi nie mow bo teraz czuje juz presje czasu.
A swoja droga kiedy w koncu na ta kawe wpadniesz? ;)

lilou amanadae Nic sie nie martwcie u nas podobnie ;), ale ten wiek ma swoje prawa podono ;), tylko fizyczne przeszkody sa w stanie przed czyms powstrzymac ;).

U nas tez nad ranem jakos dziwnie na wymioty Oli wzielo co prawda nie zwrocila zbyt duzo ale zobaczymy czy cos ma sie ochote wykluc?
Zdrowka dla wszystkich dzieciaczkow ;).

reklama
hej dziewczyny :)
wpadam znowu na chwilkę, teraz pewnie jeszcze mniej tych chwilek będę miała, bo dostałam pracę :))) i to trochę ponad tydzień od rozesłania cv :D zaczynam prawdopodobnie już w przyszłym tygodniu, ale co najlepsze grafik ustalam sobie sama i część pracy mogę wykonać w domu :) ale i tak nadal szukam, nie jest to moja docelowa posada ;)
a tak poza tym to nadal wszystko gra, nadal wszyscy zdrowi (tfu tfu;)), kupiliśmy małe akwarium i Seba ma swoją własną Mimi :)
aha, zajrzyjcie tutaj w wolnej chwili, jest nowy ekspert na bb: https://www.babyboom.pl/forum/masaz...i-f476/witam-na-nowym-forum-eksperckim-60984/

Ostatnia edycja:
Do góry