reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Krkisz to dobrze że masz siły i samopoczucie lepsze:) Jaki wózek w końcu wybrany?
Ja teraz postaram się częściej pisać nadal do czw tyko pod komórka ale kuzynka już zabrała córkę która miałyśmy pod opieką więc powinno być trochę luźniej i więcej czasu:) A miałam pisać, Basia wczoraj też zaliczyła 1 kąpiel w jeziorze w tym roku, tak to basen i trochę morze ale w bałtyku lodowka jak byliśmy;)

reklama
An za mało, stanowczo za malo :p
Krklisz i który wózek w końcu? dobrze że już macie tę decyzję za sobą heh

no i w końcu po weekendzie :D mąż na popołudnia chodził, więc się cieszę, że już po :D a jutro ma wolne to polecimy na termy albo jeziorko, a wieczorem grill u znajomych :)))

Skrzat To moze dolaczysz do nas NabAwe ma ktoregos dnia przyjechac do PN.

Wybralam Britax idealow nie ma oceniajac ogolnie troche gorzej sie sklada od konkurentow ale lepiej sie prowadzi ;).

..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2012 sklep internetowy: Wózek B-DUAL 4 dla dzieci rok po roku 2012

Tygrynka To mile plany ja w koncu tez sie musze zebrac i pojechac na termy ;) a na jakie jeziorko jezdzicie?

Pranie i sprzatenie w toku tylko na obiad weny brak ;( musze cos wpisac w google i wynalesc ;).

hej dziewczyny
ja wrocilam z Wrocławia od rodziców a w sobote wybralam sie nia impreze z kolezanka i bratowa ale poszalalysmy bylo super :) gorzej bylo w niedziele jak sie polozylam spac o 4 a rano o 7 musialm wsatc do oskara i udawac ze daje rade :D

rozmowa z preseme nie doszla do skutku bo nie przyjehala a to mial byc nowa praca teraz musze znowu czegos szukac i to ak najszybciej

Krkisz- wstepnie mozemy sie umowic ale moj ES ma urlop i bardzo by chcial zebysmy z nim poplywali

Sorka ze tylko tyle ale nie mam mocy

hej
Krkisz wózek fajny, podoba mi się to że dla malucha jest sztywna gondola:) a jak z wysokością oparcia dla starszego dziecka?
u nas ok ale basia cała pogryziona wygląda jakby miała ospę i cały czas się drapie octanisept, wapno, fenistil, zyrtec opaska odstraszająca w ruchu ale tak naprawdę bez rezultatu już nie wiem co robić:(
idę jeszcze poczytać książkę to dobrej nocki:)

Hej kochane
ja w pracy oczywiście :-( ale od soboty mam wakacje :-) R. siedzi w domu z młodą miała być montowana kuchnia ale oczywiście panowie mają obsuwę i dupa!!! Będą montować jak będziemy mieli jedyny wspólny tydzień urlopu z R. zatem jestem wku.... na maksa!!! Za to w weeken byliśmy na weselu młoda sprzedana na noc do cioci :-) i było super :-)
Wszystkim życzę udanych urlopów, żadnych gryzących insektów, pięknie kwitnących ogrodów i wypoczynku :-) dziś krótko bo jestem w pracy sama i nie mam tyle czasu buźka

witajcie Poznanianki:-) po przerwie porodowej do domu wróciłam w czwartek

powoli wracam do świata żywych ale jeszcze nie na tyle by tu bywać częściej.. 30 lipca o g 21.25 urodziłam synka BRUNON ALEKSANDER waga 3600 i 53cm:-) zdrowy bez zastrzeżeń,na drugi dzien po porodzie stwierdzili u mnie zapalenie oskrzeli...
w piątek na kontroli oskrzeli okazało się ze jedno płuco tez mam zajęte, jestem taka słaba ze zakupy wczoraj ledwo wniosłam do domu!!
szlag mnie trafia bo poród miałam lajcik bez nacięcia a choroba mnie zaatakowała
no.gif
karmie mimo antybiotyku a karmienie sprawia mi wielką radość, żadnych nawałów grudek bolących brodawek, przystawiam co 2-2,5h nawet w nocy brodawki smaruje bephantenem praktycznie co chwile..

Brunon jest przekochany, dziewczynki chcą go ciągle całować głaskać...Sredniak jeszcze go nie widział bo od 31 lica jest na obozie...

mąż odrowadza dziewczynki do przedszkola ja wczoraj pierwszy raz z Małym je odebrałam... jakos trzeba sobie powoli organizować czas mojej gromadki!! Najstarszy syn mnie odwiedził, chciał zobaczyć braciszka tak sam z siebie co mnie bardzo ucieszyło.....ale to wszytko co dobrego o nim moge napisać

a teraz przedstawiam Wam mojej synusia;-)

pozdrawiam gorąco!

soksy Szkoda z ta rozmowa powodzenia w dalszym szukaniu.

an82 Ok moze akurat w piatek nie bedzie pogody na plywanie ;).

Skrzat No tylko ja narazie sztywnej gondoli nie kupilam ta do jest rozklada sie zupelnie i zobacze jak sie sprawdzi
najwyzej dokupie pozniej, jak mala urodzi sie w pazdzierniku to pewnie wcale zbyt wiele czasu na dworze nie bedzie
spedzac przez pierwsze pol roku. Zobaczymy teraz bede doswiadczac zimowego dziecka ;). Tak z regulowaniem oparcia
nie ma zadnego problemu i siedzisko dla starszego dziecka jest dosc duze w porowaniu z innymi.
Ojej to biedaczka a gdzie ja tak pogryzly?

kozaczino Fajnie ze wesele udane, z montazem faktycznie d.... ale moze sprobowac ich na tydzien pozniej skoro sa tacy
zajeci to moze maja kogos kto chce tydzien wczesniej?
A ja tam te rolety ci sie sprawuja bo ja musze powoli cos kupic?
Milej pracy :).

sempe TO serdecznie gratulujemy ;) duuuuuuuzy chlopak, a po tobie faktycznie zero trudow porodu ani wieku nie widac
;)-szczesciara tym zapalenie oskrzeli sie nie martw szybko minie.

jagmar Bo sie zastanawiam jeszcze nad takim lozeczkiem ogladalam je Pati i Maksie i wygladalo solidnie.

Łóżeczko Klupś Księżniczka 140x70 (2461312040) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

reklama
SEMPE GRATULACJE KOCHANA!!!! śliczne zdjęcia :) współczuję bardzo choroby:( ale Z Ciebie silna kobieta, już nie raz pisałam że podziwiam!

kozaczino o kurde:/ ech remonty remonty:/ a jakieś plany na urlopowanie macie, czy po prostu cieszycie się sobą ?

skrzat My też pogryzieni:/ P wczoraj przed snem zabił chyba z 20 komarów w naszej sypialni:eek: ja smaruje dzieciaki co chwilę ,ale i tak gdzieś tam dziabną..
W niedziele przeszła tu trąba powietrzna, szok, ja sama z dziaciakami, a na przeciwko drzewa łamały się jak zapałki ( jesteśmy w środku lasu ), trąba przeszła dokładnie po drugiej stronie leśnej dróżki, na przeciwko na każdy dom pospadało drzewo, droga dojazdowa zawalona, brak prądu, a w jednym miejscu lasu (5min drogi od nas) brak 15 ha, drzewa połamane , powyrywane z korzeniami:szok: pierwszy raz coś takiego widziałam, przerażający widok.. prądu i wody nie mieliśmy 20 godzin, jedzenie w lodówce szlag trafił. Dobrze że P dojeżdżał w tą niedzielę wieczorem (o 22, jak strażacy uporali sie z drzewami na drodze), bo sama bym ze strachu wszystkie paznokcie zjadła.

Teraz już spokojnie, dużo odpoczywamy , spacerujemy:) cisza i spokój :)

Pozdrawiam Was!

Do góry