reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Ishi To balujesz na calego ;) oby tak dalej, udanego wyjazdu ;).

mamamartina Dzieki dzieki a ktory zlobek wybraliscie?

an82 U nas dzien jak codzien obiad sprzatanie, tatus w Toruniu jeszcze nie wiem o ktorej wroci.
Jka chcesz mozemy zaliczyc jakis plac zabaw w okolicy ;).

Noc niestety nie byla zbyt fajna mala naewt o3 zupelnie sie obudzila i do 4nie spala ;(, na szczescie samopoczucie
mam nienajgorsze nie mam tylko weny na obiad ;(.
wczoraj na szybko zaliczylismy Strzeszynek mala sie chwile popluskala wiec byla zadowolona a dzis pogoda juz gorsza-szkoda
bo weekend sie zaczyna.

reklama
Witam:)

Dziś pogoda daje nam trochę odetchnąć. Ja się wzięłam za sprzątanie, wyczyściłam w końcu piekarnik , od roku to odkładałam;)
Jutro wyjeżdżamy nad jeziorko na tydzień ( tylko niestety P musi iść do pracy - jak nigdy nie pracuje w niedziele akurat teraz jak miał iść na urlop to został postawiony pod ścianą:wściekła/y: ) zatem jutro rano nas zawozi, i albo w nd wieczorem albo w pon rano przyjedzie...a ja sama w tym lesie..mam nadzieje że burzy nie będzie bo chyba bym zwariowała ze strachu :-D:shocked2:

krklisz jutro znów ma być ładnie:) a Strzeszynek już otwarty?bo jakiś czas temu zamknęli ze względu na brudną wodę . U nas nocka wczoraj była kiepska.. Stasiowi trójki wychodzą i chyba to jest przyczyną..

an wiedziałam że fachowo na żłobkowe dylematy odpiszesz:) U Ciebie też pełna aktywność widzę :)))

Nic idę za prasowanie się wziąć póki mały gagatek śpi:-):-)

krkrisz - z miłą checia ale wywiało nas znowu na działkę bartuś mimo złej pogody wojował miał towarzystwo a to mu sie przydało. Ja słyszałam że strzeszynek nie zaciekawy ale nie wiem. Masz blisko na strzeszynek?

Jutro Przexmierowo z kuzynem znów wojowanie ale wcześniej cza odwiedzić sklep na dąbrowskiego :-):-) Mam nadzieje że będzie jutro super pogoda to może pomaluje (chwasty:-)) płot.
Tej no i pisałam posta i potem weszłam w net dalej i zapomniałam że pisze kurcze ja chyba jestem zakrecona ale po kim to mam hmmmm może po sobie. ES mówi że zwoduje w poniedziałek jacht jak będzie na wodzie to się pochwale zdjęciem. Bartuś dzisiaj się tak dobrze bawił że padł w 3 min.

hey dziewczynki

u nas tako se. duzo na głowie stąd mało nas tu.
Ale udało mi się poznać Tygrynkę, z czego sie mocno cieszę:) noooo i Sebastiana- z czego bardziej ciesze się pewnie Emilka:D

mam wolne dni w przyszłym tygodniu całe 2, ale jeszcze nie wiem dokładnie- chyba wtorek-środa. Jak będzie łądna pogoda to może któraś się pisze na spotkanie/spacer/zakupy czy coś tam?

krklisz jagmar tygrynka
dziekuje za miłe towarzystwo przedwczoraj :)

jarzębinka, a kiedy się sptokam z Tobą to już nie wiem, masz napięty grafik ;p ale mam dla Ciebie reklamówkę nakrętek:D możesz być dumna ze mnie bo całą rodzinę uruchomiłam do zbieractwa:D

Hej dziewczyny!
Jarzębinka udanego urlopu, szczególnie tego na Mazurach :)) miniemy się, bo Ty wrócisz a ja za chwilę tam pojadę :D dzięki za życzenia! aaa i ja też mam nakrętki dla Ciebie :D
Soksy trzeba by zgrać jakiś moment, żeby mały dał radę :D i jak tam rozmowa z prezesem? a to nowa czy stara praca? łóżko bardzo fajne, też się przez chwilę nad nim zastanawialiśmy ale wygrała Ikea :D
Jagmar Krklisz Nabawe dziękuję za miłą środę! opaliliśmy się z Sebą i przyjemnie wymęczyliśmy na całego :D Seba zadowolony ale co się dziwić skoro tyle panienek go otaczało :D
wczorajszym deszczowo-słonecznym działkowiczkom też dziękuję :D Seba dzisiaj nie ma na nic siły :D
Nabawe mi też było miło Was (w końcu;)) poznać :) a jak droga powrotna? wszystko ok było, dojechałyście szybko bez niespodzianek? daj znać który dzień Ci bardziej pasuje i coś znowu wymyślimy :)
Krklisz dzięki za życzenia :) szkoda że nocka nie udana, ale dobrze że taty tylko jednej nocy nie było ;) super wyglądasz z brzuszkiem!
Mamamartina powodzenia ze żłobkiem!

u nas ostatnie dni pełne latania, więc dzisiaj chyba trochę przystopujemy i pokręcimy się w okolicy :D chociaż dzisiaj pogoda idealna na spacery, bo ostatnio to albo w upały albo w deszczu lataliśmy :D

Cześć

Ja również dziękuję za spacer. Chętnie spotkałabym się z Wami kolejny raz ale nie wiem czy Marysiowe fochy spacerowe mnie nie wykończą. Może gdyby była gorsza pogoda to któraś będzie chętna na jupi park?
Teraz siedzimy u rodziców na wsi. Basenik rozstawiliśmy ale Zosi jakoś do gustu nie przypadł. Chyba jest za mały. Po wspomnieniach z aqua parku to mały pikuś.
Dzieci poszły z tatusiem na spacerek a mi się oczy kleją. Chciałam poczytać ale coś czuję, że zasnę nad książką.
Miłego weekendu :).

yo!!
Siędzę sama bo mąż znowu w robocie, Emi drzemie wiec czytam was.

tygrynka
ja sie dopytam małża kiedy on dokładnie wyjeżdża i wtedy sobie dokładnie ustalimy. Może jagmar da się namówić, o ile Maria trochę spokojniejsza będzie.

Wczoraj to nawet nie mialam siły włączyć kompa padłam na twarz choć Bartek też wymęczony (po basenie latał z kuzynem, potem po burzy z tata po kałużach) zasnął o 21 sam do łózeczka się położył pogadał sobie i zasnął. W szoku byłam. A ja oglądałam Białą Masaike i zasnęłam.

Skosiłam całą działkę, posprzątałam, porobiłam za wieloryba w basenie (radość dzieci nie do opisania). Siniaka sobie nabiłam wielki biniol na stopie ale przejdzie. Dzisiaj jak nie będzie lało to powtórka z rozrywki Bartek się obudzi obiad zjemy i jedziemy do Przeźmierowa.

Ponoć w poniedziałek mój ES woduje ten swoj wehikum czasu jak się uda i bedzie
na wodzie wrzuce fotki

Tygrynka dobrze przecinki popostawiałam?:-D:cool2: Traktorek robi furorę. Dzięki!!

hej dziewczyny:)
Ja od środy u rodziców na działce i pewnie jeszcze trochę zostanę, ale sama nie wiem jak długo;) Basia ładnie na nocniku siada i sika ale problem z kupka i na spacerach jednak się nie poddaje i pieluchy tyko na noc lub długą trasę samochodem:) Generalnie u rodziców dwa psy teraz bo jeden od brata więc basia ma raj, miłość z wzajemnością:)
mamamartina ja w sprawie żłobka nie pomogę ale myślę że będzie dobrze i mały szybko się przyzwyczai:)
Na-tuska jestem ciekawa zmian co tam dokładnie robisz? Mam nadzieję że jeszcze w to lato uda mi się dojechać;)
Krkisz a Ty jak się czujesz?
Ishi fajnie że wypad udany, pod namiot fajnie, to były czasy:)
An82 będziesz miała pewnie ślicznie ci pozazdrośćilam bo my przez te nasze płyty coś nie możemy wziasc się do pracy:(
Jarzebinka miłego wypoczynku:)
Lilou Tobie też udanego wyjazdu i oby burzy za wielu nie było:)

reklama
lilou Tak otawrty chociaz woda nie zacheca to w czwrtek mala chwile sie pochlapala i na szczescie nic jej
nie wylazlo ;). Lacze sie w zembowym bolu ;).

an82 Tak wlasciewie to Strzeszynek i Rusalke mam w podobnej odleglosci ale jakos strzeszynek bardziej lubie ;).
nie ma to jak zmeczone dziecko ;).
W takim razie co robisz w piatek bo moj M znow ma jakas integracje a ja nie zamierzam siedziec w domu ;)?

Tygrynka Dzieki milo to slyszec ;). zdecydowanie wiecej bym nie wytrzymala ;) bez wzywania posilokow ;).

NabAwe Dawaj znac to cos wymyslimy ;).testuje klawiature wiec koncze 12`

jagmar A jak myslisz w jupi dla Oli bedzie cos ciekawego?

Skrzat Milo cie slyszec ;). A dziekuje ok upaly troche wykanczaja ale ogolnie duzo lepiej niz na poczatku :).

Weekend typowo rodzinny w sob zaliczonych kilka sklepow dzieciecych i w zasadzie wozek mamy wybrany i zamowiony :),
w Akpolu jest teraz na niego promocja dlatego zamowilam teraz.
Popoludniu wpadla siora na kawe a jak poszlismy na spacer to zaczelo padac ;).
Dzis za to rano kosciol i spacer 5km mi M zafundowal wiec stwierdzilam ze popoludnie bedzie juz domowe ;).
Za to teraz moje dziecko nie chce spac zamiast tego testuje klawiature wiec koncze ;).

Do góry