reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Ishi To balujesz na calego ;) oby tak dalej, udanego wyjazdu ;).

mamamartina Dzieki dzieki a ktory zlobek wybraliscie?

an82 U nas dzien jak codzien obiad sprzatanie, tatus w Toruniu jeszcze nie wiem o ktorej wroci.
Jka chcesz mozemy zaliczyc jakis plac zabaw w okolicy ;).

Noc niestety nie byla zbyt fajna mala naewt o3 zupelnie sie obudzila i do 4nie spala ;(, na szczescie samopoczucie
mam nienajgorsze nie mam tylko weny na obiad ;(.
wczoraj na szybko zaliczylismy Strzeszynek mala sie chwile popluskala wiec byla zadowolona a dzis pogoda juz gorsza-szkoda
bo weekend sie zaczyna.

reklama
Witam:)

Dziś pogoda daje nam trochę odetchnąć. Ja się wzięłam za sprzątanie, wyczyściłam w końcu piekarnik , od roku to odkładałam;)
Jutro wyjeżdżamy nad jeziorko na tydzień ( tylko niestety P musi iść do pracy - jak nigdy nie pracuje w niedziele akurat teraz jak miał iść na urlop to został postawiony pod ścianą:wściekła/y: ) zatem jutro rano nas zawozi, i albo w nd wieczorem albo w pon rano przyjedzie...a ja sama w tym lesie..mam nadzieje że burzy nie będzie bo chyba bym zwariowała ze strachu :-D:shocked2:

krklisz jutro znów ma być ładnie:) a Strzeszynek już otwarty?bo jakiś czas temu zamknęli ze względu na brudną wodę . U nas nocka wczoraj była kiepska.. Stasiowi trójki wychodzą i chyba to jest przyczyną..

an wiedziałam że fachowo na żłobkowe dylematy odpiszesz:) U Ciebie też pełna aktywność widzę :)))

Nic idę za prasowanie się wziąć póki mały gagatek śpi:-):-)

krkrisz - z miłą checia ale wywiało nas znowu na działkę bartuś mimo złej pogody wojował miał towarzystwo a to mu sie przydało. Ja słyszałam że strzeszynek nie zaciekawy ale nie wiem. Masz blisko na strzeszynek?

Jutro Przexmierowo z kuzynem znów wojowanie ale wcześniej cza odwiedzić sklep na dąbrowskiego :-):-) Mam nadzieje że będzie jutro super pogoda to może pomaluje (chwasty:-)) płot.
Tej no i pisałam posta i potem weszłam w net dalej i zapomniałam że pisze kurcze ja chyba jestem zakrecona ale po kim to mam hmmmm może po sobie. ES mówi że zwoduje w poniedziałek jacht jak będzie na wodzie to się pochwale zdjęciem. Bartuś dzisiaj się tak dobrze bawił że padł w 3 min.

hey dziewczynki

u nas tako se. duzo na głowie stąd mało nas tu.
Ale udało mi się poznać Tygrynkę, z czego sie mocno cieszę:) noooo i Sebastiana- z czego bardziej ciesze się pewnie Emilka:D

mam wolne dni w przyszłym tygodniu całe 2, ale jeszcze nie wiem dokładnie- chyba wtorek-środa. Jak będzie łądna pogoda to może któraś się pisze na spotkanie/spacer/zakupy czy coś tam?

krklisz jagmar tygrynka
dziekuje za miłe towarzystwo przedwczoraj :)

jarzębinka, a kiedy się sptokam z Tobą to już nie wiem, masz napięty grafik ;p ale mam dla Ciebie reklamówkę nakrętek:D możesz być dumna ze mnie bo całą rodzinę uruchomiłam do zbieractwa:D

Hej dziewczyny!
Jarzębinka udanego urlopu, szczególnie tego na Mazurach :)) miniemy się, bo Ty wrócisz a ja za chwilę tam pojadę :D dzięki za życzenia! aaa i ja też mam nakrętki dla Ciebie :D
Soksy trzeba by zgrać jakiś moment, żeby mały dał radę :D i jak tam rozmowa z prezesem? a to nowa czy stara praca? łóżko bardzo fajne, też się przez chwilę nad nim zastanawialiśmy ale wygrała Ikea :D
Jagmar Krklisz Nabawe dziękuję za miłą środę! opaliliśmy się z Sebą i przyjemnie wymęczyliśmy na całego :D Seba zadowolony ale co się dziwić skoro tyle panienek go otaczało :D
wczorajszym deszczowo-słonecznym działkowiczkom też dziękuję :D Seba dzisiaj nie ma na nic siły :D
Nabawe mi też było miło Was (w końcu;)) poznać :) a jak droga powrotna? wszystko ok było, dojechałyście szybko bez niespodzianek? daj znać który dzień Ci bardziej pasuje i coś znowu wymyślimy :)
Krklisz dzięki za życzenia :) szkoda że nocka nie udana, ale dobrze że taty tylko jednej nocy nie było ;) super wyglądasz z brzuszkiem!
Mamamartina powodzenia ze żłobkiem!

u nas ostatnie dni pełne latania, więc dzisiaj chyba trochę przystopujemy i pokręcimy się w okolicy :D chociaż dzisiaj pogoda idealna na spacery, bo ostatnio to albo w upały albo w deszczu lataliśmy :D

Cześć

Ja również dziękuję za spacer. Chętnie spotkałabym się z Wami kolejny raz ale nie wiem czy Marysiowe fochy spacerowe mnie nie wykończą. Może gdyby była gorsza pogoda to któraś będzie chętna na jupi park?
Teraz siedzimy u rodziców na wsi. Basenik rozstawiliśmy ale Zosi jakoś do gustu nie przypadł. Chyba jest za mały. Po wspomnieniach z aqua parku to mały pikuś.
Dzieci poszły z tatusiem na spacerek a mi się oczy kleją. Chciałam poczytać ale coś czuję, że zasnę nad książką.
Miłego weekendu :).

yo!!
Siędzę sama bo mąż znowu w robocie, Emi drzemie wiec czytam was.

tygrynka
ja sie dopytam małża kiedy on dokładnie wyjeżdża i wtedy sobie dokładnie ustalimy. Może jagmar da się namówić, o ile Maria trochę spokojniejsza będzie.

Wczoraj to nawet nie mialam siły włączyć kompa padłam na twarz choć Bartek też wymęczony (po basenie latał z kuzynem, potem po burzy z tata po kałużach) zasnął o 21 sam do łózeczka się położył pogadał sobie i zasnął. W szoku byłam. A ja oglądałam Białą Masaike i zasnęłam.

Skosiłam całą działkę, posprzątałam, porobiłam za wieloryba w basenie (radość dzieci nie do opisania). Siniaka sobie nabiłam wielki biniol na stopie ale przejdzie. Dzisiaj jak nie będzie lało to powtórka z rozrywki Bartek się obudzi obiad zjemy i jedziemy do Przeźmierowa.

Ponoć w poniedziałek mój ES woduje ten swoj wehikum czasu jak się uda i bedzie
na wodzie wrzuce fotki

Tygrynka dobrze przecinki popostawiałam?:-D:cool2: Traktorek robi furorę. Dzięki!!

hej dziewczyny:)
Ja od środy u rodziców na działce i pewnie jeszcze trochę zostanę, ale sama nie wiem jak długo;) Basia ładnie na nocniku siada i sika ale problem z kupka i na spacerach jednak się nie poddaje i pieluchy tyko na noc lub długą trasę samochodem:) Generalnie u rodziców dwa psy teraz bo jeden od brata więc basia ma raj, miłość z wzajemnością:)
mamamartina ja w sprawie żłobka nie pomogę ale myślę że będzie dobrze i mały szybko się przyzwyczai:)
Na-tuska jestem ciekawa zmian co tam dokładnie robisz? Mam nadzieję że jeszcze w to lato uda mi się dojechać;)
Krkisz a Ty jak się czujesz?
Ishi fajnie że wypad udany, pod namiot fajnie, to były czasy:)
An82 będziesz miała pewnie ślicznie ci pozazdrośćilam bo my przez te nasze płyty coś nie możemy wziasc się do pracy:(
Jarzebinka miłego wypoczynku:)
Lilou Tobie też udanego wyjazdu i oby burzy za wielu nie było:)

reklama
lilou Tak otawrty chociaz woda nie zacheca to w czwrtek mala chwile sie pochlapala i na szczescie nic jej
nie wylazlo ;). Lacze sie w zembowym bolu ;).

an82 Tak wlasciewie to Strzeszynek i Rusalke mam w podobnej odleglosci ale jakos strzeszynek bardziej lubie ;).
nie ma to jak zmeczone dziecko ;).
W takim razie co robisz w piatek bo moj M znow ma jakas integracje a ja nie zamierzam siedziec w domu ;)?

Tygrynka Dzieki milo to slyszec ;). zdecydowanie wiecej bym nie wytrzymala ;) bez wzywania posilokow ;).

NabAwe Dawaj znac to cos wymyslimy ;).testuje klawiature wiec koncze 12`

jagmar A jak myslisz w jupi dla Oli bedzie cos ciekawego?

Skrzat Milo cie slyszec ;). A dziekuje ok upaly troche wykanczaja ale ogolnie duzo lepiej niz na poczatku :).

Weekend typowo rodzinny w sob zaliczonych kilka sklepow dzieciecych i w zasadzie wozek mamy wybrany i zamowiony :),
w Akpolu jest teraz na niego promocja dlatego zamowilam teraz.
Popoludniu wpadla siora na kawe a jak poszlismy na spacer to zaczelo padac ;).
Dzis za to rano kosciol i spacer 5km mi M zafundowal wiec stwierdzilam ze popoludnie bedzie juz domowe ;).
Za to teraz moje dziecko nie chce spac zamiast tego testuje klawiature wiec koncze ;).

Do góry