reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

soksy Nie lam sie nie wszyscy mezowie maja taka wyobrraznie, ja reczej tez co najwyzej moge liczyc na kolacje
w znanej juz od podszewki restauracji ;), moj M takich planach nie jest mistrzem ;).

Spotkan jest wiele oczywiscie czuj sie zaproszona ;).

Skrzat Co racja to racja do pracy byloby gorzej ;).
To masz wakacje od dziecka jednym slowem ;).
Madrala ty sie ciesz a nie kus promocja ;).

MjkaK Biedaczka zdrowiej ;).

Ide sie wziac za obiad robie bukinie z marchewka wiec mam duuuuuuzo skorobania.

reklama
fajnei ze sie spotykacie to wasze pierwsze spotkania?
nic nie stoi na przeszkodzie abyś i Ty dołączyła.... ja oczywiście pasuje bo 12.00 to środek dnia w pracy.... :tak:
Majka zdrówka....:-)
Tygrynka ja w tym roku też kierunek Mazury - Łopkajny.....:tak:
Natuśka a jak przygotowania do przedszkola - woreczki, piżamki itp.....:tak:

Julka korzystaj ze słoneczka, korzystaj.....:-)

i dziękuję za słowa uznania w imieniu mojego M......:tak::-D:tak:

ja ze środy odpadam jedzie wreszcie odwiedzic znajoma mamy ktora wybudowala sie w Lusowie
dzisiaj sprzatałam a potem grill na ogródku mój brat przyjechał z bratankiem i chłopaki sobie polatali na ogrodzie super było

Witam się
mi to poludnie tez nie pasuje bo maly o tej poze idzie spac....
a dzien jest i obojetny :)

dzis zawozilam tescia do spzitala bo zrywal sliwki i spadl z drabiny ma pekniety kręg i bedzie 3 miesiące nosil jakis gorset

Bratowała prosiła zebym wrzuciła wrzucam tu bo to terminowe

Akademia Mama Pyta.pl - bezpłatne konferencje dla kobiet w ciąży Akademia startuje w Warszawie 23 sierpnia, później Poznań (18.09), Gdańsk (18.10), Wrocław (22.11) i Kraków (13.12). Partnerem Akademii Mama Pyta.pl jest Fundacja Wcześniak, Fundacja Mleko Mamy, Fundacja Bank Mleka Kobiecego, Stowarzyszenie DOULA w Polsce i inni. Zarejestruj się: www ******** pl

Hej dziewczynki!

W sobotę wróciliśmy z nad morza ale zajechaliśmy od razu do moich rodziców na działkę i ostatecznie do domu dojechaliśmy w niedzielę. Oczywiście kupa prania itp. ehhh za to nad morzem było bardzooo fajnie, pogoda marzenie z jednym wyjątkiem Marcelek jeden dzień gorączkował nam do 40 stopni, na drugi dzień lekarz, infekcja gardła i zatok :(. Przepisał augumentin i po dwóch dniach mały zdrowiutki. Marcelkowi strasznie się podobało morze, piasek i wszelkie okoliczne atrakcje, naszym portfelom natomiast już mniej;-)Spotkaliśmy też Ishi z rodzinką:-)Wspólna mrożona kawka i plaża zaliczona:tak: Jutro wybywamy na dwa dni do M brata, ma być bardzoo ciepło to mały poszaleje z kuzynką w basenie na ogrodzie. Co do odpieluchowania to i my możemy się pochwalić że dada tylko na noc.:-)
Jarzebinka Chylę czoła dla M, romantyk z niego:tak:
Skrzat i Natuska Gratki dla dziewczynek za samodzielność w siusianiu:tak:
Witam nowe mamusie!

Przepraszam że więcej nie odpiszę ale nie pamiętam co komu. Dużo słoneczka wszystkim życzę na nadchodzące dni. :tak:

Hej Kochane :-)
Witam nowe mamy :-) i zyczę miłego pisania :-)
Jarzębinko chylę czoła przed szanownym małżonkiem :-) pozazdrościć może przez kolejne 7 lat też zasłużę na taką niespodziankę ;-) zobaczymy
Tygryś kochana zaczynam urlop od 13 sierpnia i już nie mogę się doczekać ale ty jakoś na mazury uciekasz chyba??
An szalejesz działkowiczko jak nasza Natusia ;-)
Skrzat nie sprzątaj odpoczij :-) i nie chodz w nocy sama !!!
Ajentka fajnie że wyjazd się udał no i dobrze że Marcel nie chorował długo :-)
Majka zdrówka :-)
Krklisz co to jest bukinia ??
Soksy współczuję teściowi to niezbyt wygodne chodzić w takim gorsecie zwłaszcza w te upały :-(
Ja się chwalę mam od niedzieli zmywarkę!!! i jestem przeszczęśliwa :-) i jeszcze piekarnik sobie kupiłam ale jeszcze nie jest podłączony od poniedziałku montują kuchnie !!! Młoda od dziś bez żłobka dziś siedzi u cioci a poźniej do żłobka kuzynki pójdzie :-) i jesteśmy bezpieluchowe tylko na noc zakładamy :-) W sobotę idziemy na wesele do mojej kmpeli z pracy a ja jeszcze nie mam butów, torebki, dodatków... byłam w pestce i plazie nic ciekawego nie było :-( wracam do pracy miłego dnia

an Ok nastepnym razem

soksy Oli tez spi ok13 ale ja sie nie martwie przespi sie w wozku ;) w domu i tak niegdy nie chce spac ;).
Wspolczuje tesciowi al i tak dobrze sie skonczylo.

ajentka To wakcaje z przygoda ale wazne ze dobrze sie skonczylo ;).

kozaczino Pewnie miala byc cukinia ;). To ci sie weekend fajnie zapowiada ;).

Udalo mi sie dzis zrobic badania w przychodni jakas promocja nawet emerertow w kolejce do labo nie bylo-szok ;).
Teraz pan zmywarka dziala w kuchni wiec moze znow bede miala zmywarke a nie kombajn ;).
Obiadek jest wiec luz blus ;).

Witajcie :)
Julka korzystaj ze słoneczka ile się da :tak:
Krklisz fajnie z tym Mrągowem, to w sumie dość niedaleko od siebie byliśmy, jakieś 50 km :-D a jeden dzień jeszcze bliżej, 25km bo byliśmy w Krutyni na spływie kajakowym :-D fajnie, że badania bez kolejki, zawsze tak powinno być ;-) no i już fachowca miałaś, ja jeszcze czekam na telefon od swojego :baffled: jak tylko będę coś wiedziała to się odzywam!! a w razie czego w piątek ok 12 jestem super wolna :-D bo mąż znowu pracuje do 23 w weekend :dry:
MajkaK nie fajnie z tą ręką, oby szybko się poprawiło!
An my to też nie możemy się coś zgrać :dry: fajnie masz z tą działeczką, faktycznie jak Natuśka działasz :-D
Jarzębinka fajnie że na Mazury, a kiedy jedziecie? to tym razem 75km ode mnie, przez Ostródę jeździmy do rodziców :tak:
Kozaczino u nas się przesunęło i śmigamy ok 23 więc zdążymy się na pewno nie raz zobaczyć ;-) w ogóle wpadnijcie do nas z Lulą do piaskownicy pod domem, codziennie popołudniu zbiera się bardzo fajne towarzystwo (prawda Ania?? :-D) aaa i bardzo Ci zazdroszczę kuchni :-D my dopiero zaczynamy nieśmiało myśleć o remoncie kuchni ;-) a co do torebki to mam śliczną czarną kopertówkę z h&m jakbyś chciała :-D
Skrzat pewnie już się błyszczy u Ciebie, jeszcze jak zrobisz do tego ciasto, to już w ogóle gospodyni pełną parą :tak:
Soksy niefajnie z teściem :dry: i jasne że się dołączaj do nas!
Ajentka super że wakacje udane i Marcel nie chorował dłużej!
Jagmar i jak tam, odpoczęłaś?

ufff nadrobiłam, chyba o nikim nie zapomniałam :-D od piątku świętowanie, w sobotę mieliśmy 3 rocznicę ślubu którą spędziliśmy w domu ale z niespodziankami :-D w niedzielę imieniny (jeszcze dzisiaj wieczorem zalegli goście..), w poniedzialek wpadły kumpele z winem na noc do mnie, a do tego jeszcze prawie codziennie mamę miałam u siebie... dzisiaj miał być luźniejszy dzień, ale czekam na pana od rolet, miał dzwonić od rana, ale chyba mamy inne pojęcie "rana" ;-)
i w ogóle miałam pisać, że fajnie z tym odpieluchowaniem macie, u nas też już było super, że pieluchy tylko na wyjście i na noc (a to wielki sukces bo był moment że myślałam że będzie sam sobie zmieniał pieluchy do 10 roku życia bo nie kumał o co chodzi :-D), ale potem przyszła parodniowa ostra biegunka (i znowu stracił ponad 1kg:-() i pieluchy znowu goszczą na tyłku :confused: no nic, czekamy znowu na chęci z jego strony...
miłego dnia dziewczynki, a zapowiada się piękny:tak:

reklama
Tygrynka u ciebie jak zwykle aktywnie... na mazury jedziemy 5-11 sierpnia.....:tak::-D:tak: i wszystkiego najlepszego z okazji tych wszystkich jubileuszy, imieninek... sto lat, sto lat.....:tak::-D:tak:
Kozaczino....... to do urlopu jeszcze troszkę.....i fajnie, że masz żłobek na zastępstwo, qurcze to jednak problem z opieka dla takich małych smyków....:tak:
Ajentka ale wyjazdowo, to tu to tam... korzystajcie, korzystajcie i wypoczywajcie.....:tak:
Soksy, szybkiego powrotu do zdrowia dla teścia.....:tak:

a ja jutro zaczynam urlop i nie wiem jak to będzie z dostępem do neta wiec jakby co to najpóźniej 27 sierpnia dopiero sie odezwę: jutro wywożę psa na wakacje do moich rodziców , 5 jedziemy na mazury, 15 lecimy do Anglii a 27 juz do pracy.....:tak::-D:tak:

więc życzę wszystkiego dobrego i do zobaczenia....:tak::-D:cool2:

Do góry