reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Hej dziewczyny,
a my już w Poznaniu, znowu na miesiąc tylko ;) na Mazurach super, większość pobytu słońce mieliśmy :) mieszkanie już prawie skończone, w tym tygodniu mają nam montować szafę na przedpokoju i kupujemy pozostałe meble i na razie mam dość remontów :D chociaż już mnie na kuchnię naciskają, ale się nie dam, jesienią albo za rok zrobimy ;)
trzymajcie się cieplutko, zwłaszcza w tym słoneczku, pozdrawiam! ;))

reklama
jarzębinka podobało się chłopakom na dmuchańcach ?
One są bezpłatne ?
A spanie w aucie super,sama kiedyś spałam:-D nie dziwię się, ze nie mogli zasnąć ;-)

tak dmuchawce sa bezpłatne - jest taki większy statek (wejście z tyłu, trzeba wejśś na górke i zjechać) i 2 mniejsze dmuchawce typowo do skakania, jest również duża piaskownica z wyposażeniem (3m x 3m ?) :tak:

Tygrynka to wypoczęliście ... choc ja myślałam, że ty już całkiem po remoncie i meblowaniu mieszkanka, a to jednak jeszcze cos zostało do zrobienia....:tak: a gdzie za miesiąc.....?:tak:

a ja dzisiaj jadę tylko z M na wycieczkę niespodziankę - już jako prezent na 10 rocznice ślubu,(31 sierpnia) dzieciaki zostają z dziadkami a M zabiera mnie w nieznane, powiedział, ze jest to miejsce, które kiedyś mi obiecał, ze mnie tam zabierze :cool2::-):cool2:

Jarzębinko niby po remoncie ale jakoś te wykańczanie, ostatnie szlify najwięcej czasu i dodatkowej kasy pochłonęły :D może też dlatego że lato, więc robiliśmy z doskoku między wypadami za miasto :) a za miesiąc znowu na Mazury, mój mąż zakochał się w łódkach i kajakach :D mieliśmy wtedy jechać nad morze, ale znajomi też chcą na Mazury, więc... :D a dmuchawce fajne, też muszę się wybrać bo Seba uwielbia, a ostatnio się spłukaliśmy w wesołym miasteczku :D a właśnie, jest jakieś w Poznaniu teraz?
super niespodzianka, fajnego masz męża :) baw się dobrze i daj znać jutro gdzie byliście!

Ja tylko daje znać o sobie :dry: nawet nie wiem co pisać :zawstydzona/y: słonko świeci, dzieci zdrowe - a to najważniejsze, M zmienił prace:tak: i to jest super :-) Damianek ma juz wszystkie książki do pierwszej klasy :tak:
to tyle: pozdrawiam

a ja się chce tylko pochwalic że mój mąż może w nastepnym tygodniu zwoduje Jacht na jeziorze już się nie moge doczekać. A ja walcze dalej z chwastami i sieje trawe dzisiaj mnie tak komary pociely ze masakara kupialam jakis anty komarowy ziaja ale do du... bani, Chyba najlepszy owadorep przeterminowany od brata mojego ES (kiedys pracowal w hurtowni lekow i przyniosl cala siate bo chcieli wywalic).

Dzisiaj od rana Tesco potem Pup potem panowie od Netii i szybciutko do Przeźmierowa do roboty na ogródku. Jutro walcze od rana. Pozdrówka

edit: jutka ja rodzilam na Polnej (cesarka) i byłam zadowolona (prawie) ale to prawie to małe jest zawsze jak cos z dzieckiem to przewożą na polną więc lepiej jak się jest i rodzi na miejscu (to tak moim skromnym zdaniem)

Hej kochane :-)
Jutka to w twoim wypadku tylko Polna!! Wcale nie jest tam tak okropnie jak opowiadają :-) a zdrowie twoje i małej najważniejsze :-)
Jarzębinko ale masz super męża!!! czekam na relacje :-)
Tygryś witam :-) trzeba się spotkać i jakąś piaskownicę zaliczyć ;-)
An zazdroszczę tej działki ty masz odskocznię a mały na dworze sobie biega :-) fajnie :-) a jacht mężowski to oczywiście Anna?? A jeśli masz dziś imieniny to wszystkiego najlepszego :-)
Julka fajnie że u was dobre wieści :-)
ja w pracy umieram w tych upałach !!!

Witam :)
ulalala Jarzębinka, to dopiero prawdziwa niespodzianka, takie długie wyrwanie się z domu ;) tym bardziej musisz opowiedzieć jak wrócicie :p
Julka dobrze, że dobrze, głowa do góry na następne dni!
Jutka dziewczyny dobrze piszą, ja też rodziłam na Polnej, z racji zagrożonej ciąży nawet nie brałam innej opcji pod uwagę i wcale nie było źle, a na wredne położne wszędzie można trafić ;) powodzenia!
An gratuluję ukończenia jachtu!! dawaj fotki! chodzi Ci o coś po ukąszeniu? to ja od lat stosuję fenistil, mam nadprogramową tubkę jakbyś chciała :)
Kozaczino kiedy i gdzie? :D kiedy masz urlop? i co w ogóle wtedy planujecie? chociaż teraz to nawet lepiej po pracy wychodzić, a nie w największy skwar ;) dawaj znać!
wszystkiego najlepszego z okazji imienin każdej Ani!
my dzisiaj smigamy do ikei, mam nadzieję, że ostatni raz (w najbliższym czasie oczywiście;)) wydać tam pieniądze :D miłego słonecznego dnia!

Witam.
Jestem mama Oskara nie mieszkam w Poznaniu ale rodziłam na Polnej i pracuje prawie w Poznaniu :) przyjmniecie do swojego grona?:sorry2:

reklama
oo ciekawość mnie przygnała w ten upał... Jarzębinko mam nadzieje ze niespodzianka męza udana!!!

PS nie obraziłabym się gdybym w ten weekend urodziła:-D tez na Polną jadę i to juz 4raz;-)

Do góry