reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

hejka
soksy - a skąd jestes?

dzisiaj zrobilam jeszcze troche na ogódku. Bartuś miał temperature w nocy i wczoraj (narazie lepiej bez temperatury) dzisiaj idziemy do lekarza, anie nie psika ani nie kaszle może to zęby ale może to też przez basen we wtorek i środe no niewiem jakby zdrowy byl to jutro jedziemy na ogrod.

reklama
hejka
soksy - a skąd jestes?

dzisiaj zrobilam jeszcze troche na ogódku. Bartuś miał temperature w nocy i wczoraj (narazie lepiej bez temperatury) dzisiaj idziemy do lekarza, anie nie psika ani nie kaszle może to zęby ale może to też przez basen we wtorek i środe no niewiem jakby zdrowy byl to jutro jedziemy na ogrod.

ja jestem z Wronek
i co powiedizal lekaz moze to trzez przezte upały u nas tez byla temp 2 dni no i te nieszczesne zeby :/

Witam.
Jestem mama Oskara nie mieszkam w Poznaniu ale rodziłam na Polnej i pracuje prawie w Poznaniu :) przyjmniecie do swojego grona?:sorry2:

witam, witam.....:tak::-D:tak:

wiec na najpierw się pochwalę, ze byliśmy w Krakowie, zajechaliśmy poźnym wieczorkiem, pokój jak pokój w hotelu, ale tak: na łóżku było ułożone serce z płatków róż,

Uploaded with ImageShack.us

na stoliku bukiet z różyczek, wino i kieliszki oraz coś słodkiego, oraz kłódka z wygrawerowanymi naszymi imionami ( bo w Krakowie jest taka kładka do której przyczepia sie kłódki na szczęście)... cały czwartek spedziliśmy na spacerku, pogoda dopisała bo było tylko 23 stopnie więc rewelacja na zwiedzanie, popołudniu M zabrał mnie na przejażdzkę bryczką .... było rewelacyjnie .....:tak::-D:tak:

Uploaded with ImageShack.us

Hej :)
Jestem z Poznania. Mam synka i teraz znowu jestem w ciąży.
Przyjmiecie mnie do swojego grona? :)

przyjmiemy, przyjmiemy..... witam serdecznie i zapraszam do pisania i dyskusji......:tak: teraz okres wakacyjno-urlopowy wiec troszke nas mniej ale mam nadzieje, ze od wrzesnia sie to zmieni i powracają mamusie na forum....

patrycja - hejka pisz cos o sobie i skad jestes?

soksy - Bartek miał gorączke od zebów no i moze od słońca.

Jarzebinka ale fajny weekend zazdroszcze mam nadzieje że udało się wszystko i wracaliście uśmiechnięci z powrotem.

Ja cały tydzien do przezmierowa na ogrod od poniedzialku powtorka ES mówił że przez burze wczorajsza i wiatr złamała się gałąź od jabłka malinówki zobaczymy jutro. Jutro malowanie plotu wiec dzien pewnie zejdzie po wczoraszym malowaniu kręgosłup mnie bolał że wstać nie mogłam.

jarzebinka z jaiej okazji takie romantico? super :)

w sierpniu mamy 10 rocznice ślubu, ale czasu wtedy brak na świętowanie, a teraz nadarzyła sie okazja, ze dziadkowie byli u nas i mogli zostać z chłopcami to M się zroganizował i pojechaliśmy ....:tak:

An, tylko z umiarem, abyś sobie krzywdy tymi pracami nie zrobiła.... :tak:

na-tuska No pewnie ze widac ;).
Gratuluje zycia bez pieluchy ;).
Ja juz wrocilam moze jakies spotkanko? ;).

an82 To chociaz 1 plus zadupia-zaupy ;).
Ostro idziesz po tych wakacjach ;).

Mjka Zdrowka

jarzebinka To faajnie ze sie wybawiliscie ;).
Super moj M niestety nie jest krolem niespodzianek.
Kurcze nie wiem jak on to wymyslil ale jestem pod wrazeniem ;).

jutka-k To fajnie ze dobrze trafilas na szkole. Tak to jest choroba matki zawsze troche utrudnia, ale ta czy ta
dziura wazne oby cale i zdrowe ;).
Zdecydowanie walcz o zaswiadczenie od kardiologa zaden ginekolog nie jest specjalista w kardiologii a jak bedzie
papier to dla swietego spokju nie bedzie narazal swojej d... i podejmowal innej decyzji niz kardilog-takie
moje skromne zdanie ;).

kozaczino A kiedy zaczynasz ten urlop?

Ishi Podziwiam ja chyba pod namiot bym sie juz nie nadawala ;).

Tygrynka Milo cie slyszec my tez z Mazur wrocilismy jak jestes miesiac w Pn to moze uda nam sie spotkac ?

JULKA To fajnie ze dobrze sie uklada ;).

soksy Pewnie :) ale masz fajnie tancujacego bobasa ;).

sampe Powodzenia ;).

Ptrycja2810 Witamy i zapraszamy ;).

jagmar Skrzat Ladnie balujecie zero wiesci ;)

Ja wczoraj wrocilam z urlopu wyjazd na Mazury zdecydowanie udany, pogoda dopisala a w wiekszym gronie zawsze
razniej co prawda zabawa rocznego dziecka z dwuletnim nie zawsze byla owocna ale bylo super.
W weekend zalczylismy jeszcze imieniny siostry z przebojami- mam tu na mysli burze ktora wygonila wswzystkich
gosci z podworka do domu lotem blyskaiwcy ;). Ja akurat bylam zdowolona ze upal troche zelzal bo ta temp dawala mi
juz popalic.
Teraz trzeba wrocic do nomalnosci zrobic zkupy pranie itp...........

reklama
Witam.
Jestem mama Oskara nie mieszkam w Poznaniu ale rodziłam na Polnej i pracuje prawie w Poznaniu :) przyjmniecie do swojego grona?:sorry2:

Hej :)
Jestem z Poznania. Mam synka i teraz znowu jestem w ciąży.
Przyjmiecie mnie do swojego grona? :)

Witamy, teraz jest cisza i forum świeci pustkami ale myślę że we wrześniu to się zmieni.
Patrycja mamy dzieci w podobnym wieku :). Z jakich rejonów Poznania jesteś?

Jarzębinka zazdroszczę takiego weekendu i pomysłowości męża.

krklisz ja nigdzie nie baluję. W zeszłym tygodniu byłam u rodziców bez komputera a później źle się czułam i jakoś tak nie po drodze mi było do laptopa ;p. Teraz wracam do życia i chętnie się pisze na spotkanie. Któraś z dziewczyn jeszcze chętna ???

Do góry