reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

hejka
soksy - a skąd jestes?

dzisiaj zrobilam jeszcze troche na ogódku. Bartuś miał temperature w nocy i wczoraj (narazie lepiej bez temperatury) dzisiaj idziemy do lekarza, anie nie psika ani nie kaszle może to zęby ale może to też przez basen we wtorek i środe no niewiem jakby zdrowy byl to jutro jedziemy na ogrod.

reklama
hejka
soksy - a skąd jestes?

dzisiaj zrobilam jeszcze troche na ogódku. Bartuś miał temperature w nocy i wczoraj (narazie lepiej bez temperatury) dzisiaj idziemy do lekarza, anie nie psika ani nie kaszle może to zęby ale może to też przez basen we wtorek i środe no niewiem jakby zdrowy byl to jutro jedziemy na ogrod.

ja jestem z Wronek
i co powiedizal lekaz moze to trzez przezte upały u nas tez byla temp 2 dni no i te nieszczesne zeby :/

Witam.
Jestem mama Oskara nie mieszkam w Poznaniu ale rodziłam na Polnej i pracuje prawie w Poznaniu :) przyjmniecie do swojego grona?:sorry2:

witam, witam.....:tak::-D:tak:

wiec na najpierw się pochwalę, ze byliśmy w Krakowie, zajechaliśmy poźnym wieczorkiem, pokój jak pokój w hotelu, ale tak: na łóżku było ułożone serce z płatków róż,

Uploaded with ImageShack.us

na stoliku bukiet z różyczek, wino i kieliszki oraz coś słodkiego, oraz kłódka z wygrawerowanymi naszymi imionami ( bo w Krakowie jest taka kładka do której przyczepia sie kłódki na szczęście)... cały czwartek spedziliśmy na spacerku, pogoda dopisała bo było tylko 23 stopnie więc rewelacja na zwiedzanie, popołudniu M zabrał mnie na przejażdzkę bryczką .... było rewelacyjnie .....:tak::-D:tak:

Uploaded with ImageShack.us

Hej :)
Jestem z Poznania. Mam synka i teraz znowu jestem w ciąży.
Przyjmiecie mnie do swojego grona? :)

przyjmiemy, przyjmiemy..... witam serdecznie i zapraszam do pisania i dyskusji......:tak: teraz okres wakacyjno-urlopowy wiec troszke nas mniej ale mam nadzieje, ze od wrzesnia sie to zmieni i powracają mamusie na forum....

patrycja - hejka pisz cos o sobie i skad jestes?

soksy - Bartek miał gorączke od zebów no i moze od słońca.

Jarzebinka ale fajny weekend zazdroszcze mam nadzieje że udało się wszystko i wracaliście uśmiechnięci z powrotem.

Ja cały tydzien do przezmierowa na ogrod od poniedzialku powtorka ES mówił że przez burze wczorajsza i wiatr złamała się gałąź od jabłka malinówki zobaczymy jutro. Jutro malowanie plotu wiec dzien pewnie zejdzie po wczoraszym malowaniu kręgosłup mnie bolał że wstać nie mogłam.

jarzebinka z jaiej okazji takie romantico? super :)

w sierpniu mamy 10 rocznice ślubu, ale czasu wtedy brak na świętowanie, a teraz nadarzyła sie okazja, ze dziadkowie byli u nas i mogli zostać z chłopcami to M się zroganizował i pojechaliśmy ....:tak:

An, tylko z umiarem, abyś sobie krzywdy tymi pracami nie zrobiła.... :tak:

na-tuska No pewnie ze widac ;).
Gratuluje zycia bez pieluchy ;).
Ja juz wrocilam moze jakies spotkanko? ;).

an82 To chociaz 1 plus zadupia-zaupy ;).
Ostro idziesz po tych wakacjach ;).

Mjka Zdrowka

jarzebinka To faajnie ze sie wybawiliscie ;).
Super moj M niestety nie jest krolem niespodzianek.
Kurcze nie wiem jak on to wymyslil ale jestem pod wrazeniem ;).

jutka-k To fajnie ze dobrze trafilas na szkole. Tak to jest choroba matki zawsze troche utrudnia, ale ta czy ta
dziura wazne oby cale i zdrowe ;).
Zdecydowanie walcz o zaswiadczenie od kardiologa zaden ginekolog nie jest specjalista w kardiologii a jak bedzie
papier to dla swietego spokju nie bedzie narazal swojej d... i podejmowal innej decyzji niz kardilog-takie
moje skromne zdanie ;).

kozaczino A kiedy zaczynasz ten urlop?

Ishi Podziwiam ja chyba pod namiot bym sie juz nie nadawala ;).

Tygrynka Milo cie slyszec my tez z Mazur wrocilismy jak jestes miesiac w Pn to moze uda nam sie spotkac ?

JULKA To fajnie ze dobrze sie uklada ;).

soksy Pewnie :) ale masz fajnie tancujacego bobasa ;).

sampe Powodzenia ;).

Ptrycja2810 Witamy i zapraszamy ;).

jagmar Skrzat Ladnie balujecie zero wiesci ;)

Ja wczoraj wrocilam z urlopu wyjazd na Mazury zdecydowanie udany, pogoda dopisala a w wiekszym gronie zawsze
razniej co prawda zabawa rocznego dziecka z dwuletnim nie zawsze byla owocna ale bylo super.
W weekend zalczylismy jeszcze imieniny siostry z przebojami- mam tu na mysli burze ktora wygonila wswzystkich
gosci z podworka do domu lotem blyskaiwcy ;). Ja akurat bylam zdowolona ze upal troche zelzal bo ta temp dawala mi
juz popalic.
Teraz trzeba wrocic do nomalnosci zrobic zkupy pranie itp...........

reklama
Witam.
Jestem mama Oskara nie mieszkam w Poznaniu ale rodziłam na Polnej i pracuje prawie w Poznaniu :) przyjmniecie do swojego grona?:sorry2:

Hej :)
Jestem z Poznania. Mam synka i teraz znowu jestem w ciąży.
Przyjmiecie mnie do swojego grona? :)

Witamy, teraz jest cisza i forum świeci pustkami ale myślę że we wrześniu to się zmieni.
Patrycja mamy dzieci w podobnym wieku :). Z jakich rejonów Poznania jesteś?

Jarzębinka zazdroszczę takiego weekendu i pomysłowości męża.

krklisz ja nigdzie nie baluję. W zeszłym tygodniu byłam u rodziców bez komputera a później źle się czułam i jakoś tak nie po drodze mi było do laptopa ;p. Teraz wracam do życia i chętnie się pisze na spotkanie. Któraś z dziewczyn jeszcze chętna ???

Do góry