reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Hej dziewczyny,
a my już w Poznaniu, znowu na miesiąc tylko ;) na Mazurach super, większość pobytu słońce mieliśmy :) mieszkanie już prawie skończone, w tym tygodniu mają nam montować szafę na przedpokoju i kupujemy pozostałe meble i na razie mam dość remontów :D chociaż już mnie na kuchnię naciskają, ale się nie dam, jesienią albo za rok zrobimy ;)
trzymajcie się cieplutko, zwłaszcza w tym słoneczku, pozdrawiam! ;))

reklama
jarzębinka podobało się chłopakom na dmuchańcach ?
One są bezpłatne ?
A spanie w aucie super,sama kiedyś spałam:-D nie dziwię się, ze nie mogli zasnąć ;-)

tak dmuchawce sa bezpłatne - jest taki większy statek (wejście z tyłu, trzeba wejśś na górke i zjechać) i 2 mniejsze dmuchawce typowo do skakania, jest również duża piaskownica z wyposażeniem (3m x 3m ?) :tak:

Tygrynka to wypoczęliście ... choc ja myślałam, że ty już całkiem po remoncie i meblowaniu mieszkanka, a to jednak jeszcze cos zostało do zrobienia....:tak: a gdzie za miesiąc.....?:tak:

a ja dzisiaj jadę tylko z M na wycieczkę niespodziankę - już jako prezent na 10 rocznice ślubu,(31 sierpnia) dzieciaki zostają z dziadkami a M zabiera mnie w nieznane, powiedział, ze jest to miejsce, które kiedyś mi obiecał, ze mnie tam zabierze :cool2::-):cool2:

Jarzębinko niby po remoncie ale jakoś te wykańczanie, ostatnie szlify najwięcej czasu i dodatkowej kasy pochłonęły :D może też dlatego że lato, więc robiliśmy z doskoku między wypadami za miasto :) a za miesiąc znowu na Mazury, mój mąż zakochał się w łódkach i kajakach :D mieliśmy wtedy jechać nad morze, ale znajomi też chcą na Mazury, więc... :D a dmuchawce fajne, też muszę się wybrać bo Seba uwielbia, a ostatnio się spłukaliśmy w wesołym miasteczku :D a właśnie, jest jakieś w Poznaniu teraz?
super niespodzianka, fajnego masz męża :) baw się dobrze i daj znać jutro gdzie byliście!

Ja tylko daje znać o sobie :dry: nawet nie wiem co pisać :zawstydzona/y: słonko świeci, dzieci zdrowe - a to najważniejsze, M zmienił prace:tak: i to jest super :-) Damianek ma juz wszystkie książki do pierwszej klasy :tak:
to tyle: pozdrawiam

a ja się chce tylko pochwalic że mój mąż może w nastepnym tygodniu zwoduje Jacht na jeziorze już się nie moge doczekać. A ja walcze dalej z chwastami i sieje trawe dzisiaj mnie tak komary pociely ze masakara kupialam jakis anty komarowy ziaja ale do du... bani, Chyba najlepszy owadorep przeterminowany od brata mojego ES (kiedys pracowal w hurtowni lekow i przyniosl cala siate bo chcieli wywalic).

Dzisiaj od rana Tesco potem Pup potem panowie od Netii i szybciutko do Przeźmierowa do roboty na ogródku. Jutro walcze od rana. Pozdrówka

edit: jutka ja rodzilam na Polnej (cesarka) i byłam zadowolona (prawie) ale to prawie to małe jest zawsze jak cos z dzieckiem to przewożą na polną więc lepiej jak się jest i rodzi na miejscu (to tak moim skromnym zdaniem)

Hej kochane :-)
Jutka to w twoim wypadku tylko Polna!! Wcale nie jest tam tak okropnie jak opowiadają :-) a zdrowie twoje i małej najważniejsze :-)
Jarzębinko ale masz super męża!!! czekam na relacje :-)
Tygryś witam :-) trzeba się spotkać i jakąś piaskownicę zaliczyć ;-)
An zazdroszczę tej działki ty masz odskocznię a mały na dworze sobie biega :-) fajnie :-) a jacht mężowski to oczywiście Anna?? A jeśli masz dziś imieniny to wszystkiego najlepszego :-)
Julka fajnie że u was dobre wieści :-)
ja w pracy umieram w tych upałach !!!

Witam :)
ulalala Jarzębinka, to dopiero prawdziwa niespodzianka, takie długie wyrwanie się z domu ;) tym bardziej musisz opowiedzieć jak wrócicie :p
Julka dobrze, że dobrze, głowa do góry na następne dni!
Jutka dziewczyny dobrze piszą, ja też rodziłam na Polnej, z racji zagrożonej ciąży nawet nie brałam innej opcji pod uwagę i wcale nie było źle, a na wredne położne wszędzie można trafić ;) powodzenia!
An gratuluję ukończenia jachtu!! dawaj fotki! chodzi Ci o coś po ukąszeniu? to ja od lat stosuję fenistil, mam nadprogramową tubkę jakbyś chciała :)
Kozaczino kiedy i gdzie? :D kiedy masz urlop? i co w ogóle wtedy planujecie? chociaż teraz to nawet lepiej po pracy wychodzić, a nie w największy skwar ;) dawaj znać!
wszystkiego najlepszego z okazji imienin każdej Ani!
my dzisiaj smigamy do ikei, mam nadzieję, że ostatni raz (w najbliższym czasie oczywiście;)) wydać tam pieniądze :D miłego słonecznego dnia!

Witam.
Jestem mama Oskara nie mieszkam w Poznaniu ale rodziłam na Polnej i pracuje prawie w Poznaniu :) przyjmniecie do swojego grona?:sorry2:

reklama
oo ciekawość mnie przygnała w ten upał... Jarzębinko mam nadzieje ze niespodzianka męza udana!!!

PS nie obraziłabym się gdybym w ten weekend urodziła:-D tez na Polną jadę i to juz 4raz;-)

Do góry