na-tuska Dzieki wiem ze czasem tak bywa ale nie licze patrzyla bardzo dokladnie, i pokazywala mi rowniez, takze
zyciu roznie bywa ale nie licze
.
Gratulujemy nocnikowych sukcesow, masz racje nie ma co sie spinac ale jak dziecku dobrze to tylko sie cieszyc.
Marciaa Dzieki, dobrze przynajmiej masz troche spokojniej jak Niko w piachu siedzi
.
Tygrynka Dzieki, tak tak niedlugo bedzie trzeba kupic zywa zabawke
.
Zdrowka dla Seby.
kozaczino Dzieki, wiem wiem ale moze dlatego ze u mnie w domu byly dziewczynki to zawsze chcialam miec synka
nie wiem, ale juz za 1 razem bardzo chcialam chlopca chociaz wiekszosc mam raczej chce corke
.
Gdyby bylo to bardziej planowane to bym sie przylozyla do tematu
, ale teraz musze zaakceptowac ze tak mialo byc,
tak jak mowisz oby bylo zdrowe a reszta sama przyjdzie.
jarzebinka Prognozy nie zachecaja a jaki masz inny termin?
Alka1106 Widzisz kochana chcialas odpowiedzi a tu ciagle proznia, ale w medycynie niestety tak to jest postaraj sie
podejsc bez wielu emocji co ma byc to bedzie, przeciez co by sie nie dzialo Franio jest twoim ukochanym synkiem
i bedziesz przy nim. Dziecku zawsze chce sie zaoszczedzic cierpienia to normalne ale chyba trzeba zaakceptowac
fakt ze nie zawsze jestesmy w stanie to zrobic bo nie na wszystko mamy wplyw.
Rzeczywisctosc naszych szpitali czasem jest brutalna, z czasem sie to zmienia ale tez bardzo powoli, zycze
wam zebyscie nie musieli w nich goscic.
Jak odroznic sama tego nie zrobisz ale z pewnoscia jak bedzie mial jakies przeziebienie to pojdziesz do lekarza
i on bedzie roznicowal objawy. Kiedy podac Ventolin jezeli kaszel bedzie silny wydzielina w drogach oddechowych
gesta i maly bedzie mial trunosci w oddychaniu, lek rozszerzy oskrzela i przyniesie ulge, tylko jak juz bedziesz miala
go w domu i to tak na wszelki wypadek przecwicz sobie na sucho podawanie leku, zebys w razie potrzeby podania
nie miala stresu bo nie wiesz jak to zrobic i musisz czytac ulotki.
Cena badan genetycznych rzeczywiscie porazajaca ale miejmy nadzieje ze uda sie je zrobic na NFZ.
Alka mam nadzieje ze objawy sie nie pojawia a nastepne badana wyjda pomyslnie, trzymam za was kciuki i zycze duuuzo
sil.
skrzat Dzieki, ale plan byl tylko na 2
.
Tak tak porzadek ale na jka dlugo?
Ja na sama mysl wnoszenia ciuchow z piwnicy robie sie slaba
.
Majka To wszystkiego najjjjjjjj dla was i Piotrusia
.
jagmar Tak tak wiem jak to bylo u mnie i siory
dwa zupelnie rozne charaktery
, zapomnij o wspolych zabawkach czy pozyczaniu ciuchow, a okres
dorastania maskra 3 lata potrafilysmy nie gadac oczywiscie wylanczajac klotnie
. Nie nie 2 starczy
.
an82 Tez mu tak powiedzialam ze teraz bedzie biedny
.
Nowych nie bedzie bo Mann zrezygnowal z prowadzenia programu, a z innym prowadzacym to juz nie bedzie to samo
.
Ok ide sie plumkac, bo wczoraj wieczorem znow mnie jakois zyganko dopadlo i nie dalam rady. Musze troche posprzatac
a pozniej jedziemy odwiedzic kolezanke za Poznan oby tylko wyprawa sie udala, bo logistycznie to troche wyzwanie
jechac PKP
.